Şimdi Ara

Gtx 960 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı beklemek ne kadar mantıklı.Ne zaman çıkıcağına dair tam bir tarih yok. Şu anda gtx 660 kullanıyorum.Gtx 960 almayı düşünüyorum.Ancak sizce 1-2 ay daha bekleyip ti versiyonunu almak mı mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrosus

Bu kartı beklemek ne kadar mantıklı.Ne zaman çıkıcağına dair tam bir tarih yok. Şu anda gtx 660 kullanıyorum.Gtx 960 almayı düşünüyorum.Ancak sizce 1-2 ay daha bekleyip ti versiyonunu almak mı mantıklı?

ingilizce sitelere baktım bir 8 ay önce bekliyorlarmış . Gelir gelmez birşey diyemem amd'nin boşluğunu dolduracaklarına inanıyorum ama söylenti bile yokken beklemek gereksiz. amd tarafına yönelebilirsin. r9 380x.
  • Gelme ihtimali var 380x 'e misilleme olarak. Ama yeni seriler çıkacak iken sürmeyebilirler.
  • Donanım beklemenin ardı gelmiyor. Nvidia yeni mimari çıkarsa AMD peşine gelecek. Bu sefer "onu bekleyin" söylentileri olacak. Bu yolda nice yiğitler ellerinde pentium 4 işlemci ile Skylake beklerken telef oldu. Bence bir 960 yapıştırın gitsin beklediğinize değmez.
  • Pyrosus P kullanıcısına yanıt
    bence 960 ti hiç bir zaman çıkmacak onun yerine mart nisan gibi pascal serisi çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.