Şimdi Ara

gümrükten ürün geçirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hepinize merhaba arkadaşlar;

    ben geçen sene 1 haftalık ukrayna gezisine çıkmıştım dönüşte 4-5 şişe alkol 3-4 karton sigara 3-4 kilo çikolata şekerleme ve bir çok ıvır zıvır almıştım. Türkiyeye dönüşte istanbul aktarmalı Antalya ya geldim. Antalya havalimanı dış hatlardan çıkarken çantalarmı valizlerimi ne kontrol ettiler ne de cihazdan geçti. Ben gümrükte sorun çıkar diye fazla ürün almamıştım. şimdi tekrar bir yurt dışı planım var. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar varmı aranızda? yurt dışından türkiyeye girişte ciddi bir gümrük denetimi( çanta valiz araması ) oluyormu? yoksa hep benim geçtiğim gibi mi?



  • bu soruyu ben de merak ediyorum.
  • İstanbulda dış hatlardan iç hatlara geçerken bakmışlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qtenplus

    İstanbulda dış hatlardan iç hatlara geçerken bakmışlardır.
    yok hayır kimse bakmadı daha önce bir arkadaşımda yurt dışından gelmişti onada kimse bakmamış. çantalar valizler aranıyor deye bazı yazılar okudum bu soruyuda o yüzden sordum
  • hocam Antalya'da uçuş görevlisi olarak çalışıyorum kontroller genelde random olur ama olur ..şansına denk gelmemiş.. haftada en az 3 kez dış hat uçarım ve Antalya havalimanından çıkarken gümrük görevlileri illaki birkaç kişiyi durdurur.. gözümün önünde defalarca alkoller sigaralar,iphone lar açıldı.. yakalanırsan yanarsın.. direk kaçakçılık.. sakın böyle bir riske gireyim deme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.