Bildirim
Güle Güle Elmander
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gitmesi kesinleştiyse eğer , 2 sezon boyunca yürekten oynadı.Aldığı paralar helal olsun. _____________________________ -
-
-
güle güle golmander _____________________________ -

Fenerbahçeye attığı golden sonra şu koşusunu unutamam._____________________________ "Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz." -
Guclu fizigi ve saglam vuruslari vardi, dikkat ettiyseniz gollerin cogunda ya kaleciler sektirmis topu ya da bakakalmislar. Kisilik olarak da cok iyi bir oyuncuydu severdim kendisini gule gule elmander
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
büyük adamdın golmander, özlicem seni
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Toulouse'da oynadığı dönemden beri takip ederim. Bize geldiğinde başarılı olacağından adım gibi emindim. Öyle de oldu. Ama artık Drogba ve Burak varken fazla forma şansı bulamaz ne yazıkki. Bulsa bile yabancı zımbırtısına takılacak. Ne olursa olsun bu taraftarın unutmayacağı bir oyuncu olmuştur.

Yolun açık olsun Golmander..._____________________________ CS:GO --> Amiller (Supreme) -
İyi adamdı.İlk 1.5 sezonda gayet iyiydi,başarılı olacağı tahminimde vardı tam ligimize göre adamdı.Fransadayken çok severdim kendisini.
Ligimize böyle profesyonel,iyi ahlaklı,iyi oynayan yabancıların gelmesi ve sayılarının artması dileğiyle_____________________________ 
-
Yekta twitter da güle güle golmander yazıp resim koydu geri sildi hemen resmi açıklamanın gelmediğini unuttu heralde.
#1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro IcardiOkan Buruk
-
yazık oldu bu adama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok sevdiğim bir futbolcuydu. Kim derdi ki bu takıma drogbalar gelcekte gözden düşecek :) İlk geldiği sezon hiç gitmesin istiyordum.
Yolu açık olsun.._____________________________ -
Bu da başka bi' çalışma. İlk başta güldürüp sonra hüzünlendirmiştir ;http://s14.directupload.net/images/130816/7n6zlvmy.swf _____________________________ Tek Krallık Galatasaray'lılık! -
6+0'a kurban gitti, futbolu bizde bızde bırakmasını isterdim
_____________________________ -
Yolu da, bahtı da açık olsun, yüreği büyük adam.
_____________________________ Boşuna Çekilmedi bunca çile
İçiyoruz gündüz gece
haykırdık ama duymadı hiç kimse
PEŞİNDEYİZ HERYERDE -
We f**king played great the whole season and we deserved it! _____________________________ i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
Benzer içerikler
- meşale nereden alınır
- fenere küfürlü beste
- galatasaray kaptanları
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- ultraslan üyelik ücreti
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler