Şimdi Ara

Güle güle oturun Tv8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güle Güle Oturun programı, daha önce Evim Şahane programı ile tanıdığınız Selim bey tarafından sunulacak yeni bir programdır. TV8 ekranlarında yayınlanan Güle Güle Oturun
    programına başvuru yapmak çok kolay.

    Ünlü mimar Selim Yuhay, Evim Şahane programı ile çok sevildi. Selim Yuhay ve profesyonel ekibinin yaptığı ev dekorasyonları sürekli olarak ilgi çekmiştir. Şimdi ise TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Güle Güle Oturun programı ile Selim Yuhay’ın tasarımlarını izleyebileceksiniz. Sizin de evinizi Selim Yuhay tasarlasın istiyorsanız programa başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sonucunuz olumlu değerlendirildiğinde TV8 ekibi tarafından aranacak ve mülakata çağırılacaksınız. Mülakat sonucunuz da olumlu değerlendirildiğinde evinizde istediğiniz bölümü yeniletebileceksiniz.

    Güle Güle Programına Nasıl Başvuru Yapılır?
    Güle programına başvuru yapmak için TV8’in web sitesi üzerindeki soruları cevaplamanız yeterli olacaktır. Güle Güle Oturun programına katılmak için TV8 tarafından oluşturulan başvuru formu web sitesindeki gerekli alanları doldurarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Güle Güle Oturun programı başvuru formu için tv8basvuru web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Burada yer alan kişisel bilgileri doğru olarak doldurmanız gerekiyor. Bununla birlikte evinizle ilgili fotoğrafları ve bilgileri de tam ve doğru olarak yazıp göndermelisiniz. Başvurunuz TV8 ekibi tarafından incelenecek ve olumlu görülürse aranacaksınız. Başvuru yaparken yazdığınız telefon numarasının geçerli ve sürekli açık olan bir numara olmasına dikkat etmelisiniz.

     Güle güle oturun Tv8







  • bunların hepsi yapmacık
  • Aynen, samimiyetlerine inanmıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inanıyorum hocam samimiyetlerine bir çok aile bu şekilde hayallerine kavuşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.