Şimdi Ara

gtx 560 ti ve gta ıv lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Zotac Gtx 560ti AMP! kullanıyodum kart referans soğutucuyla aynı(tekfanlı) olduğu için inanılmaz ısınıyordu servisine gönderdim bana iade kuponu verdiler. Bende üstüne bir miktardaha ekliyerek Asus gtx 560ti top modelini aldım. Karttan çooook fazla memnunum fakat beni gıcık eden bir olay var.
    normal olarak BF3 WoW Batman arkham city skyrim gibi oyunlarda sorun yok yani tabi BF3 de high ayarlarda multiplayerda 45 fps ortalamayla oynuyo batman de aynı şekilde buda bana yetiyor. Dün merak edip gta4'ü açtım 5-6 fps ile açıldı ve oynıyamadım zotac aynı ayarlarda fıstık gibi oynatıyodu 50+ fps alıyordum daha sonra assasin creed 2 yi denedim ondada aynı sorun 5-6 fps faka bf3 45-50 fps bu sorunu biraz araştırdım. Bu forumdada bir kaç mesaj gördüm, bu ekran kartından olan kişiler gta4 mass effect 3 gibi oyunlarda aynı problemin olduğunu diabloda yada BF3 de olmadığını söylüyorlardı.
    Sizce bunun sebebi ne yani çok gıcık oldum BF3 45- 50 fps Gta4 10 fps bile değil sae gta da değil assasin creedde böyle bilgisayarımda. Sürücüm en son güncel olan ve bilgisayar formatıyla bu sorun çözülmüyomuş deneyenler varmış.

• Tamam bende onu anlamıyorum işte bu kartın o ayarlarda kasmaması lazım kasmaktan kastım 5-6 fps ye düşüyor yani garip aynı problem medal of honor 2010dada var ama BF3 crysis 2 WoW batman arkham city gibi oyunlarda yok lutfen yardım edin bu nasıl bir problem nasıl çöze bilirim şimdi şuanki driverdan bi öncekisini yükliyip denicem

Orijinalden alıntı: legolas92tr

Tamam bende onu anlamıyorum işte bu kartın o ayarlarda kasmaması lazım kasmaktan kastım 5-6 fps ye düşüyor yani garip aynı problem medal of honor 2010dada var ama BF3 crysis 2 WoW batman arkham city gibi oyunlarda yok lutfen yardım edin bu nasıl bir problem nasıl çöze bilirim şimdi şuanki driverdan bi öncekisini yükliyip denicem

Sorun oyunlarda GTAIV 1.04 patch'ını yüklersen sorunun kalmaz. Medal of honor oynamadığım için bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim problem sadece gta da değil assasin creed 2 moh 2010 mass effect 3 de oluyor 285.66 nvidia sürücüsünü yükledim sorunsuz bir şekilde oynadım. güncel sürücü 301.42bu sürücüdeyken fps 5-6 oluyor oynanmıyor sürücü güncelleştirmesini yapmassam bir problem olurmu. benim için önemli olan BF3 ve WoW bu oyunlarda 301,42 de problem yoktu 285,66 ile oynarsam sorun olurmu?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yüm patchlerde oluyor aynı sorun. ama gariptirki patchi yüklüyorum giriyorum hiç bir problem yok bilgisayarı kapayıp açtığımda yine aynı sorun bunun nedeni nedir? lütfen yardım edin

Sürücüler ile ilgili soruları bu konuda sor :http://forum.donanimhaber.com/m_39594411/tm.htm Daha net ve doğru cevaplar alırsın.

yüm patchlerde oluyor aynı sorun. ama gariptirki patchi yüklüyorum giriyorum hiç bir problem yok bilgisayarı kapayıp açtığımda yine aynı sorun bunun nedeni nedir? lütfen yardım edin

Bende gtx 560 la aynı sorunu yaşadım, 2 saniyede bi oyun resim oluyodu yani kitleniyodu. Kapattım windows olay günlüğünü şimdi herşey full 1080p 50 fps oynuyorum, yani patch le alakası yok. Ama tabi sonra gölgeleri görünce 1.7 yi yüklemek isteyeceksin, sonra icenchancer ı göreceksi onu yükleyeceksin. Zaten gta4 günümüz oyunlarının gerisinde. Saints row third ü oyna, ne demek istediğimi anlarsın

• windows 7 için şunu dene >> çalıştırdan msconfig' e gir orda hizmetlerden "windows olay günlüğü"nün işaretini kaldır. işe yarayabilir
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • nedendir bilmem ama nvdia driverları baya bi problem yaratıyor kullanıcılara fakat gördüğüm kadarıyla ati de böyle bi problem yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.