Şimdi Ara

Guild Wars 2 için tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P5B-MX
    DualCore Intel Pentium E2200, 2200 MHz (11 x 200)
    Sapphire Radeon HD 4650
    2gb ram

Guild Wars 2 oyunu için baya eksik özelliklere sahip bir bilgisayarım var farkındayım ve ideal bir fiyata bilgisayarımdaki bazı donanımları yenilemek istiyorum..eğer sadece yenilemek yetersiz kalırsa da yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum.Gerekli donanım ve ortalama bir fiyat konusunda bana yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDisappear -- 31 Ağustos 2012; 3:05:47 >

• sanırım hem işlemcini hem de ekran kartını değiştirmen üstüne minimum 2 gb daha ram alman gerekiyor. ben şuan bilgisayar topluyorum bugün sipariş vereceğim baya araştırdım eğer fiyat sınırlaman yoksa ondaki parçalardan tavsiye edebilirim;

İşlemci: INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 421 TL

veya INTEL Core i5-3450 LGA 1155 6MB 3.1GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 523 TL

aralarında 100 TL fiyat farkı var ama performans farkı ne kadar onu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

Ekran kartı olarak: MSI ATI HD7850 Twin Frozr OC 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı alıyorum fiyatı yaklaşık 600TL.

Not: ben de bu bilgisayarı gw 2 oynamak için topluyorum eskiden laptopta oynuyodum kaldırmıyor 10 fpsyle oynuyorum :) bunu alınca umarım süper olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btuzlakss -- 31 Ağustos 2012; 9:25:24 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartını değiştirsem ve 2gb ram eklesem işlemciye masraf yapmasam çalıştırır mı ondan emin olamıyorum öyle olsa bile 500 600 tl ile kurtarabileceğim bir sistem değil anladığım kadarıyla.. 1000tl gözden çıkarmak lazım sanırım :(
    bütçe çok fazla yok malesef maksimum 800tl diyebilirim oda zar zor çıkar daha uygun bir fiyata low ayarlada olsa takılabileceğim bir sistem mümkün müdür?
  • Hocam ben de e6700 3.2 ghz, radeon hd6670 ve 4gb ddr2 ramle 25-35 fps alıyorum textures ve enviroment high, shadows ve reflections kapalı, fxaa açık, shaders ve post processing lowda. Forumdan 2.el buna benzer parçalara bakın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci kesin değişmek zorunda benim aldığım işlemciyle bile WwWwW lerde makina 40 fpsye düşüyor 100 kişilik combat olduğu zaman olay grafikten veya ekran kartından çıkıyor. bütçen doğrultusunda amd işlemcileri de gözden geçirebilirsin benchmarklar doğrultusunda intel kadar performans vermemiş ( gw2 için konuşuyorum ) ama tabi fiyat performans açısından daha uygun. ekran kartı içinse 6850 falan düşünebilirsin ama tabi uzun vadede 7850 kadar idare etmez ama yine iyi karttır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.