Şimdi Ara

güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben güç kaynağı yapmak istiyorum. güç kaynağına max.40v girebiliyor güç kaynağı L200 ile hazrlanmışben bu güç kaynağına voltmere ekleyerek yapacağım sorum ise şu:bu güç kaynağına trafo yerine elektrikli motor adaptörleri bağlayabilirmiyim motorun şarj aleti 48 volt ben bunu nasıl 40 veya 30 volta düşürebilirim yardımlarınızı bekliyorum not=5tane motor şarj aletim olduğu için motor şarj aletini söledim trafolar bulunduğum yerde biraz zor bulunuyorda...

devre adresi :http://www.devreyapimi.com/2011/11/09/l200-ile-akim-ve-gerilim-ayarli-regulator/

devreyapimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secollah -- 17 Mart 2013; 15:25:57 >

• potansiyometre ile yapılabilir mi?
  • motor adaptöü 48v değil 59v imiş bilen yok mu a
  • 220 girisine dimmer bagla belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşyok

quote:

Orijinalden alıntı: utkuduman

220 girisine dimmer bagla belki olur

Smps adaptörler dimmerlenmiyor.

Smps oldugunu unutmusum kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafo buldum bitanesin kapalı olanın üzerinde 24v21VA yazıyor diğer açıkta hkp-97297 açık olan trafonun 8 çıkışı var ölçüm ve 17 volt 8 vot 7 volt 33 volt gibi çıkışlar var sorum ise şu ben bu çıkışlardan toplam 30 v çıkış alabilir miyim?
  • mantıklı nasıl akıma gelmedi ya :D
  • SMPS devresinin çıkışına seri diyot ile ek yaparsanız her diyot size 0.8v voltaj düşümü yapacaktır. 20volt için 25adet seri diyot yapar.. işinizi görecekse 12tl gibi birşey tutar aşa/yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.