Şimdi Ara

GTÜ'NE GİREBİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili gençler YKS açıklandı herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Taaaaaa 2016 yılında YGS-LYS ye girdiğim dönemden beri sınavlarda gelirim buraya takılırım. Hukuk fakültesi kazandım mezun oldum şu an avukatlık yapıyorum ama her sene şu gtü'ne girme muhabbetini yapmasam olmuyor :D

Büyüklerinizden belki 1000 defa duydunuz, bir kere de benden duyun: Üniversite sınavı hayatınız için çok çok önemli bir şey gibi görünse de aslında o kadar da önemli değildir. Hiçbir sonuç kendinizi harap etmenize değmez, istediği sıralamayı yapamayan vara üzülmesi gayet doğal ama dünyanın sonu değil. Seneye yine girersiniz ben 2 sene mezuna kalıp girdim mesela

Hukuk bölümü ile ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ama kısaca ''abi hukuk yazalım mı, önerir misin?'' derseniz: Hayır. Önermem. Her geçen gün bu mesleği yapmak zorlaşıyor bir de HMGS sınavı getirdiler zaten bütün zorluklara rağmen emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz bir de ekstra zorlaştırdılar. O yüzden daha dünyaya entegre meslekleri seçmenizi tavsiye ederim tıp mühendislik ya da eşit ağırlıkta (iyi derecede dil öğrenmek kaydıyla) uluslararası ilişkiler ve sosyoloji gibi.

Hepinize geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünüze göre olur. GTÜ'ne giren arkadaşlara da şimdiden tebrikler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İTÜ gelir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.