Şimdi Ara

GTX1050Ti aslında her şeye yeter mi? 'Acer Nitro 5 incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hani doğrudan masaüstü ekran kartıyla çalışıyordu bu ekran kartları? hiçbir değişim yok. FPS anlamında yine ayar kısmak gerekiyor. Beni heyecanlandıran durum buydu. 950M ile yine bu ayarlarda oynayabiliyordum bu tür oyunları aynı fps değerleriyle. Yeni çıkan oyunlar belki biraz daha yüksek grefiklere sahip olabilirler ama masaüstü ekran kartı deyince biraz yükselme bekliyordum. en azından 50 fps'den aşağı inmemesi gerek.

    Acer her zaman sevdiğim bir markadır. Fiyatları abartılı değil ve tasarımları her zaman güzel ama çok işlevsel bir marka değil. Daha çok sizi performansa ve tasarıma çekmeye çalışıyorlar. ama genel tasarım. Örneğin klavyeleri her zaman kötüdür. Çatır çutur katır kutur ses çıkararak çalışır ve her zaman aksilik yaşatır yazmada ve oyunda. Çabuk bozulur. Bataryaları da çok iyi değil. Çabuk ölüyor. Kalite konusunda eksik. El değmeden kullanmak gerek çünkü bir vidasını söktüğünüzde geri takamama riskiniz var. Lenovo da öyledir. Dell gibi değil. Dell sök tak piyade tüfeği gibi bilgisayarlar yapıyor. Acer sonuçta bir uzakdoğu markası. Genel tüketiciye hitap ediyorlar. Çin malı demek daha doğru. Her açıdan kalitesi düşük. Fırçalanmış metal algısına kapılmayın. Çok yüksek değil üretim standartları. Çok uzman bir tüketici beklentisi yok. Ürünleri de ona göre ucuz ama Türkiye'de gümrükten geçen ürünlerin fiyatları birbirine yakın oluyor vergiler yüzünden. Bu durumda Acer almak yerine Dell marka bir canavar alınabilir. Ben genelde Acer oyun bilgisayarlarını ikinci elde avlamaktan hoşlanıyorum. Uygun oluyor ama satması da bir o kadar zor oluyor. Yine de sonuçta bilgisayar olunca alıcısı çıkıyor her koşulda. Acer alacak kişiler kaliteden beklentiyi düşüp ekran kartı ve oyunlara odaklanırsa sorun yaşamazlar. Acer ürünlerinin kalitesi belli olduğundan mı bilmiyorum Acer Türkiye'nin servis kalitesi tatmin edici. sorun odaklı çalışıyorlar.





  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Biraz tune up bilgisi olan kişi bu sorunu kolayca çözüyor. Acer çok kasmıyor bu konuda kendini. Termal macun ustaca uygulanırsa ya da sıvı metal bilgisi varsa kişinin çok rahat çözer bu sorunu. Eski nesillerde soğutmam iyiydi. Bunu henüz kullanmadım ama çift fan olması gerek yine. Demek ki yeni alınan ürünler hep böyle oluyor. Çünkü ben her zaman aldıktan sonra kullanmadan önce termal temizlik ve bakım yaparım ve sıcaklık asla 80 dereceyi geçmez. 97 dereceyi görüyorsa termal malzemede bir sıkıntısı vardır.
  • Ya 30ms tepkime süresi nasıl olabilir hala aklım almıyor. Böyle bir sistemde böyle bir ekran olacak gibi değil. Bi kaç aydır kullanıyorum çok da bi şey farketmedim ama bunu görüncede şaştım kaldım. Niye böyle bir şey yapılmış anlayamıyorum

  • GTA 5 kaç yıllık oyun ultra ayarlarda hâlâ 60 fps oynatamamak nedir? Bu da demektir ki oyun bilgisayarı GTX1060'dan başlıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynarken max fana alırsın sende abartılacak kadar değil

  • Selamlar. Geçenlerde hepsiburada'dan Acer Nitro 5 aldım. Bataryası bana çok az gidiyor gibi geldi. Standart internet dolaşımı ile 2.5 saat gitti. Daha çok yeni olduğu için acaba birşey yanlış mı yapıyorum anlamadım. Az gidiyor bariz olarak. Önceki laptobum Asus Tuf fx540gd, 4-5 saat gidiyordu aynı işlemlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d_darko

    Selamlar. Geçenlerde hepsiburada'dan Acer Nitro 5 aldım. Bataryası bana çok az gidiyor gibi geldi. Standart internet dolaşımı ile 2.5 saat gitti. Daha çok yeni olduğu için acaba birşey yanlış mı yapıyorum anlamadım. Az gidiyor bariz olarak. Önceki laptobum Asus Tuf fx540gd, 4-5 saat gidiyordu aynı işlemlerde.
    Tekrar denedim. 3.30 saat gitti normal kullanımda. internet vs. ekran ışığı fazla açık değil. Biraz daha yoğun kullanım, youtube video falan, 2.30 saat gitti. Normal mi sizce?
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    Neye göre çöp? Amacı oyun olan birisi için aradaki fiyat farkına değecek hiçbir şey yok. Oyun performansları birbirine çok yakın. Ki zaten bu bir oyun bilgisayarı ve GTX 1050 Ti gibi bir karta 7700HQ fazlasıyla yeter. 8750H bu kart için gereksizdir. 8750H ancak GDDR5X ya da GDDR6 bellekli kartlar için daha makul bir seçimdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.