|
Geçen sene burada Reddit'te falan yazılanlara aldırmadan, ben yaparım ya ne olacak diyerek gittim GTÜ CENG yazdım. Okul beni 1 yılda illallah ettirdi. Okul her anlamda çok zayıf, öğrenci kalitesi yerlerde, eğitim kalitesi de çok kötü bir iki hoca hariç, bilgisayar bölümünün bilgisayar laboratuvarında çalışan bilgisayar yok, prestiji yok, adı yok, kimsenin umrunda değilsiniz, ne İstanbul'dasınız ne Kocaeli'ndesiniz, leş gibi bir yer. Özellikle 2. dönemde bazı hocalar var cidden hayattan bezdiriyor insanları, dersteki her şey o an hocanın kafasına ne eserse öyle, ne bir sistemleri var ne bir tertipleri var. Taşrada okuyor gibi hissediyorum kendimi. Ortalamam 4'e çok yakın ama seneye bu hocalarla 4'e yakın tutmam pek mümkün değil, 100 kişilik sınıftan şansına AA alan 3-5 kişinin içinde olmam zor, bu dönem oldu bir şekilde ama 2-3 dersten CC-CB alsam da şaşırmazdım, bazı hocalar sanki rastgele puanlandırıyorlarmış gibime geliyor sınavları. 2. sınıfta hocalar kendileri bile okumuyor sınavları bu arada ChatGPT'ye okutuyorlar, tamamen şansa notlandırılıyorsunuz, itirazı da takan yok. Üst sınıflar çok muzdaripti bu durumdan. Neyse şimdi gelelim kurtulma kısmına, yatay geçişle benim sıralamamdan daha yüksek alan başvurabileceğim her yere başvurmak gibi bir düşüncem var ama korkuyorum daha kötü olacak diye. YTÜ gelirse iyi olur ama olmayacak yüksek ihtimalle geçen seneye bakılırsa, İTÜ zaten gelmez, Marmara'dan da emin değilim orası nasıldır hiç bilmiyorum. Sizce bir sene daha GTÜ'de kalıp ortalama kasmaya çalışmaya devam edip daha bir yeri mi hedefleyeyim(çok büyük kumar) yoksa siktir olup gitmeli miyim? Bunu GTÜ CENG hakkında bilgi almak isteyenler için de yazıyorum, sakın ama sakın ha gelmeyin, hayatınızın hatasını yaparsınız. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt