Şimdi Ara

[GÜNCEL]Nvidia GTX 560 mı GTX 560 Ti mı Sorunsalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam hocam eğer MSI'ın 2 GB'lık modelini görürsem alacağım 1 GB da fena durmuyor zaten yardımlarınız için teşekkürler
  • 1gb herşeye yetio birtek bf3 ultrada aa sıkıntı yaratıo onuda 4*aa yaparsın gül gibi oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

gtx560 performanslı bi kart olmasına rağmen yetersizdir en azından ti'ya göre.Örnek 560ti ya verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız ocyle gtx570i rahatlıkla yakalarken 560 ocyle tiyı anca yakalar.Sonuç olarak oc verimliliği bakımından ve yeni gpu olmasından dolayı ti tercih edilmelidir.Yardımcı olabilmişimdir umarım.

hocam gtx 560 ile gtx 560 ti aynı gpu sadece shader sayısı bir de 120 lira fiyat farkı var başkada farkı yok
    sen bence gtx 560'ın hangi kart olduğunu bilmiyorsun ve bu yüzden gtx 460 ile karıştırıyorsun lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim

not:resimdeki gtx 560 ti olan amp modeli olduğu için saat hızları yüksek yoksa iki kart da yaklaşık aynı hızlarda

[GÜNCEL]Nvidia GTX 560 mı GTX 560 Ti mı Sorunsalı?

[GÜNCEL]Nvidia GTX 560 mı GTX 560 Ti mı Sorunsalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 4 Mart 2012; 14:59:31 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serce -- 4 Mart 2012; 17:33:47 >
  • Ya beyler iyice kafam karıştı vallahi İncelemeler cobi'yi destekler nitelikte ama:

http://thgtr.com/nvidia-geforce-gtx-560-incelemesi

Ve de benchmarklar:

http://www.anandtech.com/bench/Product/543?vs=547

Bu testlere bakılacak olursa ve çözünürlüğün 1680x1050 olduğu düşünülürse aradaki FPS farkı yok denecek kadar az ancak 560 Ti'nin OC potansiyeli daha iyi yazıyor internette :S :S :S .

Kesin hız aşırtacağım demiyorum ama düşünüyorum.

Çok daha detaylı araştırma yapmak isterdim ama şu sinir bozucu "Ti" eki yüzünden her yerde GTX 560 Ti çıkıyor düz 560 konuları çok zor bulunuyor

Düzenleme:

Bing den arayınca daha iyi sonuçlar aldım

• hocam bir gtx 560 ti kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum...sebep olarak google'a 'battlefield 3 artifact problem' ve 'gtx 560 ti overheating' yazarsan neden böyle dediğimi anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sai roland

hocam bir gtx 560 ti kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum...sebep olarak google'a 'battlefield 3 artifact problem' ve 'gtx 560 ti overheating' yazarsan neden böyle dediğimi anlarsın...

dostum o sorun 295.73 de düzeltildi diye yazıyordu yayınlama notlarında
    bende de düz gtx 560 var battlefield 3 iki kere bitirdim sorun olmadı (singleplayerda multi oynamadım)
    googla da aratırker ''non ti'' diye arat
    gtx 560 ti core 448 'ler süper normal ti'ler yerine bunlar gelse süper olurdu gerçi bunlarda gtx 570 lere yakındı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 4 Mart 2012; 21:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

bence biraz daha bekleyip ti olanı alın veya vatandan %25 indirimlede alınabilir.Düz 560 çok iyi bi kart değildir

Katılıyorum.

arkadaslara katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Orijinalden alıntı: sai roland

hocam bir gtx 560 ti kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum...sebep olarak google'a 'battlefield 3 artifact problem' ve 'gtx 560 ti overheating' yazarsan neden böyle dediğimi anlarsın...

dostum o sorun 295.73 de düzeltildi diye yazıyordu yayınlama notlarında
    bende de düz gtx 560 var battlefield 3 iki kere bitirdim sorun olmadı (singleplayerda multi oynamadım)
    googla da aratırker ''non ti'' diye arat
    gtx 560 ti core 448 'ler süper normal ti'ler yerine bunlar gelse süper olurdu gerçi bunlarda gtx 570 lere yakındı ama

Aratırken çoğu zaman core 448 de araya kaynıyor buna ne diyeceksiniz

Google'ın bir aramada aynı kelimeden birden fazla kullanılmasını filtrelemesi bu soruna yol açıyor önerilen "+" eki ise hiçbir işe yaramıyor. Belki de Google değiştirmiştir bunu. Mesela bazen artılı rakamlı işaretli şeyler girince filtreliyor düzgün sonuç çıkmıyor. Neyse konu dışına çok çıkmayalım

• İmzamdaki kartla bf3 ultra ayarlarda 1920*1080 çözünürlükte gayet akıcı oynuyorum.Ben de 2gb HD6950 alacaktım ama stoklarda kalmayınca bunu almak zorunda kalmıştım.Neticede gtx 560 Ti iyidir,bir de MSI TFII ya da Hawk modeli olursa (fabrika overclocklu) tadından yenmez diye düşünüyorum.
  • Herkes farklı bir şey söylüyor, kimisi 560 iyi değildir 560 Ti alınmalı en az. Kimisi diyor ki 560 Ti ile 560 arasında çok fark yok aradaki fiyat farkına değmez. Kimisi diyor ki 560 Ti çok sorunlu aşırı ısınıp BF3'te sorun yaşatıyor. Sonra sorun yaşayan kişiyle; üreticilerine, modeline kadar birebir aynı kartı kullanan biri daha geliyor ve tadından yenmiyor diyor (http://forum.donanimhaber.com/m_57004311/tm.htm).

Kafam allak bullak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 4 Mart 2012; 22:31:13 >
  • GTX 560 Ti her türlü hocam
  • gtx 560 ti öneririm ama soğutma iyi olan modellerden dc2 gibi twin frozer gibi
  • aslında hiçbiri değil gtx 590 alınmalı
    tabiki bütçe yeterli ise ti biraz fiyat uygun olsun denilirse düz gtx 560
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

aslında hiçbiri değil gtx 590 alınmalı
    tabiki bütçe yeterli ise ti biraz fiyat uygun olsun denilirse düz gtx 560

evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.