Şimdi Ara

Gülmekten Öldüğüm Etkinlik :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün facebookta çok ateşli tartışmalara şahit oldum :D baştan sona hepsini okuyorum gülmekten yerlere yattım sizlerle paylaşmak istedim etkinliği. Yorumları okuyun koparsınız millet birbirine girmiş ortalık karışmış

http://www.facebook.com/events/129194443893776/?ref=ts

• üniversite ile şu 2 sene boyunca işim yok,ancak kafalarına topuklu ayakkabı ile vurasım geldi bu nasıl bir mantıksızlıktır.işte türk milletinin en sevmediğim özelliklerinden biride bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 28 Ağustos 2012; 6:32:46 >

Orijinalden alıntı: Beydul

Kalkmasın tabi

2. öğretim olarak bence de kalmasın ama sadece indirime gitselerdi balimi!!!
  • _____________________________
  • bu harç konusunda ortada gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. ama ortada başka şeyler olduğu kesin.
    Daha Fazla Göster
  • Gruptaki yorumlar geyikler komiğime gitti sadece :) . Bende kalkmasın diyorum çünkü 1 ve 2. öğretimler arasında bir fark olmalı buda para farkı ama indirime gidilmeli %100 kalkmamalı

Bunu da başardılar. Yazıklar olsun.
  • Aralarında fark kesinlikle olmalı. Zaten aynı hocalar giriyor aynı derslikler aynı hizmetler kullanılıyor. Hatta hatta benim okulumda (YTÜ) ikinci öğretimlerin derslerini birinci öğretimden almaları yüzünden ben sınıf kontenjanı dışında kalıp ders alamıyorum bazen. Fark olmalı (eğitim kalitesi dışında). Ama bu şekilde de değil. Harç farkı olmamalı. En kötü ihtimal ikinci öğretimlerde ciddi bir indirim yoluna gitmeleri gerekiyordu.
  • Al işteeeeeeee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenoma

bu harç konusunda ortada gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. ama ortada başka şeyler olduğu kesin.

haklisiniz hocam katiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Zaten bütün herkes birbirine düşman bi ikinci öğretim le birinci öğretim öğrencilerini düşman etmedikleri kalmıştı.

Bunu da başardılar. Yazıklar olsun.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LG G3 32GB-VW SCIROCCO 1.4 TSI DSG Interlagos Bi-Xenon Mirror Pack-Opel Astra Turbo-MONDIAL(CF MOTO) Terralander 500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.