Şimdi Ara

Gün boyu mutluluğunuzu tavan yaptıran formülü buldum beyler toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır hepiniz ve çevrenizdekiler de dahil daima hayatınızdan sizi huzursuz eden şeyleri çıkarmak ve mutluluğu sonuna kadar yakalamak istemişsinizdir. Şimdi sıkı durun beyler, formülü yıllarca deneyen bir büyükten tavsiye olarak alıp doğruluğunu görmüş bir arkadaşınız olarak size bunu açıklamayı kendime bir görev bilirim.

    Öncelikle uygulamadan önce kendinize "yetti artık" diye oturaklı ve hırslı bir ses tonuyla mırıldanmanızı sizden rica edeceğim. Dediyseniz şimdi sıradaki aşamayla beraber asıl yapmanız gerekenlere geçeceğiz.

    Kendinize bıkkınlık veren her şeyi düşünün. En büyük sorunlarınızı başa alın sonra diğerlerini önem sırasına göre sıralayın. Arkadaşlar enerjinizin yerinde olması bunda en önemli aşamadır. Fındık, fıstık, ceviz ve enerji veren şeylerden bir miktar tüketmeniz şart. Hayatınıza şimdi artık yeni bir düzen vermenizin vakti geldi denebilir. Sabah 6-7 gibi kalkacaksınız ve 2 posta atacaksınız. Yanlış duymadınız 2. Burada önemli olan ard arda olması. O iki postayı bir softcore eşliğinde atarsanız çok daha etkili olacaktır. Duş alabilirsiniz artık. Akşam ise en geç saat 11 gibi yatağa gireceksiniz. Yine durmak yok, 2 posta da ard arda istemeye istemeye de olsa atacaksınız. İlk günler zor geçecektir. Yorgun ve uyuşuk gibi hissetmeniz normal. Vücut artık yepyeni bir düzene girmekte. Sonra düzene oturttuğunuzda gün boyunca kendinizi nasıl enerjik nasıl motive hissettiğinize kendiniz de şaşıracaksınız. Sokaktan gelene geçene hatta iş arkadaşlarınıza anlatacak başarı hikayeleriniz oluşmaya başlayacak. Gçrdüğünüz havalı tiplere "sen kimsin ki ben kendime inanmış ve başarmış birisiyim ya" diyerek o anlamlı gülümsemeyi atacaksınız. Kız arkadaşınız sizin bu yepyeni kişiliğinize imrenecek ve hayranlık içerisinde size daha da bağlanacaktır. Siz ise asla taviz vermeyecek, kendinizi başarmışlığın verdiği güçle çevrenizden gelen hiç bir lafı sözü takmayacaksınız.
    1 ay sonra kendinizdeki kol kaslarınızdaki değişimleri farkettiğinizde daha sıkı asılacak asla kendinize olan inancınızı kaybetmeyecek ve hayatınızda başarı üstüne başarılara imza atacaksınız.
    Bu gizli hazine değerindeki bilgiye bugüne dek ulaşabilen en nadir insanlardansınız.
    Uyguladıktan sonra 1 ay sonra pm'den bir ufak teşekkür atarsanız kafi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hep ayni kas grubunu calistiran bir egzersize benziyor. Yine de arkasinda yatan derin felsefeye sasirmamak mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünmemiştim, kesinlikle farklı bir yaklaşım. Paylaştığın için teşekkürler, denedikten sonra mesajı düzenlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 16 Nisan 2018; 6:47:20 >
  • İslam bir peri masalıdır azizim.
  • ciddiye alıp okudum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    ciddiye alıp okudum
    Şaka değil bu başarılı insanların gizlediği gerçeğin ta kendisi. Başarının sırrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.