Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
71
Favori
41.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlar pahalı değildir.Kargo ücretsiz olması artı kazançtır.Hanımefendi gibilerine ülke ekonomisi açısından gerçekten ihtiyaç var...
  • ürünler ve numuneler geldi.şahsen memnun kaldım.
  • Ben de bu insanlardan geçen hafta tereyağı, peynir, zeytin ve bazlama aldım. Hepsi söyledikleri gibi doğal ve katıksız olduğu belli, özellikle siyah zeytinin inanılmaz bir lezzeti vardı. Zeytin beğendiremediğimiz babam bile bunu beğendi nereden aldın? dedi. Elimizdekiler bitmeye yakın tekrar sipariş geçeceğim.

    Söylediğiniz gibi piyasa da bulunan fabrikasyon ürünlerin fiyatlarına çok yakın bu ürünlerin fiyatları fakat bunlar tertemiz, doğal, katıksız ürünler olduğu için öncelikle bu insanların sattığı ürünler tercih edilmeli diye düşünüyorum.

    Yaşadığım tek olumsuz şey, herkese gönderilen numunelerden bizim siparişlerin arasına koyulmamış olmasıydı. Almadığımız ürünlerin de tadına bakıp gelecek sipariş için fikir edinmek güzel olurdu.

    Gülsüm ana ailesine teşekkürler.
  • Tekrardan herkese merhaba. Biz donanımhaber ailesini 3 gündür tanıyoruz ve bu tür işlere oldukça uzağız. İsteklerinizi değerlendirdik ve sitemizi yapan arkadaştan rica ettik tüm ürünlerde geçerli %10 indirim kuponu hazırlattık. Sorular gelmeden onuda açıklamak isterim kampanyalı ürünlerde de indirim kodunu kullanabiliyorsunuz.

    Kupon kodunu kullanmak için ürünleri sepete ekledikten sonra alışveriş sepetine gitmeli ve orada kupon kodu alanına "dhindirim" kodunu girmelisiniz. 50TL ve üzerinde %10 indirim uygulayacak sistem toplam tutara.

    Bilmeden bu forumun kurallarına uyamadık sanırım hepinizin affına sığınıyoruz ve şuna inanıyoruz pahalı veya ucuz yorumları yapmadan önce ürün kalitesini ve ürün maliyetlerini araştırıp bunlara kargo + vergi + ambalaj ve reklam giderlerini eklemenizi isterim. Büyük markalar gibi 200 kalem ürünümüz yok 30 kalem ürünümüz mevcut ve emin olun kazandığımız verdiğimiz kargo parasından daha az :) Dün 3-4 adet sipariş geldi forum üzerinden umarım onlar ürünlerini bugün alırlar ve sizlerle değerli olumlu/olumsuz yorumlarını paylaşırlar ve fikir sahibi olursunuz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. İyi günler...




  • Arkadaştan dün aldığım ürünler geldi,24 saat geçmeden geldi hem de, ürünler arkadaşın dediği gibi çok güzel,tereyağı enfes,zeytin hayatimda yediğim en güzel zeytin diyebilirim,numuneler için de ayrıca teşekkürler,Keşke %10 indirim kampanyası dün yapsaydınız hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de deneyim dedim ama kupon kodu çalışmıyor
  • konuyu daha önce açan arkadaştan beri takip ediyordum sonrasında gülsümana üzerinden takip ettim. bugün de foruma özel kupon tanımlanınca sipariş vermek farz oldu nerdeyse. tereyağı siparişimi verdim: gelecek numunelerden beğendiklerimiz olursa onlardan da başka bir sipariş oluştururuz bakalım.

    kolaylıklar dilerim.

    Sipariş No: #1734
  • merhaba,

    sipariş no:1732
  • kampanya kaç gün geçerli acaba bende alcam da devam edecek mi kampanya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ejmet

    kampanya kaç gün geçerli acaba bende alcam da devam edecek mi kampanya?

    Bir süre daha devam edecek, teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzam

    Arkadaştan dün aldığım ürünler geldi,24 saat geçmeden geldi hem de, ürünler arkadaşın dediği gibi çok güzel,tereyağı enfes,zeytin hayatimda yediğim en güzel zeytin diyebilirim,numuneler için de ayrıca teşekkürler,Keşke %10 indirim kampanyası dün yapsaydınız hocam

    Merhaba beğenmenize çok sevindim yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.

    Dediğim gibi bu sektörde çok ama çok yeniyiz neyin nasıl olması gerektiğini burada sizden öğrendik burası sadece fırsatların paylaşıldığı bir bölümmüş ancak biz bunu yeni öğrendik bu yüzden bugün bu şekilde %10 indirim kuponu yaptık. Ancak sizde haklısınız bana 0(543) 545 1026 numaralı telefondan ulaşırsanız size yardımcı olacağım. Hoşçakalın..




  • 5lt zeytinyağ ve 2kg jumbo zeytin siparişi geçtim. İndirim kodunu kullanacaktım dalgınlığma geldi unuttum, birdahaki sefere kullanırım artık :). Sipariş numaram 1750.
    Numune ürünlerinizden gönderirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
  • Hayırlı Olsun.

    Sipariş numaram 1751 dir.

    Küçük oğlum zeytin seçicidir zeytinin tadını sever ise ertesi gün sipariş veririm. %10 kampanya bitmeden.

    Teşekkürler.
  • Siparişim bugün öğlen kargo şubesine ulaştı, dağıtıma sabah çıktıklarını bildiğimden gidip teslim aldım. Dün akşam yola çıktığını düşünürsek çok çabuk geldiğini söyleyebiliriz.



    Tereyağını hemen iş yerinde açıp bazlamalar ile tadına baktık. Benim baya hoşuma gitti, Kebir i aratmaz diye düşündüm. Ama arkadaşlardan biri çok beğenmedi (normaldir, bir seferinde bize evindeki köy yağından getirmişti de ta çocukluğumuza gitmiştik). Bazlamalar çok güzeldi. Herkes beğendi. Ellerinize sağlık.



    Numuneler çok güzel paketlenmiş, çok özenilmiş, çok şirin kavanozlara konulmuş. teşekkür ederim. Zeytinin tadına baktım. Benim çok hoşuma gitmedi. Ama bu Marmara birlik gibi acı değil, ona 5 basar. Tatlı değişik bir tadı var. Çekirdeği kahverengi ve küçük.



    Zeytinyağının esasında tadına ve kokusuna baktım, Baldan da az bişey yedim. Ama sabah aç karna tekrar bakacağım, yemek yerken bişe anlamadım çünkü. Kokusunu bariz alamadım, halbuki Özem in kapağını açınca şahane kokuyor. Sabah dediğim gibi tekrar bakacağım. Diğer numune de sanırım pekmez, ona da bakacağım. Tarhanayı da annesi oğluma çorba yapacak oradan tadına bakarım :) Tekrar yazarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sipariş No: 1746
    Sipariş Detayları: 04/04/2017
    Ödeme Metodu: Banka Havalesi/EFT
  • Merhabalar,

    Vermiş olduğunuz siparişleri aynı gün kargoya vermeye çalışıyoruz şuan aksattığımız da olmadı sanırsam. Ürünleriniz geldiğinde bizi arayıp veya buradan yorumlarınızı bildirirseniz çok memnun olurum.

    Hepinize hayırlı günler dilerim.
  • tereyağı ve numuneler geldi.şahsen memnun kaldım. ileriki dönemlerde sipariş vermeyi düşünüyorum...
  • Sipariş verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içerisinde kaça kadar verilen siparişler o gün kargolaniyor ? Hayırlı ve bereketli işler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş No: #1783 verdik bakalım numunelerde gelirse beğendiklerimizden siparişe devam ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.