|
sevgili dh üyeleri artik universite arastirmaktan yoruldum ve eleye eleye bu iki bolum kaldi ikisi hakkinda da bir fikrim yok yakinlik olarak ikisine de esit derecede yakinim. ders icerikleri, calisma ortami, is zorlugu acisindan degerlendirirseniz cok iyi olur kendime gore arti ve eksilerini siralayacagim Gtü makina: +makinanin is bulma imkani metalurjiye gore daha iyidir diye dusunuyorum +bu sebeple de yurtdisina cikmak daha kolay olur sanirim -sehir olarak sikintili ama istanbula yakin o yuzden cok buyuk dert degil -yurtlar okula cok uzak Ytü metalurji: +istanbulda (gebze de istanbulda sayilir ama kisisel sebeplerden dolayi direkt istanbulda olmasi benim icin daha iyi, direkt olarak part time isim hazir yani her ne kadar garip gelse de istanbulda ekonomik olarak daha rahat edecegim) +ytü networku, kuluplerinin aktifligi falan gtuden daha iyi diye duydum +yurtlari guzel hatta yurtta calisan tanidigim oldugu icin benim icin cok rahat olacak -bolum olarak makinaya gore daha avantajsizdir diye dusunuyorum, is ilanlarina falan bakildiginda makinanin is bulma imkani cok daha fazla gibi duruyor evet dh ahalisi gelecegim hakkinda karar vermekte serbestsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt