Şimdi Ara

Güncel Askerlik Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
19
Favori
9.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kibrista yapanlar var mi ? Kisin yapmayi dusunuyorum tavsiyeleri bekliyorum cok yararli konu olmus.
  • Yok yemeklere şap atılmıyor artık, sabah çay A atılıyor ama.

    Onun dışında vurulan iğne var girişte onda var sanırım.

    Ama cinsel isteksizlik onla ilgili değil ortamla ilgili. Hiç bayan olmadığı için hormonlar dengesizleşiyor, isteksizlik oluyor.

    Askere başlayan herkeste olan bi durum var ki bir kaç kişi istisna dışında rahat bi 13 15 gün wc ye gidemezsin büyük abdest için. Ulan dersin yediklerim nereye gidiyor felan. Ama ondan sonra düzeliyor alışınca.. Zaten wc ye gitmemende iyi ortamda birşeyi kaçırmazsın kıyafet dağıtılırken iştimayı kaçırmazsın. Felan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle okulun senin adına tecil yaptırıyor. O yüzden okul bitince gidiceksin yoklamaya. Ehliyet alman birşey farkettirmiyor sistem otomatik yönlendiriyor herkesi..

    Belki denizci bahriyeli olursun belki komando olursun belki tank şöförü belki makam şöför ü... Onu sistem belirliyor eskisi gibi değil yani.. Kekemelik bir problem oluşturmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laichzeit kullanıcısına yanıt
    Nerde nöbet tuttuğuna göre değişir. Kulede tutarsan kışın donarsın soğukta nizamiyede tutarsan silah sürekli çapraz boynuna asılı boynun belin kopar.. Ara nizamiyede araçları kontrol edersin sadece silahsız nöbet tutarsın orası rahat.

    Kule nöbetleri genelde 2 saat günde toplam 6 saat olur.

    Nizamiyeler günde 12 saat olur 2 saat tutar 2 saat dinlenirsin 12 saati öyle tamamlarsın...

    Sınır karakollarında askerlik yapmak zordur. Nöbet tutarken asla sigara içemezsin içtiğin An gece sigara alevi 4 km uzaktan görünüyor bu şekilde şehit olan askerler var.

    Gözünü dört açman gerekiyor felan..

    Zaten eğitimini ve neyin nasıl olacağını tehlikeleri yapılacakları anlatıyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fava ekle butonu çıkmadı yorum yaziyorum. Guzele benziyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 94/2 yaptım sınırdaydım, hudutda görev yapmak zordur ama herkese de nasip olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik yardım almak adına yeterince çalışan var mı kardeşim, güle güle gelmen dileği ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim. Yok izne çıkmadım çaktırma :D

    Muhtemel diyorsa o tarih olur kesin, ama sistem belki bi sonraki tertip e atabilir yani Ağustos A.. Ama büyük ihtimal verilen tarihte gidersin. Hayırlı teskereler şimdiden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağol kardeşim, valla o konuda hiç sıkıntı çekemezsin emin ol :D yarbay binbaşı doktor kaynıyor :D

    Psikolojik olarak senin sorunlarını sıkılmadan dinliyorlar yardım ediyorlar.. Çok bunalırsan dayanamayacak duruma gelirsen seni 15 gün eve yolluyorlar hatta.. Ama rdm olmamanı tavsiye ederim. Rdm(rehberlik danışma merkezi) olursan silah A 5 metreden fazla yaklaştırmıyorlar :D paso wc ve banyo temizler bahçe süpürürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91 liyim mayis icin tecili bozduk hayirlisiyla. Bu zamana kadar AOF ten okuuacaz bitirecez diye cabaladik ama olmadi onlisanstan sonra gerisi gelmedi. Benim merak ettigim ben simdi 1.95 boyundayim beyler bot isini nasil yapacaz 47 numara bulabilirmiyiz orada yoksa kendimiz onceden ayarlasak mi var mi onerisi olan ?

    Birde bu yerleri bilgisayar mi belirliyor ehliyet bende de var orta derece ingilizce filanda var boy pos filan sizce ne denk gelir ya simdiden taktim kafaya ben devamli ayni seyi yapan adam degilim saate bakmamam lazim dogu filan cikmasi icin illa pc yontemi mi oluyor kutuk giresunda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şimdiden hayırlı teskereler :)

    Burda istemediğin kadar 46 47 numara Bot var hiç canını sıkma :D kalmasa bile kantinlerde satılıyor tabi biraz pahalı 200 tl kadar sanırım..

    Dağıtım yapay zeka ve algoritma ile pc üzerinden yapılıyor. Kütük Giresun sa doğu çıkmaz büyük ihtimal.. Önlisans diplomanı kesinlikle ver şubeye büyük ihtimal ankara felan çıkar. Düşünmene gerek yok acemiliğin neresi çıktığı önemli değil 2 ay en fazla kalıyorsun sonra askerlik başlıyor. Asıl dağıtım acemi birliğin son haftası belli oluyor o yüzden hiç takma kafaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 yazmamışsın hocam
  • G3 ün neyini yazayım la :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Kardesim manyak misin sakin yemek yapmasini falan bilirim deme.



