< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥(ANA KONU) (12158. sayfa)
3 Mobil
-
-
-
Yılbaşı sonrası baskilamaya devam ederler... Carry trade devam ediyor... carry tradeciler faiz sonrası düşük kurdan çıkacaklar anlaşma öyle... Bugün merkez bankası döviz toplamış olabilir muhtemel yükselme o yüzden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Önümüzdeki 2-3 ay dolar tahmininiz nedir hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MSI PRO Z790-A MAX WIFI
INTEL i7 14700K
GSKILL 32 GB DDR5 6400 MHZ CL32
MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
SAMSUNG 990 PRO 2 TB
MSI MEG CORELIQUID S360
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W -
Ben de öyle düşünüyorum bir süre sabit kalabilir yine ölü taklidi yapacak şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tahminim marta kadar 37 TL civarına gelecek.. Marttan sonra hazirana kadar 40-41 TL diye tahmin ediyorum.
Hocam mecbur ölü taklidi yapacak... Kur artışı demek enflasyon demek zam demek daha alınmamış maaş zamlarınin erimesi demek... Ayrıca her kuruş artış dış borcun katlanması demek... Ayrıca carry tradeciler in çıkıp gitmesi demek... Bu sebeple doları 35-36 TL civarı tutacaklar... Ayrıca kkm yi bitirmeden doları salmazlar...
gümüş 10 altın 1000 dolar yaz kenara mahallede baba vanga derler bana adamın gözünü oyarım sopayla
_____________________________ -
Biz anlamayız bu işlerden. Göklerden gelen ve alanı ekonomi olan ne isterse o olur...
Garanti deki yatırım hesabımı kapattım.
500 tl kesecekmiş.

Yapı Kredi Bankası, hisse senedi hesaplarından yıllık 790 TL tutarında bakım ücreti kesecek.
Sırada ykb var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 30 Aralık 2024; 22:16:17 >_____________________________ -
MKK hizmet bedeli ayağından yatırım fonlarından da her ay 10-15-20 lira gibi paralar kesiliyor hocam. Her yerden düzenli olarak tırtıklıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
öpen öpene cumhuriyeti, öpenler değişir, öpülen baki kalır: vatandaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
-
Bunuda gördük. Şaka gibi ama şaka değil.
https://forum.donanimhaber.com/garanti-bankasi-hisse-senedi-hesap-bakim-ucreti-istiyormus--160368165
Dolar artış hızı arttı iyice ortalama günde 5 kuruş artsa aylık 1.5 TL artması demek... Mevcut %50 Mevduat faizi düşük kalıyor getirisi dolar dan daha düşük... Acilen mevduat faizlerin artması gerekiyor... Faizden para geldiği an dövize geçmek lazım... Carry tradeciler önümüzdeki aydan sonra faizde durmaz muhtemelen...
Haklaridir. %47 zam yaptı adamlar çalışana.
İspanyollar çok bozdular bankayı. Biz de kurumsal da çalışmayı bıraktık 2 yıl önce. Çiftliğe döndü desem yeridir şubeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Aralık 2024; 11:57:44 >
Haftaya normale döner, geçen yıl da aynısı oldu, yıl sonu kur farkı muhabbeti. 1 kuruş bile ciddi oynuyor yıl sonu değerleme kurunda..
Diğer taraftan mevduat faizlerini artırabilir bankalar piltika faizine çok takılmamak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Aralık 2024; 12:6:52 >
Yolcu beraberi getirilen telefonlara ilişkin harç 31 bin 692 liradan 45 bin 614,20 liraya çıktı.
Bakalım hocam 30k doları bozdurup bankaya atınca 41 bin TL veriyor... 30k dolar olarak kalsa hergun 5 kuruş artsa 45 bin TL artış olacak ki 4 bin TL kârdan zarar yazacak... Valla böyle giderse merkez bankası faiz artışı yapmak zorunda kalabilir... %50 faiz bile kurtarmıyor artık şaka gibi..
Memedim işini bilir :) Cary tradecileri kovalayamaz şu anda..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı