Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
71
Favori
41.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • içerik bulunamadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulsumana -- 9 Mart 2020; 22:53:10 >



  • Canlı yayını sabırsızlıkla bekleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinyağ neyse de tereyağ çok pahalı değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı
  • Yeni konunuz hayırlı olsun,
    Geçen hafta Tereyağ indirimini bende paylaşmıştım, Konu tereyağ zararlı-faydalı muhabbetine dönmüştü. Yöneticiler konuyu ikinci el bölümüne taşımışlardı. Konudan alış veriş yapan arkadaşlar buraya da yorum yapacaktır.
    Bu konu
    Konu da ürünleri değerlendirdiğim yazıyı aynen buraya ekliyorum :)
    quote:

    Merhaba arkadaşlar dün kargoladıkları paketler bugun öğlen elime ulaştı, resimdeki gibi strafor kutu ve buz aküsü ile geldi ve halen donuk vaziyetteydi.
    Strafor kutuyu da artık yazın mangala giderken etleri koyarız sağlam bişi

    Tereyağı rengini soranlar vardı şuan rengi çok sarı değil, whatsappdan sorduğumda hayvanların ilk yaylım sütünden olduğu için bu şekilde imiş.

    Tadına gelirsek direk bi parça ağızıma attım mis gibi süt kokuyor. Peynirle denedim, yolladıkları numune bal ile denedim harika hani market yağları gibi değil.. Yumurta kırıp denediğim de gerçekten efsane bi lezzet... Alın deneyin pişman olmazsınız..

    Numune zeytinyağlarını denediğim de zeytin mi yiyorum yağ mı ayırt edemiyorsun buram buram zeytin kokuyor. Kıyaslama açısından komili ve tariş sonrası n11 den Avilo almıştım ondan memnundum ama bu avilonun da üstünde lezzetli. Evdeki bitince ondan da alacağım.

    Zeytin yollamışlar, siyah zeytinler 2 boy vardı. Kışın aldıklarımdan tuz oranı daha azdı çerez gibi yeniliyor marmara birlik filan hikaye.. Kırma yeşil zeytinleri beğenmedim değişik bi tat vardı.

    Pekmez konusunda çok anlamıyorum ama yoğun kıvamı yok sade olarak beğenmedim Tahinle karıştırıp deneyeceğim.

    Bal çok güzel boğaz yakmıyor kıvamlı ve bal kokulu tere yağı ile çok güzel oluyor. Bu güne kadar eve giren en iyi bal sivas dan akrabamın kendi için yaptığı bal idi. İkinci olarak bu balı diyebilirim.

    Kışın aldığım siparişte de salamura peynir sert ama lezzetliydi tuzlu olduğu için suda bekletmeden yenmiyor. Kuru fasülyeleri bi harika

    Tereyağ ile denediğim tüm ürünlerini yazdım diğer sattıkları ürünleri bilmiyorum. Sipariş verirken numune paketi isteyin size de göndersin deneyin hak vereceksiniz.
  • Hocam belli bir limit üzerine (or 100 tl) hediye ürün Vs olarak foruma bir kampanya yapsanız daha fazla ilgi görür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Tereyağ pahalı değil emin olabilirsiniz. 1 KG tereyağ için yaklaşık 12-14 litre arası süt tüketiliyor ve yıkama işlemi diğer büyük şirketlerdeki gibi 20 saniye yapılmıyor. Yaklaşık 2 kere yıkıyoruz ve süt kaybımız yaklaşık %20 oranlarında oluyor. Bugün 1 litre aldığınız süt fiyatı ile karşılaştırırsanız çok daha uyguna satıldığını fark edersiniz. Ayrıca marketlerden alınan tereyağlarla bizim tereyağımızı lütfen karşılaştırmayın kokusundan gerçekliğini anlarsınız. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karaçay

    107 az 207 yapın

    hocam öteki konuda da paylaştım , tamamen kazıklama sektörü olmuş bu zeytinyağı işi , ispanyada, yunanistanda 3-4 euroya adam zeytinyağı alıyor, biz neden litresini o paralara alamıyoruz ? ah ulan, düzgün çalışan hükümet olaydı , şunlara basmıştı cezayı , senin neyine litresi 20-30-40 liraya zeytinyağı satarsınki

    Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL  - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo

    Şimdi ilk olarak güzel araştırmanız için teşekkür ederim. Ben gülsüm ananın büyük oğlu yalçın mesleğim zeytin&zeytinyağı eksperliğidir. Günümüzde litresi 10 lirayada satılan zeytinyağı var ama siz tüketiciler bu farkı anlamakta zorlanıyorsunuz. Şu şekilde anlatayim;

    A firması zeytinyağı satıyor ve kendi mahsulü dahi yok ne yapıyor? Mehmetten 0,4 dizyem yağı alıyor Ahmetten 1,5 asit yağı alıyor bunları karıştırıyor ve 0.8 dizyem sınırında ki naturel sızma kategorisine sokuyor ve tüketiciye satıyor. Bu yağ ile bizim yağımız arasında ki fark benim yağım sadece tek tarla mahsulü yani toplanan mahsulün dizyem değeri direk 0.6 dizyem yağ. Hasat tarihi 26-29 ekim arasıdır. Erken hasat kategorisine girer ama onu belirtmiyorum bile. Ama büyük şirketlere bakarsanız erken hasat gibi ibareler ekleyerek zeytinyağının fiyatını arttırıyor. Bunlar gibi bir çok örnek var. Bilgilenmeniz açısından yazdım teşekkür ederim.
  • fiyatları marketlerdeki sanayi tipi ürünlerle kıyaslamamak lazım.
    sip no 1705
    numuneleri de bekliyoruz bakalım...
  • Hayırlı olsun. 1708 sipariş numaram. Ben de bazı numuneler istedim sipariş ekranında.



    Kolaylıklar dilerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Ürün siparişim şimdi geldi,paketleme gerçekten çok iyi yapılmış.
    tadlarına akşam bakacağım,görünüm olarak çok güzel.Numuneler için teşekkürler.
    Hayırlı işler...
  • En ucuz BİM'in tereyağı bile 23 TL/Kg. Yani 2 kg 46 TL yapar ki atıyorum torku tereyağ bile 27-30 TL genelde. Ürünler söylenildiği gibiyse tereyağ pahalı değil. Tabi neyle kıyaslandığı da var. Metro marketlerde 16 TL'ye tereyağı var ama yarısı margarin. İçeriğinde yazıyor zaten.

    Zeytinyağı, sucuk, bal. Bunlara güvenemiyorum. Kalite ile lezzet farklı kavramlar. Sahte şeyi çok beğenmekten korkuyorum, uzak duruyorum.
    En çok tağşiş zaten bunlarda yapılıyor.
  • McAfee uyarı veriyor siteye girmek istediğimde. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • sanki bedava gibi muamele yapılmış. kg fiyatı 27 tl nedir. Sonra köylü milletin efendisidir derler. Bir sanayici gitse kg si 15 TL ye hemen verirler.

    Organik ayağına bu milleti hep kazıkladılar.
  • draw1907 kullanıcısına yanıt
    İlk olarak anlamsız yorumunuzu anlamış değilim bunu yazmaktaki amacınız nedir?

    Benim toptan satış yapma şansım yok olsada vermem çünkü benim tüm ürünlerim değerli kendi üretimim el emeği fabrikasyon üretim değildir. Bir tanesini bile uygun fiyata versem benim zararım olur o. Köylü her zaman ezilen taraf olmuştur siz diyorsunuz ki büyük firmalarla yarış ve fiyatını ucuz tut bunu yapmak mümkünmü sizce? Mümkünse bana bunun yolunu söyleyin bende sizden bilgi almış olayım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    ya yapmayın Allah aşkına. Sizde bu fiyattan büyük kar ettiğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Yazmaktaki amacım forumların genel amacıda budur ki insanların kandırılmasını engellemektir. İnsanları organik diye kandırmayan köylü yok. 1 yumurta olmuş 1 - 1.5 TL, Organik diye mısırın tanesini 2 TL ye satmaya çalılan mı dersin, yazın bile 5 TL ye domates satmaya çalışanlar. Adam süt ya bildiğin sütü organik diyor 5 TL ye insanlara itelemeye çalışıyor.

    Balıkesirde ben 7.5 TL zeytin yağı aldığım zaman aynı kişi aynı zeytin yağını pazarda, yağ dükkanında 13-15 TL ye satıyordu. Hemde kapış kapış satıyordu. Tabi dediğim bir kaç sene önceydi. 20 TL ye herkes rahatlıkla taş sızması mıdır nedir ondan bulabilir.
  • Değerli kardeşim, iyi niyetinize ve samimiyetinize, kendi adıma inanıyorum. Ama sırf bu başlıkla alakalı değil, genel olarak da yazmak istiyorum ki, sıcak fırsatlar mecrasına göre bu ürününüz, ürünleriniz ne kadar güzel, sahici, organiğin de organiği olsa da sıcak fırsat değil. Belki siz de organik dediğiniz, el emeği göz nuru dediğiniz bu ürünleri dışarıda market ürünlerine göre bu şekilde alıcıya sunmayı sıcak fırsat kapsamında görüyorsunuz, olabilir.. yani "market ürününe daha çok para vereceğinize, 'kendi üretimim el emeği' bu ürünleri alın, market piyasasına göre bu sıcak fırsattır aslında" düşüncesinde olabilirsiniz..

    ama fiyatlar pahalı maalesef. belki "donanımhaber kullanıcılarına özel şu şu indirim kuponu" falan gibi şeyler sunsaydınız veya en azından gittigidiyorda satışa koysaydınız, cepteteb %20 iadesi ile vs. gibi gibi sizin veya başka kullanıcıların da aklına gelebilecek, daha önce yaşanmış örneklerle sıcak fırsat haline dönüşebilirdi. ürünlerinizi alan arkadaşların çoğu da sıcak fırsat konusundan ötürü değil, denemek, organik ürün almak, market ürünlerinden uzak kalmak amacıyla alıyorlar sanırım. bu da yukarıda yazdığım olası düşüncenizle örtüşüyor. ama sıcak fırsat taraftarı üyeler ise buna pek ısınamıyor. bu ve benzeri başlıklardaki tartışmalar da bu yüzden çıkıyor.. en son tahin konusunda da benzer tartışmalar yaşanmıştı..

    yanlış anlaşılmasın, sadece kendi adıma durum analizi yaptım, katılan olur, katılmayan olur, saygı duyarım.. size de iyi satışlar dilerim.. tereyağımız evde fazlaca olmasaydı, belki 2 kg tereyağından, el emeğiniz ürün olduğu için sipariş geçebilirdim :) belki daha sonra.. saygılar..
  • Forumun kötü özelliklerinden biri de bu işte sırf mesaj atmak için yazanlar var. Konusu açılan ürünü de görmeden tatmadan genelleme yapıp yorum yapanlar var.
    Satılan ürünü görürsün beğenmezsin yazarsın anlarım. Ama hiç görmediğin bir ürün için karalama yapıp kul hakkına girmek? nasıl zihniyet anlamıyorum.
    Tereyağ fiyatları:http://prntscr.com/erxhhg
    Zeytin yağ fiyatları:http://prntscr.com/erxior
    Fiyatlar böyle iken 7-8₺ zeytinyağı satılıyormuş. 10-15₺ tereyağ satılıyormuş. Verin linkini alalım ayağımıza gelsin.
    Yurt dışındaki zeytin yağ fiyatları ile buranın fiyatını bir tutmak ne kadar doğru? Benzini arabistan'dan Eti bulgaristan'dan alalım o zaman.

    Tepki gösterilmesi gereken gıda endüstridir. Margarini kalp dostu gösterip tereyağını soframızdan kaldırttılar.

    Ben onu bunu bilmem fabrikasyon ürünleri elimden geldikçe evime sokmam, kendimde tüketmem.

    İşini düzgün yapan, güvendiğim tüm işletmelere-köylülere hep destek tam destek.
  • buradan tereyağ, yeşil zeytin, peynir, bal aldım ve hepsinden memnunum. şimdiye kadar marketten aldım da noldu? benim tek istediğim olabildiğince ürünlerin sağlıklı olmasıdır. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bahsedilen bu el emeği doğal ürünler artık ulaşılması zor ürünler olmuştur. haliyle bu da fiyatları etkileyecektir. umarım satıcı kişiler kendilerini anlattıkları gibi işlerini yapıyordur.
  • 7.5 liraya zeytinyağı nerede varmıs. adam 5 litresi 60 liraya getiriyor makine yağından hallice.
    ben de balıkesirdeyim. marketde günlük sütün litresi olmus 4 lira. burasi süt memleketi acık süt 2 lira. atıyorsunuz bari destekli atın. pahali buluyorsan almazsin herkesin akli var fikri var kiyasini yapar isine gelirse alir gelmezse almaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.