Şimdi Ara

GTX 1070 İLE MONİTÖR KARMAŞASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seldom Seen Kid kullanıcısına yanıt
    yahu neden enayi desinler?

    Bu ayar görselliği arttırıyor mu? Evet hemde çok fazla. Özellikle yaratıklar çağ atlıyor neredeyse. O zaman neden açmayalım?


    Witcher'da hairworks kapat oyna
    Project cars'da yağmuru kapat oyna.
    Gta'da grass kapat oyna
    Tomb raider texture kapat oyna
    crysis, metro msaa kapat oyna
    hitman'de reflection kapat oyna.
    Assasins creed'de onu, doom'da bunu kapat oyna vs. vs. vs. vs.

    ohhh ondan sonra 2k kartı diye gez yemin ederim güldürüyosunuz kendinize.

    Kart 1080p kartı ve dünyada kaçıncı kart olduğunun zerre önemi yok. 2k kartı daha yer yüzünde yoktur.

    Kartın ve kartların gücü yetse emin ol her oyunda hairworks olur zaten neden olmasın. Senin gibi adamlar 10 sene önce fsaa açmak gereksiz sanki fsaa ile oynuyorsunuz diyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 10 Eylül 2016; 15:58:15 >




  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru.Kart 1080p kartıdır.Verilen ayarı neden açmıyalım? 2k da 60 ın altına bolca dusuyor zaten AA da açmıyorum detaylı ğnceleme yapıcam zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam,

    1070 ve 144hz monitör kullanıcısı olarak 144hz almayın diyorum.
    Kart çoğu oyunda ultrada 120 fps ve üzeri zaten veremiyor. Düşük ayarda oynarım derseniz sıkıntı yok fakat fps dalgalanmaları çok sinir bozucu oluyor, özellikle 100'ün altına inme durumlarında kasıyormuş hissiyatına kapılıyorsunuz.
    Tearing vs de cabası.
    2k'da sabit 60fps verebiliyor oyununa göre. gta5 hariç. sonuçta para sizin, verebilecek durumdaysanız g-sync özellikli bir monitör alın. benim fikrim 2k 60hz veya 1080p 60hz almanız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 10 Eylül 2016; 16:16:04 >
  • beyler bırakında artık dileyen gtx1080 ile ister 1080p ultra msaa 4x ile oynasın, 2k ultra msaa off oynasın veya 4k high msaa off oynasın. konusu sonsuz döngüye girdi kimseye faydası yok. anlayan ne denilmek istediğini anladı. şuan zevkler ve renkler tartısılıyor. gtx1070 alıp 4xmsaa açan da var. ayar kısıp 144hz monitörün akıcılığından faydalanmak isteyende var ya da 60hzde vsync acıp sabit fps almak için ayar kısanda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    2k kartı daha yer yüzünde yoktur
  • ben sanırım biryerde bişeyler kaçırıyorum arkadaşlar. yazdıklarınızı hep okuyorum. yani ben şunu öğrenmek istiyorum. şuan ben gta5 dahil tüm oyunlarda ultra 144hz 60 fps rahat alıyorum.ha birkaç ayarı kısarsam 90-100 fpsler oluyor tabi. şimdi bu 144hz olayında ben zaten 144fps falan beklemiyorum. sadece ben 144hz monitöre geçince kalitede aşırı derecede iyileşme oldu. özellikle sağa ve sola mouse döndürmelerde sanki ekran komple dönüyor gibi ama bu 60 hz de böyle değil. şimdi 2k veya 4k ekran olsa 60-70 fps altında oynanabilirlik azalmaz mı ben onu merak ediyorum?
  • hocam fps düşünüyorsan 144hz 1080p daha mantıklı. normalde oyunlar 60fpsden sonra akıcı hale geliyor. ancak fps oyunlarda 60hz 144hz farkı hızlı ekran hareketlerinden dolayı daha belirgin ve önemli hale geliyor. bir de buna input lag olayını katarsan 144hz olayı çok ragbet görüyor. ama gta v witcher3 project cars oynayan biri için bunlar o kadar önemli farklılıklar değil. alırsın 2k monitorü geniş geniş ve daha canlı renklerde oynarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poten_za

    ben sanırım biryerde bişeyler kaçırıyorum arkadaşlar. yazdıklarınızı hep okuyorum. yani ben şunu öğrenmek istiyorum. şuan ben gta5 dahil tüm oyunlarda ultra 144hz 60 fps rahat alıyorum.ha birkaç ayarı kısarsam 90-100 fpsler oluyor tabi. şimdi bu 144hz olayında ben zaten 144fps falan beklemiyorum. sadece ben 144hz monitöre geçince kalitede aşırı derecede iyileşme oldu. özellikle sağa ve sola mouse döndürmelerde sanki ekran komple dönüyor gibi ama bu 60 hz de böyle değil. şimdi 2k veya 4k ekran olsa 60-70 fps altında oynanabilirlik azalmaz mı ben onu merak ediyorum?

    Merhaba.
    Birkac gundur yazdıklarınızı okuyorum. Normal olarak kafanızda soru işaretleri var. Ben biraz yardımcı olayım;
    Elinizdeki monitor ve gtx1070, sizi uzunca bir sure hicbir upgrade yapmadan goturur. Ve o monitoru degiştirmediginiz surece de ekran kartı size rahat rahat yeter.
    Gelelim 2k ve 4k olaylarına;
    Tuzagın en buyugu yada insanlara para harcatmanın birinci basamagı buradan baslıyor. 2k 144hz gsync li bir monitor aldınız farzedelim. Verdiginiz 3bin lira, size hosgeldin parası. Bununla bitmiyor tabiki. Siz her ne kadarda ben 144hz istemem desenizde 60-100hz i zorlamanız gerekecekki verdiginiz paranın karsılıgındaki o hissiyatı versin. Buda 1070i satıp yerine 1080 almaya zorlayacak sizi. Su anda oyle oyun varki (gta5 te bunlardan biri) size tek basına 2k da 144hz veremeyecek. Siz bakmayın nvidianın kartların sunumlarında ucan kacan performanslar soylemesine. Division da tek 1080 ile 144fps alamazsınız. Ayar kısarsınız cozunurluk kısarsınız alırsınız ama bu seferde ben bu alete bu parayı niye verdim diye dusunmeden edemezsiniz.
    4k yı konusmuyorum bile. Ben samsun 4k ilk cıktıgı zaman almıstım 3-4 ay kadar inceleyip 2k ya gecmiştim. Forumda bir arkadas ısrarla benim dusuncelerimin tersine oyunlardaki performansları alıp alıp paylasmaya baslayınca, ''acaba'' deyip bir tane 4k monitor aldım bende. Sonuc; 4k bildigimiz gibi. Orayı kapat burayı kıs 60fps yi gor. Olay bu kadar acıklı olmasına ragmen hala 4k diyen arkadaslar, forumda insanları yanıltıyorlar.

    Akıcılık konusuna gelince; Tabiki yuksek tazeleme oranı sizin monitordeki tepkimeleri daha yumusak bir sekilde gormenizi saglar. Siz dusuk hz li monitorlerde bu yumusak gecisleri goremediginizde rahatsız olursunuz. Hele su andaki monitorunuzden 60hz li monitore dustugunuzde emin olun sizi hic memnun etmeyecek. O yuzden elinizdeki setup ,su anda dusuk butcenin en iyisi diyorum. Kesinlikle daha fazlasına gerek yok, kesinlikle ilaveye gerek yok ve ileride ne oluru bile dusunmenize gerek yok.
    Ben sistem onerirken once monitore bakarım. Monitore gore sistem dizerim. Eger monitorde koklu degişiklik olursa o sistemin cop olacagına inanırım.

    1080p,2k 144hz,2k 60hz ve 4k 60hz kullanmıs biri olarak tavsiyem, illa para harcayacagım derseniz elinizdeki monitorun 27 inc olanını alınız. Daha fazlasına hic gerek yok.
    iyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 11 Eylül 2016; 1:58:07 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.