Şimdi Ara

Güldürmüyor artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden forumda gezerken en azından bir iki kahkaha atardım boşuna bakmayın 2011 üyesiyim bugün daha kötüydü forum birazcık eğlence gelsin foruma arkadaşlar csb yazın olmadı ama komiklikler şakalar olsun içinde

Hadi iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millet senin şaklabanın mı,seni güldürmekle mi uğraşacaklar?egoya bak forumun sahibi sankiblok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

millet senin şaklabanın mı,seni güldürmekle mi uğraşacaklar?egoya bak forumun sahibi sankiblok

İşte bu güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

millet senin şaklabanın mı,seni güldürmekle mi uğraşacaklar?egoya bak forumun sahibi sankiblok

+1

• Ketçap mayonez de olsun mu?

• Ciddi anlamda konu dışı bitmiş. 2-3 yıl önce sayfayı f5lerdin birbirinden farklı bir sürü konu açılmış olurdu şimdi 5 6 safa birden açıyorum çoğunun içeriği boş ana sayfaya geri döndüğümde girecek adam akıllı konu kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Ciddi anlamda konu dışı bitmiş. 2-3 yıl önce sayfayı f5lerdin birbirinden farklı bir sürü konu açılmış olurdu şimdi 5 6 safa birden açıyorum çoğunun içeriği boş ana sayfaya geri döndüğümde girecek adam akıllı konu kalmıyor.

Yazdan sonra acayip düşüş oldu,yalnızca bin mobil oluyordu yazın

• 2011'de çöküş başladı zaten

• Bugün gulmemen gayet normal, zaten daha 45 dakika oldu ne yazılabilir ki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 2 Şubat 2014; 0:46:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.