Şimdi Ara

gtx 6xx kartlar neden satılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • doyumsuzluk.
  • demek ki koştur koştur yeni iphone almamıza benziyor bu iş. neticede adamlar bize her türlü geçiriyor ve biz buna ihtiyacım var diyerek kendimizce bir kılıf uyduruyoruz.
  • Ben halâ kullaniyorum. Kisinin kendi zevki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx 6300 ve gtx 660 kullanıyorum bana yetiyor, muhtemelen 2 sene daha kullanırım. oyunlar 2 sene sonra medium'da bile süper gözükecek hatta şimdiden öyleler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lolongenalı

    evet başlıkta da belirttiğim gibi son günlerde elinde gtx 6xx kart olan hemen herkes kartını satışa çıkarıyor, acaba bunun nedeni ne? mimari artık çok mu eskidi, oyunlarda yeterli performansı vermiyorlar mı?
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 30 Mart 2020; 16:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isbara alp

    fx 6300 ve gtx 660 kullanıyorum bana yetiyor, muhtemelen 2 sene daha kullanırım. oyunlar 2 sene sonra medium'da bile süper gözükecek hatta şimdiden öyleler

    güzel bi 2 li yapmışsınız
  • Konuyla alakası olabilir diye yazdım. Geçtiğimiz aylarda kullandığım Tri-SLI 660gtx ti sistemimi bozup amd ye geçtim. Nedeni oyun performansıyla uzaktan yakından alakalı değildi zira 3 kart harika bir oyun performansı sunuyordu (her ne kadar cpu bottleneck yapsa da bu o kadar korkunç bir etki yaratmıyor).. Neyse asıl neden kripto madencilikte nvidianın kaplumbağa hızında hareket ediyor olması idi. 3 kartla 150bin işlem/saniye *3 = 450bin işlem/saniye yapabiliyordum. Şimdi elimdeki tek amd r9 280x (7970 diyelim) 750bin işlem /saniye de çalışıyor varın gerisini siz düşünün..

    Sanırım madencilikle ilgili açtığım konu etkisini gösterdi ve insanlar nvidia kartları elden çıkarıp ikinci elde 7950-7970 kovalamaya başladı. Zaten 2. elde şu an büyük bir nvidia bulunabilirliği ve büyük bir 7950-7970 bulunamazlığının asıl nedeni budur. Hatta amd de kasım ayından bu yana 7950-7970 yeni adıyla r9280x stok sıkıntısı yaşanmasının sebebi de budur.

    Sonuç Nvidia en iyi gpu markası benim gözümde. Oyun için nvidia tek geçerim. Ama alternatif işlerde fena çuvalladı bu sefer.. İşleme gücünde 7870 le Titan kapışıyor.. Gerisini siz düşünün.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.