Şimdi Ara

GTX 980 Oyun Hediyesi-Vatan Bilgisayar Zorbalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan'dan 12 Şubat'ta GTX980 (MSI) almıştım, attığım maillere bugüne kadar dönmediler, bugün Vatan'ı aradım, maili kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com'a atın dediler.

Neyse attım maili "Tom Clancy Division 17 Şubat'tan sonra alınan kartlara verilmektedir" şeklinde cevap verdiler.

Birincisi, bu doğru mu?

İkincisi, 17 Şubat'tan önce de başka oyun kampanyası yok muydu?

Ha bu arada ekran kartını Ankara Sincan şubesinden almıştım, ömrü hayatımda bu kadar saygısız bu kadar kaba bu kadar üslubu bozuk bir yer daha görmedim ömrümde. Fırsat olursa detaylı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateş ve güneş -- 22 Mart 2016; 15:38:35 >

2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • 17 şubat 2016 dan 21 mart 2016 arası alımlarda the division oyunu hediye ediliyordu. Ondan önceki kampanyada tomb raider oyunu hediye veriyorlardı. Onun tarihi ise 7 ocak 2016 dan 16 şubat 2016'ya kadardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 21 Mart 2016; 14:48:45 >

Orijinalden alıntı: LordMurat55

17 şubat 2016 dan 21 mart 2016 arası alımlarda the division oyunu hediye ediliyordu. Ondan önceki kampanyada tomb raider oyunu hediye veriyorlardı. Onun tarihi ise 7 ocak 2016 dan 16 şubat 2016'ya kadardı.

Tomb Raider de vermediler hocam işte.

Ayrıca bugüne kadar Vatan'ı epey öven beni firmadan soğuttular. Tebrikler.

Son 2-3 yıl içinde minimum 10bin liralık alışverişim olmuştu buradan :(
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • Vatan Bilgisayar maillere dönüş bile yapmamaya başladı.

Arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemeyelim? Kart aldık oyunu vermiyorlar
  • Oyun hediyesi kampanyası bittikten sonra mı aldınız kartı hayırlı olsun bu arada
    Öldüğünde, öldüğünü sen bilmezsin; sadece başkaları için zordur. Aynı şey aptallığın için de geçerli.
  • Nipheria kullanıcısına yanıt
    Görüştüm hocam, onlar herşeyden bihaber.

Mailleşiyorum kendileriyle "17 Şubat'tan önceydi Tom Clancy" diye mail atıyorlar, ben cevaben "17 Şubat'tan önce Tomb Raider vardı onu da vermediniz" diyorum, buna cevap olarak yine otomatik bot gibi "17 Şubat'tan önceydi Tom Clancy" cevabı atıyorlar.

Tam zorbalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan bilgisayar ram fırsatı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Maildekiler algı sorunu olabilir bence arayın direk.

Vatanbilgiyarı savunmak değil amacım. Forumda birçok kullanıcı birbirimizle iletişime geçip the division oyununu bir iki günde aldık. Promosyon şartlarını taşıyan kimse mağdur olmadı.

Sizin konu çok çetrefilli. Aldığınız dönemde tomb raider veriliyordu fakat onunda illaki belli bir başvuru süresi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tersmantik

Hocam nvidia nın sitesinde promosyonun bittiği yazıyor. Siz mail atarken hiç kontrol ettiniz mi? Kartın 40 ı çıkmış yeni mi farkettiniz? Ya da ne bileyim bir iki hafta mi oldu?

Vatanbilgiyarı savunmak değil amacım. Forumda birçok kullanıcı birbirimizle iletişime geçip the division oyununu bir iki günde aldık. Promosyon şartlarını taşıyan kimse mağdur olmadı.

Sizin konu çok çetrefilli. Aldığınız dönemde tomb raider veriliyordu fakat onunda illaki belli bir başvuru süresi vardır.

Kartı 12 Şubat'ta aldım, 17 Şubat'ta mail attım hocam. 5 gün geçince kod hakkın geçmiş mi oluyor?
  • gtx 970 aldım 18martta,akşamı mail attım kampanyaoyun'a . ertesi günü bilgilerimi istediler,gönderdim. pazartesi günü (kampanyanın son günüydü) kodu gönderdiler ( division) daha önceden de tomb raider almıştım. ikisinde de sorun yaşamadım.
    Ryzen 9 3900x - MSI b450M Tomahawk Max - CORSAIR 2x 8gb 3000mhz - Asus RTX 3060 Dual - Corsair MP510 240GB - Seagate 3TB HDD - CoolerMaster v750 - CM Silencio 650 - Logitech F710 - F510 -Dualsense @ 8bitdo - SONY MDR-1R - Hyperx Cloud S Revolver - Creative Sound Blaster X-fi Surround 5.1 pro - Logitech Z906 - Logitech G513 Carbon - Zowie EC1-B + HP Omen Reactor - Razer Sphex V2 + Hyperx Fury S Pro- LG 48 C1 PS5 - PSN: ozgmerih
  • SONUNA KADAR HAKKINI ARA. TÜKETİCİ HAKLARI MAKEMESİNE KADAR UZAT İŞİ.
    SEN EYVALLAH DİYORSUN BEN EYVALLAH DİYORUM ONDAN SONRA BU DURUMA DÜŞÜYORUZ.

Orijinalden alıntı: metekmete

SONUNA KADAR HAKKINI ARA. TÜKETİCİ HAKLARI MAKEMESİNE KADAR UZAT İŞİ.
    SEN EYVALLAH DİYORSUN BEN EYVALLAH DİYORUM ONDAN SONRA BU DURUMA DÜŞÜYORUZ.

Aynen abi ya, mail atmışım adamlar, mailin gittiğini görüyorum "bize mail gelmedi" diyorlar.

Benim kodumu eşe dosta dağıtmışlardır muhtemelen

• Senin kodu bana verdiler panpa

Orijinalden alıntı: selmand

Senin kodu bana verdiler panpa

Ahaha, olabilir valla. Ver kodumu geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Senin kodu bana verdiler panpa

Ahaha, olabilir valla. Ver kodumu geri

Ohhş yedim bitti

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Arkadaşlar Vatan'dan 12 Şubat'ta GTX980 (MSI) almıştım, attığım maillere bugüne kadar dönmediler, bugün Vatan'ı aradım, maili kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com'a atın dediler.

Neyse attım maili "Tom Clancy Division 17 Şubat'tan sonra alınan kartlara verilmektedir" şeklinde cevap verdiler.

Birincisi, bu doğru mu?

İkincisi, 17 Şubat'tan önce de başka oyun kampanyası yok muydu?

Ha bu arada ekran kartını Ankara Sincan şubesinden almıştım, ömrü hayatımda bu kadar saygısız bu kadar kaba bu kadar üslubu bozuk bir yer daha görmedim ömrümde. Fırsat olursa detaylı yazarım.

17 şubattan sonra almıştım.mail gönderdim seriali gönerdiler the division oyunu nu e mail adresime gönderdiler.

• Bu durumu Nvidianın kendisine paylaşırsanız belki yardımcı olaiblirler
    i5 6600K - MSI Z170A GAMING M7 - CORSAIR VENGEANCE 16 GB 2X8 3000 MHZ DDR4 - CORSAIR H100i V2 EXTREME - ZOTAC GTX 970 AMP EXTREME CORE EDITION - HYPERX SAVAGE 240 GB SSD - WD 1 TB 7200 RPM - HIGH POWER ASTRO LITE 750 WATT 80+ GOLD PSU - DARK N10 Kasa - Windows 10 x64 Home - SAMSUNG 23.6" LS24E390HL/UF 1920*1080P 4 MS Monitör

Sony PS4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.