Bildirim
Günaydın , İlana gelin :))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2001 LPGli Volvo ile olmayan prestijinizi ikiye katlayacaksiniz yani yine olmayacak, demek istemisler sanirim. 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
efsane bir ilan olmuş
ironi ise
aracı galiba lunaparkta kullanmışlar.
çarpışan araba niyetine_____________________________ -
Nasil olsa kimse ölmemiş bu araçta, kacirmayin firsati.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İPhone 8 Plus 128GB 3GB RAM Apple A11 Bionic
Renault Symbol 1.5 dCI 90 Hp Joy -
İlk ölen olusan törenle gömerler, kaliteli pamukla.
Yine bir işsiz konusu
bir başyapıtla karşı karşıyayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o değilde panjur hoşuma gitti bende mi boyatsam acaba _____________________________ -
imana gelin diye okudum sabah sabah
edit: tahmin ettiğim gibi,selçuklu otomotiv.hem ilan sektöründe hemde forumda yeni çığır açtı adamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 23 Nisan 2017; 11:44:46 >
Adamların bütün ilanları efsane olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PASSAT PASSAT PASSSAT PASSAT -
Şu "kız gibi" ifadesinden rahatsız olan bir ben miyim? Çok itici ve terbiyesizce bir terim. Çok da cinsiyetçi.
açıklamayı da okuyunca kendimi bişi zannettim
_____________________________ -
Şehir Dışı 6.7 mi yazıyor orda :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Where is the hareket there is the bereketh
**Hyundai i20 1.2 Style+Pan** -
Favori bölümüm "TEKNOLOJİSİ BAŞINIZI DÖNDÜRECEK KARİZMASI SİZİ KONSOLOS HAVASINA BÜRÜYECEK" kısmı. Aracı alan "konsolos" gözümün önüne geldi bir anda.
Selçuklu Otomotiv'in tarzı böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
Selçuklu oto diye girdim doğru çıktı
O değil de bu kasalar çok hoşuma gidiyor 20k bandında alınabilir gibi. Nasıl bu kasalar, alınır mı? Yaza araba alayım diyorum stilo ve bu arasında kaldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox live ID: iodokumaci ------ PSN ID: iodokumaci -
Arabadan bi haberler daha sunroof var mı yok mu diye bakmadan ilana koymuşlar
Efsunlu volvo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Selçuklu Otomotiv favori satıcılarım arasında. Her hafta girip ilanları okurum 
En güzel ilan da bu:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-tek-kusuru-guzelligi-daihatsu-kim-bilir-belkide-hayat-onda-424504314/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizerkan07 -- 23 Nisan 2017; 13:56:4 >_____________________________ -
O kadar aciklamayi okumaya üşendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- arap sabunu ile araba yıkanır mı
- dizel motordan çıt çıt ses gelmesi
- en iyi suv araçlar
- sahibinden ücretsiz ilan hakkı kaç tane
- sanayi sözleri komik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler