Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
7
Favori
38.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eski ama malum sahsin oyunu aciklayici videosu hosuma gitti.




    zaten Guild Wars oynamis biri olarak gozume takilan tek olumsuz yani karakterlerin sacinda ayrintiya kaliteye pek onem vermemis olmalari. yapmacik duruyor o sac. onun disinda sorun goremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 9 Nisan 2015; 19:39:08 >
  • ya ben birkac sey soracagim Guild Wars 2 hesap yonetimine ozel;

    1) bir arkadastan hesap devri olacak bana. peki oyuna onun parametreleriyle login oldugumda, oyun bana "ya bu hesaba baskasi giriyor" diyip hesabi kilitlemeye kalkar mi? hesabin devredildigini mi yoksa calindigini mi nasil anliyor oyun sunuculari? zira, ayni kisi ayni hesaba yillar sonra baska bir bolgede de baglanabilir. nasil ayirt ediyorlar?

    2) hesabi devraldim diyelim. uygulamam gereken adimlar neler?

    3) hesabi devraldigim anda oyunu indirmek ve oyuna giris yapmak zorunda miyim? "su kadar gunde giris yapilmazsa hesap kapatilir" gibisinden bir durum soz konusu mu?

    4) oyunu indirmek istiyorum ama diyelim ki akk dolayisiyla ayin son haftasina erteledim. o zamana kadar belli bir sure geciyor. 3.maddedeki olay gerceklesir mi?

    5) oyunu indirdigimiz sunucularin sagladigi bantgenisligi ve stabilitesi nedir? hizli cekebiliyor muyuz?
  • 1. Oyunun ilk sahibi her zaman oyunu geri alabilir bunu bilmen yeterli. Hesabım hack yedi dendiğinde bazı bilgiler ve kredi kartının son 4 rakamı isteniyor. Yani tanımadığın bir insandan alıyorsan, allaha emanet oynuyorsun demektir. Hesabı geri alabilmesi için ilk sahibinin başvurması gerekiyor. Eğer ilk sahibi geri almaya çalışmazsa bir sıkıntı olmaz (tutupda adamlara ben bunu birisinden satın aldım denmezse)

    2. hesabı aldığında, mail adresini daha sonra şifresini değiştireceksin. Hesabın ilk sahibinin hesabı oluştururken girdiği bilgileride almak gerekir.

    3. hesabı aldığın anda girmene gerek yok. giriş yapmak hesap kapanır? daha önce birşey oynamadın sanırım :P. mailine girmediğinde kapanıyor mu? onun gibi düşün. ilelebet durur (hack yemez veya ilk sahibi geri almazsa)

    4. AKK limiti zaten düşük. Netde birşeyler yapıyoorsan zaten hemen doluyor. Kaldıki akk den sonra 3mbite düşüyorsun, netde ne yapıyorsun bilmiyorum ama 3mbit fena bir hız değil. Sorunun cevabına gelince, aynı soruyu sormuşsun zaten. üstdekini oku cevap için.

    5. oyunu son hız indirirsin merak etme hızı.. Oan bizde veya sunucularda bir sorun yoksa sorun olmaz. Bunun olduğuda seyrektir, denk gelmez bile..


    sorular çok kötüydü. Böyle şeylerle uğraşana kadar kart sahibi bir arkadaşına para versen, onun kart ile alsan.. bu dertlerin biter. Nasıl olsa satın alma işleminde KEY veriyor sana. O keyi kullanıyorsun.




  • oyun şuan indirimde oyunu satın alıcam ama register olmak istiyorum serial code istiyor.Onu geçtim satın alma ekranına gidiyorum o da tam tersi hemen ödeme yap diyor.Bilen biri varsa bana açıklayabilr mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andelip

    oyun şuan indirimde oyunu satın alıcam ama register olmak istiyorum serial code istiyor.Onu geçtim satın alma ekranına gidiyorum o da tam tersi hemen ödeme yap diyor.Bilen biri varsa bana açıklayabilr mi?

