Şimdi Ara

Gtx 560 M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, monster laptoplarda ki GTX 560 m kombinasyonundan memnunmusunuz ? Ben sahsen cok oyun oynayan biri degilim ama laptop imda ki ekran karti da dusuk olsun istemem. Genelde Netbeans-Java-Photoshop-Dreamweaver kullaniyorum bunun dogrultusunda da ;

Intel® Core™ i7-2670QM 4-Cores; 6MB L3; 2.20GHz > 3.10GHz; 1333 MHz; 45W; 32nm (ES)
    2nd Generation Intel® HM67 Express Chipset
    1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; 65W (SORUNUZ)
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204pin - 2 SODIMMs
    500GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9500420AS

bu kombinasyonu almaya karar verdim. Ne diyorsunuz sizce nasil ?
    GTX 560M den memnun kalirmiyim ?

Birde P170HM nin pil omrunu merak ediyorum..
    Tesekkurler..

• Oyun oynamıyorsanız kullandığnız programlar için yeterli olacaktır. P170HM'lerin ağırlığı 3,9 kg'dır.
  • bi bak bakalım memnun kalırmısın :D

www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-560M.48313.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: azengin

Oyun oynamıyorsanız kullandığnız programlar için yeterli olacaktır. P170HM'lerin ağırlığı 3,9 kg'dır.

" Oyun oynamıyorsanız " derken oyun oynayamazsınız anlamına gelmez :) Bende GTX560M'li aldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgiant

quote:

Oyun oynamıyorsanız kullandığnız programlar için yeterli olacaktır. P170HM'lerin ağırlığı 3,9 kg'dır.

" Oyun oynamıyorsanız " derken oyun oynayamazsınız anlamına gelmez :) Bende GTX560M'li aldım :)

Tabii ki, haklısınız Yani sadece pek oyun oynamıyorsa daha fazlasını istmeye ve para yatırmaya gerek olmadığını anltamak istemiştim.

• eğer tereddütün varsa(ki bence gt560 yeterince iyi bir kart) hd 6990'ı da düşünebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackgiant

quote:

Tabii ki, haklısınız Yani sadece pek oyun oynamıyorsa daha fazlasını istmeye ve para yatırmaya gerek olmadığını anltamak istemiştim.

@ALTINBAŞAK'ında dediği gibi GTX560'ta fazlasıyla işine yarayacaktır. Ama bol oyun performansı diyorsan mutlak 6990 alman gerekli en azından 6990 256bit ve teknik değerleri çok yüksek bir kart

• bende GTX560 var Modern warfare 3 ü herşey son ayarda rahatca oynayabiliyorum
  • 6970 f/p olarak iyi, onu alabilirsiniz.
  • Bende gtx560 ile Need For Speed Run ve Assassins Creed: Revelations - 2011 i full çözünürluk ultra ayarlarda sorunsuz oynuyorum
  • valla arkadaslar oyun icin ps3 üm var. Ps3 de yeni nesil oyunlari oynuyorum (AC1092-MWF3-FIFA12 vs) Tabi pc de de oyun oynarim ama oyle cok fazla degil.. ozaman gtx 560 olan karti alayim gitsin :) Tesekkur ettim !
  • arkadaslar bende oyun oynamayı seviyorum.3d oyun ve film için gtx 560m yetmezmı.
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

30 Kasım 2011 geceyarısı MONSTER Notebook kampanyaları ( MONSTER Q72P150HM06 ve MONSTER Q63P170HM04 ) sona eriyor. Kısa bir süre içinde stoğumuza girecek tüm modellerde kampanya fırsatlarını kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR
  • Bugünü kacirirsak nezaman bidaha kampanya olur ilhan bey :) Yapmayin etmeyin, magdur birakmayin bizleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: rh+

Bugünü kacirirsak nezaman bidaha kampanya olur ilhan bey :) Yapmayin etmeyin, magdur birakmayin bizleri

Sn. rh+;

MONSTER Q63P170HM04 ve Q72P150HM06 modellerinde Aralık ayı için şu an planlanmış bir kampanya bulunmamaktadır. Sadece bugün mesai saati bitiminden geceyarısına kadar web sitemizden geçilen siparişler ve webden sipariş geçmekle ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımızın işlemleri 01 Aralık 2011 mesai saati bitimine kadar gerçekleştirilecektir.

Almayı düşünüyorsanız mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

• Evet arkadaşlar ben de hemen almanızı tavsiye ediyorum. Hem kampanya bugün sona eriyor hem de dolar kuru yükseliyor bu yüzden de maalesef Monster de fiyatları yükseltmek zorunda kalabilir.
  • msnde ulasabilsem hemen ayirticamda :)
  • Telefon ile arayın; 0216 449 49 30
  • GTX 560m akar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.