Şimdi Ara

Gtx 560Ti Ekran Görüntüsünün Gitmesi Ve Ses Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msi Gtx 560 Ti ekran kartım bilgisayar açılışında muazzam bir gürültü ile açılıyor ve windows ekranı geldiğinde gürültü 10 dakika sonra geçiyor bu 10 dakikalık süre içerisinde Msi After Burnerden baktığımda Fan hızının durumu ve diğer tüm göstergeler normal bir şekilde duruyor sorunun neyden kaynaklağındığını bir türlü çözemedim. Bunun dışında Mozillada gezerken bile ekran aniden donuyor hiç bir şey yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum o zaman eski haline geri dönüyor bilgisayar. Altta verdiğim resimde de şöyle bir durum oldu monitorümdeki ekran tamamen gitti sonra geri geldi ve resimdeki uyarıyı verdi ne olduğunu anlayamadım ekran kartını değiştirmelimiyim yoksa düzeltilebilecek bir şeymi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

     Gtx 560Ti Ekran Görüntüsünün Gitmesi Ve Ses Problemi.



    https://store.donanimhaber.com/b1/c3/07/b1c3075ac5e322d26b7b739440ea391c.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die4WiN -- 16 Kasım 2013; 23:29:02 >







  • Msi ile overclock denediniz mi? Ondan sonra mı bu sorunlar baş gösterdi?

    GPU-Z programını indiirip sekmelerin fotoğraflarını koyar mısınız?

    Msi programını kaldırın. Bilgisayarın tüm fişlerini çıkarıp, Bios kilini söküp, bir 20 dk kadar bekleyip daha sonra geri takın. Sorunun çözülmesi gerekir.
  • Overclok yapmadım Gpu-Z ile aldığım görüntülerde bunlar.

     Gtx 560Ti Ekran Görüntüsünün Gitmesi Ve Ses Problemi.



    https://store.donanimhaber.com/87/35/b5/8735b5a2d13d067c59e1a3659741556a.jpg




  • Bir kaç yerden baktım güç tüketimini düşüren ayarlarla ilgili olduğunu düşünüyorlar. Bununla ilgili Nvidia kontrol panelinde bazı ayarlamalar yaptım güç tüketimini düşürmek için değilde performans için ayarlama yaptım. BIOS'tan bir şeyler yaptım ancak durum aynı duruyor.

    Bu kernel hatası, Kernel Mode daha doğrusu, bunun genel bir hata mı bana özel mi ? Ekran kartından mı anakarttan mı driver'dan mı neyden kaynaklandığını bana yazabilecek var mı ? O'na göre ayar veya değişim yaparım.
  • merhabalar hocam ben de de aynı sorun vardı. zotac gtx 560 ti kullanıyordum. mozillayla gezinirken donmalar, windowsta tema değiştirince kitlenmeler vs. nvidia driverleri yüklemeye çalışırken driverin yüklenememesi gibi sorunlar vardı.ikide birde driver çöktü gibisinden hata alıyordum.
    öncelikle driverinizi güncellemeyi deneyin eğer güncellemiyorsa veya güncellerken sorun çıkarıyorsa veya windows temaları değiştirirken kitlenme yaşıyorsa sorun ekran kartından olabilir. ben hdmi girişinde bu sorunları baya bi yaşadım. ürünü garantiye yollayınca iade aldılar.
    bendeki sorun bu şekildeydi. sorunun neden kaynaklandığını tam olarak bilmesemde(vatan da çalışan kendini bilgisayarcı diye niteleyen gerzekler anakarta takılan ana güç kablosunun 4 pin lik girişini takmamış-ben de sonradan farkettim) kanaatimce sorunun sebebi anakarttaki bir güç sorunun ekran kartına ve bazı bileşenlere zarar vermesi. çünkü bilgisayarımdaki 7-8 tane elemanı bu tür sorunlar sebebiyle garantiye yolladım yani bilgisayar baya bi zarar görmüş. ayrıca monitörümün dokunmatik paneli ve mainbord u da hasar görmüştü onu da tamir ettiler. sistemim de şu an anakarttaki güç kesintisinden kaynaklı bir donma sorunu var. garantiye yollayınca bir çipin yanmış olduğunu öğrendim ve tamiri yapıldı fakat sorunum devam etmekte. yani anlatmak istediğim sizin sorununuz da sadece ekran kartından kaynaklı olmayabilir. belkide bir vaya birden fazla donanım zarar görmüştür. sorunlarınızı yazıp ürünü garantiye yollayın derim. İnşallah fazla bişey çıkmaz. kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Die4WiN

    Bir kaç yerden baktım güç tüketimini düşüren ayarlarla ilgili olduğunu düşünüyorlar. Bununla ilgili Nvidia kontrol panelinde bazı ayarlamalar yaptım güç tüketimini düşürmek için değilde performans için ayarlama yaptım. BIOS'tan bir şeyler yaptım ancak durum aynı duruyor.

    Bu kernel hatası, Kernel Mode daha doğrusu, bunun genel bir hata mı bana özel mi ? Ekran kartından mı anakarttan mı driver'dan mı neyden kaynaklandığını bana yazabilecek var mı ? O'na göre ayar veya değişim yaparım.

    GPU-z 'den görüldüğü üzere ekran kartınızda bir problem var gibi gözüküyor.

    BIOS pilini çıkarıp takmayı denediniz mi?
  • Marco Paşa M kullanıcısına yanıt
    sorunun PCI slotunun 1.1 x16 gözükmesinden dolayı mı olduğunu düşünüyorsunuz ? BIOS pili çıkarıp takmak biraz tuhaf geliyor. Eski bir driver deneyeceğim olmazsa en kötü dediğiniz gibi yaparım.
  • Benzer bir sorunu ben de gtx 460 ile yaşıyorum . Bu şekilde bir uyarı gelmiyor ama sistem kilitleniyor ve restart atmadan düzelmiyor. Ne bir mavi ekran ne bir şey . Log'larda kernel ve nvlddmkm hataları var. Format atıldı farklı sürücüler denendi sonuç aynı . Oyun program vs açık hiç sorun yok ama pc boşta iken ya da nette gezinirken aniden kilitleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.