Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel


    Marvel'ın yeni bombası
    Gişede rekorları alt üst eden The Avengers'ın ardından süper kahramanların buluşacağı yeni film Guardians of the Galaxy olacak

    Marvel dünyasından beyazperdeye uyarlanacak bir sonraki hikaye Galaxy of the Guardians’ınki olacak.
    Uzun bir süredir sinemalarda görmeye alıştığımız çizgi roman kahramanlarının sinema uyarlamalarına Marvel dünyasından eklenen yeni halka Guardians of the Galaxy olacak.
    Şu sıralar yönetmen kardeşler Anthony ve Joe Russo’nun üzerine çalıştığı Kaptan Amerika’nın yanı sıra Marvel, bu galaksiler arası yolcuların hikayesi üzerine de çalışıyor.

    Filmin 2014 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

    Filmde The Avengers filminin sonunda karşımıza çıkan Thanos adlı karakter hem Kaptan Amerika 2’de hem de Guardians of the Galaxy’de filmin kötü karakteri olarak yer alacak.

    Guardians of the Galaxy aslında Adam Warlock, Drax the Destroyer, Gamora, Phyla-Vell, Groot ve Rocket Racoon adlı bağımsız kahramanlardan oluşan bir ekip
    1969 ve 2008’de olmak üzere çizgi romanlarda karşımıza çıkan iki farklı grup var.
    Marvel, 2008 basımındaki kadronun maceralarını filme uyarlamayı düşünüyor.

    Concept-Art
     Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Thanos'un avengers 2de geleceğini düşünüyordum ki çok güçlü olduğundan hala öyle düşünüyorum. Haber güzel ama captain america thanosa karşı ne yapabilirki. Hulk hariç avengers üyelerinin hepsini teketekte alabilecek bi karakterki hulktanda emin değilim.
  • Dünya yetmiyor artık, şimdi galaksiyimi koruyacaklar
  • O bu değil de Avengers'ta Spiderman'in de olması gerekmiyor muydu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revoltant

    O bu değil de Avengers'ta Spiderman'in de olması gerekmiyor muydu ?

    avengers'ın sonradan çıkan serilerinde spider-man var ancak spider-manin sinema hakları sanırım farklı bir prodüksiyon şirketinde o yüzden hakları geri alınmadan avengers'ta görünemez diye biliyorum.
  • Avengers konusunda yazmıştım evrenle ilgili olan bir filmin geleceği beliydi Thor filminde bir sahnede Adam Warlock'un gözü diye anılan göz gözüküyor bu göz Thanos'u durduran tek şey.Biz hep Avengers filmi için ipucu ararken adamların bunları bile zamanında düşünüp filmlerine koyması gerçekten Marvel filmlerine bu yüzden bile saygı duyuyorum.
  • çivil War çekilecekti önce ne galaksisi ya. Bu örümcek adam da avengers 2 veya 3 de görünmezse ayıp eder marvel. Anlaşsalarda başka birisinde yatırsın parayı 10 dakkalık görünmesi için ne olacak yani.
  • bence bu flim yapacaklarına 2013 e kadar The Avengers 2 yapsınlar zaten çok fazla hayran kitlesi oldu hele ki 2 cide baya titanic falan geçer herhal
  • bu haberın kaynagını nerden aldın ıtruder. aslı var mı yoksa sahte haber mı. kaynagını belırtmemıssınde.
    bı baktım da bunların hıcbırını tanımıyoruz. bunların avenger gıbı onceden tek tek fılmı cekılmeyecek mı. yoksa tanınmasada olur kahramanların grubu mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 30 Haziran 2012; 19:06:30 >
  • Benim korkum su süper Kahraman ısinin de suyunu kaçıracaklar milletin hevesi kaçacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel


    Comic-Con'dan Marvel Panelinde yayınlanan Logo

     Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel


    Concept-Art
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Marvel filme boğuyor bizleri. Film sektöründe de dağıttılar DC Comics'i. DC'nin de artık atağa kalkması lazım. Batman dışında diğer filmler hep fiyaskoydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Br açtığım konu da açılmamış olsun. Sağol Intruder
  • Mükemmel bir haber.Heyecanla bekliyoruz bakalım.
  • Bi Galaxy eksikti
  • GUARDIANS OF THE GALAXY’nin Başrolü İçin Düşünülen İsimler Üçe İndirildi

    Marvel’ın Guardians of the Galaxy filmindeki Star-Lord karakteri her oyuncunun oynamak istediği bir rol. Muhtemel aday listesindeki isimler sonunda üç kişiye düşürülebildi. Bir ay kadar önce açıklanan listeden sadece Jim Sturgess (Cloud Atlas) son üçte. Zachary Levi (Chuck) de son üç isimden biri. Yapım şirketi son olarak ismini vermediği bir oyuncu daha olduğunu ve tatilden sonra deneme çekimlerine çağırılacağını açıkladı.

    Star-Lord yani Peter Quill yetenek arttıran bir zırh giyen, fiziksel olarak bağlantılı bir gemiye kaptanlık eden, usta bir stratejist ve dövüş uzmanı olan insan uzaylı bir melez. Ve tabi Guardians of the Galaxy’nin lideri. James Gunn (Slither) tarafından yönetilen filmin 1 Ağustos 2014’te vizyona girmesi bekleniyor.
  •  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

    Yeni bol süper-kahramanlı çizgi-roman uyarlaması Guardians of the Galaxy projesinde başroldeki Peter Quill'i canlandıracak adaylar arasında öne çıkan Joseph Gordon-Levitt'in durumu resmiyet kazanmasa da, oyuncu yaptığı açıklamada henüz kendisine resmi teklif yapılmadığını söyledi.

    Gordon-Levitt dışında Garrett Hedlund, James Marsden ve Sullivan Stapleton da projede ismi geçen oyuncular arasında yer alıyor. Yönetmen James Gunn ise Zachary Levi (Chuck) ve Jim Sturgess'in (Bulut Atlası (Cloud Atlas)) başrol için düşünülmediğini açıkladı.

    Marvel dünyasının Major Victory, Charlie-27 ve Martinex gibi az tanınan karakterlerini bir araya getirecek Guardians of the Galaxy 1 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girecek.
    #BEYAZPERDE#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 3 Ocak 2013; 16:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GUARDIANS OF THE GALAXY Filminde Star-Lord Karakterini
    John Krasinski’nin Canlandırması Bekleniyor


     Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel


    Birkaç gün önce Guardians of the Galaxy filminde Star-Lord’u canlandırması düşünülen isimler listesine Joseph Gordon-Levitt, Jim Sturgess ve Zachary Levi’nin yanı sıra Michael Rosenbaum da katılmıştı. Star-Lord için bir ihtimal daha ortaya çıkmış oldu. Oyuncu dedikoduları bu kez de Drax the Destroyer için bir liste oluşmasına neden oldu.

    CBM Marvel’ın Star-Lord karakteri için hala John Krasinski’yi düşündüğünü açıkladı. Marvel bir zamanlar Captain America için de Krasinski’yi düşünüyordu. Bu gerçekleşmese de, yapım şirketinin gözü hala Kransinski’nin üzerinde. Peter Quill James Gunn’ın Marvel çizgi romanının uyarlamasında başkarakter olacak.

    Drax the Destroyer için, Marvel’ın Isaiah Mustafa, Brian Patrick Wade ve Dave Bautista’yı düşündüğü açıklandı. İlginç bir liste: Mustafa’yı Old Spice Guy olarak tanıyoruz. Bautista ise profesyonel bir güreşçi. Wade diğerlerine göre daha tipik bir oyuncu profili çiziyor. Bu listeden şöyle bir sonuç çıkarabiliriz: Marvel Drax the Destroyer karakteri için büyük bir isim arayışında değil.
    #DP#

     Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 7 Ocak 2013; 16:27:23 >




  • Süper kahraman varsa izleriz
  •  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel


    Marvel’ın Guardians of the Galaxy filminin oyuncu kadrosu oluşturma süreci hala devam ediyor. Yapım şirketi henüz projeye dahil olan oyuncuları açıklamasa da, kadroyu tamamlamak için hala düşündükleri isimler var. Marvel ve yönetmen James Gunn’ın Star-Lord başrolü için düşündüğü isimleri daha önce açıklamıştık. John Krasinski’den Jim Sturgess’a birçok kişi rol için düşünüldü. Oyuncu Jim Carrey FotoğrafBu listeye birkaç yeni oyuncu ismi daha eklendi.

    Daha da ilginç olan ise Marvel’ın filme biraz mizah katmak için oldukça popular komedi oyuncularından Jim Carrey ve Adam Sandler’ı da düşünmesi.

    Marvel haberleri konusunda güvenilirliğini kanıtlamış olan Latino Review Marvel’ın hem Carrey’nin hem de Sandler’ın programlarının uygun olup olmadığına baktığını belirtiyor. Haberde yapım şirketinin iki oyuncuyu da kadrosuna alıp almayacağı kesin olarak belirtilmiyor. Bunların yanı sıra, Guardians’ın Gunn’la anlaşılır anlaşılmaz zaten mizah dolu bir film olacağını hepimiz biliyorduk. Carrey ve Sandler’ın da Rocket Raccoon (konuşan bir rakun) ve Groot (dev bir ağaç) rollerine gayet uygun olacakları da bir gerçek. Carrey Kick-Ass 2 ile süper kahraman filmlerine de uygun olabileceğini kanıtladı.

    Carrey/Sandler haberlerinin yanı sıra, Wes Bentley, Chris Lowell (The Help, Veronica Mars) ve Cam Gigandet’ten (Twilight) de Star-Lord rolünü okumaları istenmiş. Bir rolü okumak bir teklif almak anlamına gelmiyor elbette ama Marvel’ın bu rol için geniş bir liste oluşturduğu da gerçek. Filmin çekimleri yazın Londra’da başladığında eminim filmle ilgili daha fazla bilgi sahibi olacağız.

    Guardians of the Galaxy 3D formatında 1 Ağustos 2014’te vizyona girecek.
    #DP#




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.