    önce serialini satın alıyorsun sonra o serialle üyelik açıyorsun hocam.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Adamlar boş üyelik istemiyorlar yani :)
  • Arkadaşlar oyun çok güzele benziyor.PvP çok sevdiğim için aldım zaten.Şu an bilgisayar olmadığı için daha oynayamadım.Neyse, weapon swap biraz garip geldi sanki.Sizce olmasaymış daha güzel olur muydu?Mesela warrior için ok ve kılıç normal geliyor, adam uzaktayken okla yakınlaşınca kılıçla dalıyor.Fakat çekiç ve kılıcı aynı anda kullanması çok güzel gelmedi.Bence sadece bir ranged birde melee silah olsaymış benim için daha güzel olurdu.Sizce weapon swap güzel bir sistem mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dördın

    Arkadaşlar oyun çok güzele benziyor.PvP çok sevdiğim için aldım zaten.Şu an bilgisayar olmadığı için daha oynayamadım.Neyse, weapon swap biraz garip geldi sanki.Sizce olmasaymış daha güzel olur muydu?Mesela warrior için ok ve kılıç normal geliyor, adam uzaktayken okla yakınlaşınca kılıçla dalıyor.Fakat çekiç ve kılıcı aynı anda kullanması çok güzel gelmedi.Bence sadece bir ranged birde melee silah olsaymış benim için daha güzel olurdu.Sizce weapon swap güzel bir sistem mi?

    Teorik olarak değilde pratikte hayal edin.Hammer + sword buildli bir warrior'ün, ranged bir builde karşı yapabileceği hiç birşey yok gap closerlarını kullandıktan sonra.O yüzden buildinize uygun en optimal silah kombinasyonlarını seçmek lazım.Her duruma yönelik build sayısı az zaten.Yani bilmemne buildini oynayımda her önüme geleni keseyim, ölmeyim, hızlı gideyim vs. gibi bir durum yok.Her buildin bir artısı-eksisi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 11 Nisan 2015; 19:59:51 >




  • Pardon ya asıl yazcağım şeyi unutmuşum.Demek istediğimi tam açıklayamıyorum ki.Nası desem tek bir silahı böyle savaş ortasında değiştirmeden oynasak güzel olur muydu bunu demek istedim.Mesela adamlar 1-2 skill atıp hemen silah değiştiriyor.
    Yani sadece görsellik açısından.Ranged ve melee aynı anda çok zevkli evet fakat çekiç ve kılıcı aynı anda kullanmak değişik geldi.Sizce bu özellik güzel mi diye sormuştum.Yukarıda biraz yanlış anlattım sanırım

    Bu arada bu hesap başka bir cihazda hala açıkmış.Nickler farklı ama aynı kişiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeris -- 11 Nisan 2015; 23:53:09 >
  • Yani o yapımcılar tercih ettiği bir olay.Madem aynı anda az skill kullanımına izin vericez en azından 2 farklı silah kombinasyonu kullanabilsin oyuncular gibisinden.

    Sorunuza direk cevap olarak; bence bu hali iyi.Farklı silah kombinasyonları ile farklı farklı buildler oluşturulabiliyor.Warrior sadece Greatsword, Elementalist sadece staff kullanıyor olsaydı şu andaki çeşitlilik olmazdı.Birde şöyle birşey var, Elementalist tarz olarak Mage diyebileceğimiz bir klas genel anlamda.Ee bu tarz klaslarda genelde staff tarzı uzaktan ve büyü yapımına uygun silahlar kullanılır.Aynı şey Elementalist içinde geçerli ama aynı zamanda bu klası Dagger ile melee bir şekilde oynayabiliyorsunuz.(Tabi ikinci ele alınan silahta önemli) Veya Scepter ile belli bir uzaklıktan atılan skillerle oynuyorsunuz.

    Anlatmak istediğim, her klas/silah/oynanış vs. herkese uymuyor.Gw2'de silah/skill çeşitliliği fazla olduğu için herkes kendine göre bir klas ve build kombinasyonu bulabiliyor.Ha illa weapon swap'a kıl oldum diyorsanız Elementalist ve Engineer denersiniz.Bu 2 klas weapon swap yapamıyor ama bunun yerine ilkinde elementler ikincisinde kitler bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 12 Nisan 2015; 0:18:19 >




