Şimdi Ara

GTX 1060 6GB mı GTX 1070 Aero ITX mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kağıt üzerinde bana kalırsa tabi 1070 eziyor fakat tek fan oluşu ve küçük oluşu aklımı kurcalıyor. MSI GeForce GTX1070 Aero ITX modeli gtx 1060 6 gb parasına elime geçecek karar veremedim hangisini alayım lütfen tavsiyelerde bulunup yoluma ışık tutarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aero sesli çalışacak ısınınca da performans düşüşü olacak. Buna katlanacaksan al. Ya da performansk daha kötü olsun de gtx 1060 al. Sen bilirsin. Ben olsam 1070 alırdım. Kasanın havalandırmasına ve fanlarına dikkat ederdim. İzmir de antalya da yaşamıyorsan o kadar ciddi bir ısınma olacağını sanmam. Kasa içi havalandıfma ve ek fanlar önemli tabii. Amazon dan daha kaliteli bir 1070 alabilirseniz alın. Yoksa aero da işinizi görür.

Not: 144 hz monitör ya da 2k bir monitör yoksa gtx 1060 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Aero sesli çalışacak ısınınca da performans düşüşü olacak. Buna katlanacaksan al. Ya da performansk daha kötü olsun de gtx 1060 al. Sen bilirsin. Ben olsam 1070 alırdım. Kasanın havalandırmasına ve fanlarına dikkat ederdim. İzmir de antalya da yaşamıyorsan o kadar ciddi bir ısınma olacağını sanmam. Kasa içi havalandıfma ve ek fanlar önemli tabii. Amazon dan daha kaliteli bir 1070 alabilirseniz alın. Yoksa aero da işinizi görür.

Not: 144 hz monitör ya da 2k bir monitör yoksa gtx 1060 alın.

Isınınca performans düşme olayını nereden çıkardınız? Nvidia mimarisi gereği sıcaklık arttıkça saat hızını düşürür eyvallah da bu düşüş 70 dereden 80 e dahi çıksa 40-50mhz civarında olur. 40-50mhz karta ne kadar + katıyor da sıcaklık yükselince performans düşecek diyorsunuz?

Araştırması, denemesi bedava hiç bir nvidia kart sıcaklık yüzünden performans kaybetmez uydurmayın şöyle şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 9 Ocak 2018; 3:18:42 >

• Ne kadar düşürür bilmem ama sonuçta frenlemek için bi düşüş yapacak. Dİkkat edersen ben yine de 1070'i alsan daha iyi olur dedim.
  • hocam teşekkür ederim öncelikle, almayı düşündüğüm sistem şuhttp://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1070-msi-ryzen-5-8gb-1tb-gtx1070-pmu406607

Bu kasaya bir stok fan daha ekleyip psu güçlendirmesi yapaam yine aynı sorunları yaşar mıyım veya sıvı soğutma eklesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93CD5D33B -- 9 Ocak 2018; 8:33:53 >
  • 1070 1070'dir. Ben küçük, tek fanlı, şu bu bakmam direkt 1070 alırdım.

• R5 1400 ile GTX 1070 iyi olmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    işlemci seçileniliyor R5 1500x ile 1070 düşünmekteyim

• İ5 8400 veya R5 1600 daha uygun olur.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    evet 1600 daha iyi olabilir ama bütçe sıkıntıya girebilir, hocam yukarıda sormuştum size de sorayım tek fanlı oluşu çabuk ısınmasına yol açacağı için kasanın soğuma sistemlerini geliştirsem işe yarar mı, ısınmasını bir nebze de olsa toplayabilir miyiz?

• isinirsa soyle performans kaybi olur boost hizi diyelim sogukken 1976 2000 mhz iken isininca 1911'e kadar duser 1060'ta boyle 1070'in rakamlarini bilmiyorum ama 80 derece oldum diye ben bi salayim komple yavaslatayim olmaz iste bu boost hizi duser.tek fan ses de yapar bir de ne kadar harici parcalardan da kurulsa hazir sistem aliyorsun sagini solunu yamamaya calisacaksin.bence acele etme butceni ayarla nisanda ryzen refresh ciksin tekrar bi bak duruma.su siralar gtx kartlar da bulunmuyor kiymete bindi ama ay sonunda yeni stoklar gelecektir.yani sistem almak icin uygun bir zaman degil sistem almak icin uygunsa bile gtx kart almak icin uygun degil bence.1080 ti bulun mesela bana yerli yabanci.vatanda vardi 4 bindi cuma gunu.hafta sonu vatana gideyim alayim konyada var dedim bi baktim hicbir subesinde kalmamis.dedigim gibi degere bindi pek yok piyasada 1060 uzeri kart.
  • ay sonu karne indirimiyle birleştirilip bir şeyler yapılabilir aslında, fakat aman aman yine düşeceğini zannetmiyorum ben

• bence de ay sonunu beklesen iyi olur.1070 yavaslar meselesini cok kafaya takma sorun olmaz.
  • İllaki değişir hep sabit hızda çalışmazki hocam. Takmayın kafaya.

• teşekkür ediyorum arkadaşlar peki bu ekran kartına uygun 1100 lirayı geçmeyecek, 144hz bandında bir monitör tavsiyeniz var mıdır?

• https://www.itopya.com/asus-24-vg248qe-hdmi-dp-2xdvi-3d-vision-144hz-gaming-monitor/

https://www.itopya.com/aoc-24-g2460pf-dvi-hdmi-displayport-fullhd-144hz-freesync-led-gaming-monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 9 Ocak 2018; 10:34:43 >

• Sıvı soğutma kullanılabilir.
  • Sıvı soğutma ve stok fanlar bir arada çalışırsa problem olmaz değil mi

• 1070 i ölüsü bile 1060 ı sollar . Ben hiç düşünmeden 1070 alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.