Şimdi Ara

Gudmusson 'Fatih Terim işine baksın, mızmızlanmasın'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşine bak mızmızlanma’
    A Milli Takımımızın İzlanda’ya 2-0 yenildiği maçın ardından Berg Gudmundsson, Terim için olay yaratan açıklama . Ülke medyası da destek olup, Terim ile dalgasını geçti.
    25 yaşındaki oyuncu, Fatih Terim’in hava şartları ile ilgili şikayetlerinin değerlendirilmesi istenince, “Türkiye’nin iyi oyuncuları var, fakat teknik direktörleri bu hava sıcaklığına alışık olmadıkları gibi saçmalıklardan mı bahsediyor? Bu futbol, 11’e 11 oynanıyor ve 1 de top var. Böyle mızmızlanmanın anlamı yok. Havalara değil işine baksın. Eğer böyleyse zaten bahaneyle başlamışlar ve biz bunu kullanarak daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik” şeklinde şok bir cevap verdi.

    Terim bahane peşinde



    Gudmundson, “Daha fazla gol atabilirdik. Harika bir maç çıkardık . Herkes müthiş onadı ve evimizde ne kadar muhteşem bir takım olduğumuzu gösterdik. Hiç pozisyon bulamadılar. Terim havadan sudan bahane arayacağına takımına baksın. Bu kadar yetenekli kadrodan iyi ekip yaratamamış. Hiç bir hoca, bu tür yenilgiyi havaya bağlamaz..” dedi. İzlanda medyası da başarılı futbolcuya destek olup, Terim’i gerçekçi olmamak ile eleştirip dalga geçti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Helal olsun Terim'e iyi kapak yapmış.

    F.T yenilince her zaman bahanelere sığınır, hiçbir zaman kendisi başarısız değildir. İşte "hava soğuktu vs gibi saçma sapan bahanelerle kendisini ve milli takımı böyle komik durumlara düşürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 10 Ekim 2016; 9:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske bu laflar turk medyasinin laflari olsa. Takim moral olarak bitik artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamsın be sen Türkiye de ki yandaş medya söylesin bunları sıkıyorsa.

    Izlandalıları iyice sevmeye başladım valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha maç başlamadan günler önce " İzlanda bize ters geliyor" diye bahaneler dönüyordu. Ula sanki gelene gidene 5 atıyoruz da bir izlanda ya şansımız tutmuyor.

    Dün akşam daha maçın başında İzlanda yığınla gol kaçırdı. Herifler atmamak için diretti resmen.
  • hayda...
    karızma gitti desene...

    Sometimes.. it is the football.. thats the football.. look at the tabela
  • Kendi ülkemizde ki insanların söylemesi gerektiği şeyleri başkaları söylüyor helal olsun sana
  • Bunu bizim takımdan biri söylese medya direk bitirmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Daha maç başlamadan günler önce " İzlanda bize ters geliyor" diye bahaneler dönüyordu. Ula sanki gelene gidene 5 atıyoruz da bir izlanda ya şansımız tutmuyor.

    Dün akşam daha maçın başında İzlanda yığınla gol kaçırdı. Herifler atmamak için diretti resmen.

    Bahane uydurması normal çünkü kaybedeceğini çok iyi biliyordu. İzlanda çok sistemli bir takım. Biz ise 2 maç üst üste aynı oyunu oynamıyoruz. 10 kere oynasak belki 1 kere şansa yeneriz.
  • Ağzına sağlık. İşinden olacağı için korkan ve soru soramayan basın mensuplarının söyleyemediği ne varsa söylemiş. Terim yenildiğinde bahane üreten 3. sınıf bir teknik direktör ve zıtlığa bakın ki çuvalla para alıyor
  • adam maç öncesi yenileceğimizi bağıra bağıra söyledi hava şartları kötu izlanda bize ters 3 puan olsakta 0 puan olsakta daha çok maç var falan filan teknik direktör kafasında maçı bitirerek çıkmışken sahadaki oyuncular napsın? Emre keşke turkiyeyi seçmeseydi yazık oluyor kendisine yıllardır futbolcular ile hocalar arasında sorun var.
  • Bizim basınımızın söylemesi gerekn şeyleri rakip oyuncu söylüyor ya herkes yandaş ya da yandaş bir kesim diğer muhabirlerin biletini kesmekle tehdit ediyor yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.