Şimdi Ara

Guardiola: 'Bundesliga kolay değil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern Münih'in İspanyol teknik adamı Pep Guardiola, Köln'ü 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

1 maç fazlasıyla Dortmund'un 8 puan önünde olan Bayern'in hocası, "Tüm oyuncularım harika oynadılar. 120 dakikalık, duygusal bir Juventus maçından 2.5 gün sonra böyle bir maça çıkabilmek kolay değildi. İlk 30 dakika harika oynadık. Sonra topu tutmayı hedefledik. İkinci yarıda da iyi oynadık ama Köln son 25 dakika bizi çok zorladı." diyerek maçı yorumladı.

Ligdeki durumları hakkında konuşan Guardiola, "Bundesliga'da ünvanımızı korumak çok zor olacak. Ancak, şu an avantajlı durumdayız. Bu maçı 1-0 kazanabildik. Yani, tehlike her zaman var. Sonuna kadar mücadele etmeli, son maça kadar motive olmalı ve puan farkımızı korumalıyız." diyerek sözlerini noktaladı.

http://www.sporx.com/guardiola-bundesliga-kolay-degil-SXHBQ529237SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

• :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer takımlar için hiç kolay değil gerçekten.
  • seneye united ile chelsea iyi butcelerle iyi hocalarla sezona girseler de sunun balonu patlasa. gerci bana gore coktan patladi da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan elinde dünyanın en iyi ilk 3 kadrosundan biri var. Hazır takıma gelip konmuşsun. Hele bir City başına geç de zor ligi gör sen. Her sene Dortmund ile yarışmak kolay. Yarış bakalım ManU, Arsenal, Chelsea, Tottenham, LPool hatta Liecester'la!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Ulan elinde dünyanın en iyi ilk 3 kadrosundan biri var. Hazır takıma gelip konmuşsun. Hele bir City başına geç de zor ligi gör sen. Her sene Dortmund ile yarışmak kolay. Yarış bakalım ManU, Arsenal, Chelsea, Tottenham, LPool hatta Liecester'la!

+west ham, everton, soton.
  • Balonlarını da alıp gelir (Bernat Alcantara vs)
  • City'de şamar oğlanı olacak haberi yok.
  • çoğu takımın 4-4-2 ya da 4-2-3-1 oynadığı bir ligde 3-4-1-2 sistemi hepsine ters mi gelecek yoksa diğer takımlar mı bu sisteme ters gelecek hep birlikte göreceğiz....
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    adam cok rahat sampiyon olacak görürsünüz.

• ben balonum demiyor gelmiş artislik yapıyor cityde bunun balonunu söndürecekler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guardiola 10 puan farkla şampiyon olacak, burada gevezelik edenlerin yüzü kızaracak.

• Bir alt lig de olabilir

• Guardiola ve onun lanet futbolundan nefret ediyorum ama kendini beğenmiş ingiliz kulüplerine müstahak böyle bir belanın liglerine gelmesi o günleri iple çekiyorum eze eze şampiyon olurken bu forumda neler yazılacak acaba.
  • bundesligada ikincilik mücadelesi zor olabilir ama şampiyonluk bayerne tapuludur
  • Bende sevmiyodum ama su videodan sonra acayip saygi duymaya basladim tam bir sistem futbolu oynatiyo..

"Pozisyonunu koru takim arkadasina guven top icin bekle (gorevin icin)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 21 Mart 2016; 20:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Bir alt lig de olabilir

Adamın mesajını hiç anlamamışsın

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67254927&p=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.