  • 2004 yılından beri mmorpg oynuyorum. Bir oyuna başladığımda onun uzun yıllar beni eğlendirmesini isterim. Bir süredir mmorpg oyunlardan uzak kalmıştım araştırmalarım sonucu bu oyunu gördüm. Gerek free to play olmaması gerek ise şuan %75 indirimde olması sebebiyle GW2 yi satın aldım. Umarım beklentilerimi karşılar ve beni uzun süre kendine bağlayabilir. Oyun ile ilgili aklımda bir çok soru var ancak kirlilik yaratmak istemiyorum. Başını ağrıtabileceğim birileri olursa fena olmaz
  • Peki Teşekkürler...Zaten warrior oynarım ya çok zevkli zaten sadece biraz değişik geldi yoksa combat sistemi, animasyonlar falan tam istediğim gibi.
  • millet. email degisiklik istegi icin ticket acmistim. gelen cevap su sekilde (cevaptaki isim onceki arkadasa ait)

    GM DarkSoul (Guild Wars 2 Support)
    Apr 11, 16:15

    Hello Mustafa,

    Thank you for contacting the Guild Wars 2 Support Team to ask about changing your account name. An account name is the e-mail address that is used to log in to Guild Wars 2. If you wish to change your account name, please provide the e-mail address you want to use to log in to the game in the future. When doing so, please be aware that the e-mail address that you submit in connection with this request cannot already be associated with a Guild Wars or Guild Wars 2 account. (In fact, for maximum security, we suggest you may wish to use an e-mail address for Guild Wars 2 that is not used anywhere else.)

    We look forward to helping you with this request when we have your preferred new account name.



    hala onceki emaille login olabiliyorum. yardim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 12 Nisan 2015; 12:08:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PATEVRA

    2004 yılından beri mmorpg oynuyorum. Bir oyuna başladığımda onun uzun yıllar beni eğlendirmesini isterim. Bir süredir mmorpg oyunlardan uzak kalmıştım araştırmalarım sonucu bu oyunu gördüm. Gerek free to play olmaması gerek ise şuan %75 indirimde olması sebebiyle GW2 yi satın aldım. Umarım beklentilerimi karşılar ve beni uzun süre kendine bağlayabilir. Oyun ile ilgili aklımda bir çok soru var ancak kirlilik yaratmak istemiyorum. Başını ağrıtabileceğim birileri olursa fena olmaz

    Burdan özel mesaj atabilirsin veya oyun içinden yazabilirsin istediğin zaman.Oyun içi nick Qali Mori (Yada account name=Klmor.1250)

    @LivingDeads69

    ^
    Tamam işte adamlar yeni kullanmak istediğiniz maili yazın demiş.* If you wish to change your account name, please provide the e-mail address you want to use to log in to the game in the future* En sonada *We look forward to helping you with this request when we have your preferred new account name* Yani kullanmak istediğin maili belirt ve dönüş yap supporta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 12 Nisan 2015; 13:21:21 >




  • oldu sanirim. bana en son gelen cevap. ama sifreyi bir daha resetlememi istiyor. of!

    GM Little (Guild Wars 2 Support)
    Apr 12, 02:50

    Hello Mustafa,

    Thank you for your patience during our investigation.

    I have updated your Guild Wars 2 Account Name. From now on, you will use your "livingdeads69@gmail.com" e-mail address to log in to your Guild Wars 2 account.

    When processing account name changes, we must also reset the password on the account. An automatically generated e-mail containing a link has been sent to your livingdeads69@gmail.com e-mail address. After clicking the link in the e-mail, you will be directed to the Guild Wars 2 Account Management page to enter your Guild Wars 2 account name and to set a new password of your choosing. If you did not receive this e-mail, please check any spam/junk mail folders, because some e-mail services might flag the auto-generated password e-mail as spam.

    Please note that for account security purposes, you will be unable to reuse any previous passwords that were associated with your account. In addition, we strongly encourage you to use a unique password for Guild Wars 2, one that you do not use anywhere else.

    Please let us know if we can help with anything else.

