Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batu ne yaptın alabildin mi Unc 4 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada beyler kimler Uncharted 4 Collector's Edition aldı ekibimizden merak ettim

2.olarak Whatsapp grubu talebi vardı, bunu gerçekleştirelim artık derim.
    Katılmak isteyen bana pm atsın

3.olarak konuyu yarın güncelleceğim ,EBay listemizi de genişletmeyi düşünüyorum.

4.olarak Xbox grubununda konumuz eklesin diyorum kabul görürseniz yöneticilere başvuru yapılacak.

5.olarak Street Fighter V'in koleksiyonu bulunamıyor Amazon'da bunu da ekliyorum ve gidiyorum ALLAH'A emanet olun

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B014PCUKJO/ref=mp_s_a_1_3?qid=1441387180&sr=8-3&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=street+fighter+5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 5 Eylül 2015; 0:55:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Deus Ex: Mankind Divided CE amazonda ön siparişe açılmış.

http://www.amazon.com/Deus-Ex-Mankind-Divided-Collectors-PlayStation/dp/B014HB2GEK/ref=sr_1_4_twi_gam_1?ie=UTF8&qid=1441402579&sr=8-4&keywords=collector+edition+games

bence fiyatına göre cok eğer oyunun fanatiği değilseniz..gerçi uc4 unkide aydı duruma düşüyor sanırım biraz bu durumda ama onun paket felan dahamı hoş sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Deus Ex: Mankind Divided CE amazonda ön siparişe açılmış.

http://www.amazon.com/Deus-Ex-Mankind-Divided-Collectors-PlayStation/dp/B014HB2GEK/ref=sr_1_4_twi_gam_1?ie=UTF8&qid=1441402579&sr=8-4&keywords=collector+edition+games

bence fiyatına göre cok eğer oyunun fanatiği değilseniz..gerçi uc4 unkide aydı duruma düşüyor sanırım biraz bu durumda ama onun paket felan dahamı hoş sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Bu arada beyler kimler Uncharted 4 Collector's Edition aldı ekibimizden merak ettim

2.olarak Whatsapp grubu talebi vardı, bunu gerçekleştirelim artık derim.
    Katılmak isteyen bana pm atsın

3.olarak konuyu yarın güncelleceğim ,EBay listemizi de genişletmeyi düşünüyorum.

4.olarak Xbox grubununda konumuz eklesin diyorum kabul görürseniz yöneticilere başvuru yapılacak.

5.olarak Street Fighter V'in koleksiyonu bulunamıyor Amazon'da bunu da ekliyorum ve gidiyorum ALLAH'A emanet olun

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B014PCUKJO/ref=mp_s_a_1_3?qid=1441387180&sr=8-3&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=street+fighter+5

4. şıkka sonuna kadar katılıyorum.
    5. şıkta da verdiğin linke tekrar girmelisin diyorum

ha birde 1. şıkta bence ''uc4 ce ı kimler almadı merak ettim'' sorusu daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 5 Eylül 2015; 9:34:42 >

• edrarc kullanıcısına yanıt
    Linke ne olmuş bir sıkıntı mı var

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    ben izmirdeyim bana hep sürat kargo çıktı

• Street fighter V CE ön sipariş verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Street fighter V CE ön sipariş verildi.

Hayırlı olsun hocam sorunsuz gelir umarım hiç bi CE'yi kaçırmıyorsunuz maaşALLAH ;)
  • quote:

Linke ne olmuş bir sıkıntı mı var

Kalmamiş hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam 99.99 dolar olarak gözüküyor bende,mobil uygulama var telde onda mı bir sıkıntı var acaba

• Metal Gear Solid CE, hala gelmedi amazon.de'yi bombalamama az kaldı

Last of Us'ın her türlü Collectable'ını buldum gibi press kit kaldı bi onu da bulursam bomba olacak. Last of us resimleri ile konuyu renklendireceğim yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Metal Gear Solid CE, hala gelmedi amazon.de'yi bombalamama az kaldı

Last of Us'ın her türlü Collectable'ını buldum gibi press kit kaldı bi onu da bulursam bomba olacak. Last of us resimleri ile konuyu renklendireceğim yakında

i parcel biraz yavaştır malum fiyatına göre benim ki 4 gündür almanyada dolaşıyor exported olmuş artık burdan gerisini ptsden takip edeceğiz.....bu arada irlandadan gelecek olan wow lich king collector pttye geldi bile daha sonra sipariş vermeme rağmen.karşı yaka tarafındamısınız lostplanet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 5 Eylül 2015; 12:11:35 >

• quote:

Hocam 99.99 dolar olarak gözüküyor bende,mobil uygulama var telde onda mı bir sıkıntı var acaba

Sabah stok gözukmuyordu. Şimdi stoğa girmiş gene sorun yok

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    '' 5.olarak Street Fighter V'in koleksiyonu bulunamıyor Amazon'da bunu da ekliyorum '' demişsin ya, linke tıklayınca bulunuyor, yani preorder da onu demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

Metal Gear Solid CE, hala gelmedi amazon.de'yi bombalamama az kaldı

bende de birtek sıfır survival edition ı var, onuda ne zorluklarla bulup aldıydım
  • Street Fighter 5 yazıldığında çıkmıyordu ondan yazdım hocam.
    Bu arada Last Of Us Remastered Steelbook var mı sizde,ben bir türlü alamadım onu

• Last of us PS4 için olan steelbook'u aldım ama PS3 Steelbook'u yok ne yazık ki :/

Bide çizgi romanlarım yok onları da uygun fiyat bulabilirsem alacağım.

Pandemic Statue-Steelbook(PS4)-Strategy Guide(+anahtarlık)-Last of Us Matarası- bonus olarak tıkırdayan statue'sü

Press Kit + Çizgi romanlar hedefimde şimdi
  • üstatlar bende ki bu büyük kalın kutu, ps4 ünü henüz almadım, beyond two souls çıksın beraber alıcam sonra...

Technologydude117youtube
    The Last of Us: Survival Edition Unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=PlgYoeODJDg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 5 Eylül 2015; 15:52:47 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.