    Sahra hizmet bolugunde askerlik yaptim. Berber, mutfak, kolayliklar (camasir,dus) bizdeydi. Mutfakta zaten gece gunduz ayri olmak uzere toplam 20'ye yakin amele, pardon asker calisir. Kamuflaj giymezler. Onlarin koguslari ayriydi bizde. Cunku adamlar paso et kokuyor. Genelde kisa donem vermezler ama 365 kd'den 2-3 elemani vermislerdi mutfaga. Bankacilardi bir de.



    Beni de tutup kilerci yaptilar. Haftanin 3-4 gunu erzak geliyor. Onlari tasiyip, islemlerini yapip dagitimi yapiyorsun. Bildigin amelelik lan. Tasima islemi zaten 2-3 saat suruyor. Kilo kilo etler, yogurtlar, peynirler.



    Bel fitigim var, migrenim var ayagina zor ciktim o mutfaktan 2 haftada. Karargaha aldirdim kendimi. Sonra paso cay kahve sigara nobet de tutmadim pek.



    Sahra hizmete duserseniz rahatsiniz. Ama shr hiz bl.nun mutfagina duserseniz hapi yuttunuz. Cikmanin yolu da yok. Bonzai falan icicektim ben son care.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Dostum askerlik şubesinde ayak yapıcaksın o zaman. Devlet hastanesinden heyet raporu alacaksın astım için, onun üstünede bel fıtığı migren felan ekle, askerlik şubesinden askeri hastaneye gönderip bi daha rapor aldırırlar ondan sonra çürük alırsın yapmazsın askerlik..

    Ama dediği gibi sakın mutfak bölümüne girme kafayı yersin yoksa... Girdiğin yerde ben bulaşıkçı olmak istiyorum de, sıcak suyunla yıkarsın 30 dk da. Bulaşığı sonra yatış. Nöbet yok kalk saati yok hiç birşey yok... Sen karar ver..

    Kuaför değilsen sakın meslekçi olma. Kuaför bak berber değil. Onundışında hepsi amelelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol çok zor biryer. En rahat yerde bile senin verdiğin vergiler ile maaş alan kıdemli çavuşlar seni ezerken düşüneceksin bunu. Seni hamal gibi kullanacaklar.. Yani eline al silahı nöbet tut felan yok. çatışma yok devriye yok. Eline faraşı fırçayı alacaksın bi gün wc bigün bahçe bigün koğuş temizleyip duracaksın. Gece 3 5 nçbet yazacaklar uykunun en tatlı olan yerinde uyanıp giyinip nöbete gidiceksin. Vs Vs... Şunu söyliyeyim şuan askerliğin önlisans ve üni mezunlarına veya lise mezunlarına, hatta şöyle söyliycem adam olana katacak hiç birşeyi yok, aksine sende olan sabır direnç mutluluğu senden alıyorlar. 1 yıl sevdiklerini alıyorlar. 1 yıl kazanacağın kazancı alıyorlar ayda 88 tl maaş ya yatırır ya yatırmaz devlet.. Mesela benim Aralık ayı maaş yatmadı yatmıyor da. Kimsenin umrunda değilsin yani. Gelip Suriyeli muamelesi yaparak sana heryeri hergün temizletecekler 1 yıl sonra yada 6 ay sonra hadi güle güle diycekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çürük hakkında yanlış bilgi verilmiş. çürük almanız sadece komu kuruluşlarında çalışmanıza engel. kaba etten sallamayalım
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir bilgi değil, çünkü özel sektör de özellikle ilgilenir onunla.. İşe girerken çoğu sektör iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun personel alır. Ama sistemde çürük ve kalıcı hastalık görünürse özel sektör patronları almıyorlar.. Özellikle ağır işlerde. Arkadaşım var bu durumda olan ve hala işsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim emeğine sağlık yazın için hayırlısıyla kasımda askerim inş
  • Çok güzel bilgiler var konuda. Ben 25 yaşındayım birisi aöf olmak üzere iki üniversite okuyorum 4 yıllık ve ikisinin de yakın zamanda bitme durumu yok. Okulunu bitir kısa dönem git demeyin yani boşuna, bitse öyle yapacağım zaten. Tecili bozdurup askere gitmek istiyorum şubatta. Okul bitmiyor en azından askerlik aradan çıksın yaş gidiyor iş güç her şeye engel bu askerlik. Elimde sadece meslek lisesi bilgisayar bölümü diploması var, bir de 7 senelik b sınıfı ehliyet. Ne gibi tavsiyeler verirsiniz bana gençler?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.