    Regards,

    GM Little
    Guild Wars 2 Support Team
    http://support.guildwars2.com/



    Edit : hallettim. once degismis email ile gireyim dedim olmadi. sonra ardindan yeni sifre verince(kendi onceden verdigimi de degistirince) mailime link atti. linke tikladim sonra login oldum yeniden. amma belali is ya. adamlar acayip guvenlik koymus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 12 Nisan 2015; 13:47:50 >




  • Oyun 10 dolara düşmüş.Tes Online almayı düşünüyordum indirime girmedi bir türlü.Alsam mı bunu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Oyun 10 dolara düşmüş.Tes Online almayı düşünüyordum indirime girmedi bir türlü.Alsam mı bunu ?

    vallahi guild wars 2 kategorisinde bu oyunu alma diyen çıkmaz sanırım çünkü buradaki herkes oyunu severek oynuyor.

    oyun gerçekten çok iyi 10$ hiç birşey açıkcası. ilk çıktığında 110tl ödemiştim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Oyun 10 dolara düşmüş.Tes Online almayı düşünüyordum indirime girmedi bir türlü.Alsam mı bunu ?

    vallahi guild wars 2 kategorisinde bu oyunu alma diyen çıkmaz sanırım çünkü buradaki herkes oyunu severek oynuyor.

    oyun gerçekten çok iyi 10$ hiç birşey açıkcası. ilk çıktığında 110tl ödemiştim :D



    Bir sey soracagim. Karakter yaratma ekraninin paylasildigi videolara baktim youtube'da. Sac stilleri, ayrintilar falan harikulade ama sanki sac texturelari cok yavan duruyor. Bunun sebebi youtube mu yoksa gercekten ozen gostermemisler mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LivingDeads69

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Oyun 10 dolara düşmüş.Tes Online almayı düşünüyordum indirime girmedi bir türlü.Alsam mı bunu ?

    vallahi guild wars 2 kategorisinde bu oyunu alma diyen çıkmaz sanırım çünkü buradaki herkes oyunu severek oynuyor.

    oyun gerçekten çok iyi 10$ hiç birşey açıkcası. ilk çıktığında 110tl ödemiştim :D



    Bir sey soracagim. Karakter yaratma ekraninin paylasildigi videolara baktim youtube'da. Sac stilleri, ayrintilar falan harikulade ama sanki sac texturelari cok yavan duruyor. Bunun sebebi youtube mu yoksa gercekten ozen gostermemisler mi?

    hocam ben karakter oluştururken böyle bir yavanlık gözüme çarpmadı kendiniz oyuna girip grafik kalitesini yükselterek kontrol ederseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. youtube videoları encode'den geçtiği için tam sağlıklı olmuyor.

    belkide ben buna pek önem vermediğim için olabilir.

    ama şuda var bu oyun 2012'de çıktı ve 2012'den önceki yıllarda yapımına başladı. 2015 yılında yapılan kore menşeili oyunlardaki grafik detayının olmaması normal karşılanabilir.

    ama emin olun oyun içi grafikler şahane. bir çok yeni oyun kadar sağlam grafikleri var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: LivingDeads69

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Oyun 10 dolara düşmüş.Tes Online almayı düşünüyordum indirime girmedi bir türlü.Alsam mı bunu ?

    vallahi guild wars 2 kategorisinde bu oyunu alma diyen çıkmaz sanırım çünkü buradaki herkes oyunu severek oynuyor.

    oyun gerçekten çok iyi 10$ hiç birşey açıkcası. ilk çıktığında 110tl ödemiştim :D



    Bir sey soracagim. Karakter yaratma ekraninin paylasildigi videolara baktim youtube'da. Sac stilleri, ayrintilar falan harikulade ama sanki sac texturelari cok yavan duruyor. Bunun sebebi youtube mu yoksa gercekten ozen gostermemisler mi?

    hocam ben karakter oluştururken böyle bir yavanlık gözüme çarpmadı kendiniz oyuna girip grafik kalitesini yükselterek kontrol ederseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. youtube videoları encode'den geçtiği için tam sağlıklı olmuyor.

    belkide ben buna pek önem vermediğim için olabilir.

    ama şuda var bu oyun 2012'de çıktı ve 2012'den önceki yıllarda yapımına başladı. 2015 yılında yapılan kore menşeili oyunlardaki grafik detayının olmaması normal karşılanabilir.

    ama emin olun oyun içi grafikler şahane. bir çok yeni oyun kadar sağlam grafikleri var.



    peki tesekkurler




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.