Şimdi Ara

GTÜ CENG Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır GTÜ Bilgisayar mühendisliğinde okumaktayım, şu anda 3. sınıfa geçeceğim. İnsanlar yavaş yavaş gidebileceği yerlere bakmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum. Geçen seneler yks zamanı buralara girer yazıları okurdum ve o zamanlar çok bilgi kirliliği vs vardı. En azından bunu birazcık giderme adına bölüm veya üniversite olanakları konusunda sorularınızı yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GTÜ (kampüsü) biraz dar diyorlar hocam, kirliymiş aynı zamanda. AMÜ'ne girmediğiniz için pişman mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 15 Temmuz 2023; 1:57:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yellowlamp Y kullanıcısına yanıt

Hayır maalesef uçak ile çap yapan tanımıyorum, çok fazla da olacağını zannetmiyorum çünkü uçak mühendisliği bölümü daha yeni açıldı ve makine mühendisliği öğrencileri kendi alanlarıyla yeterince meşguller zaten. Ortalama konusunda ise üniversitede makine mühendisliği zor bir bölüm. Öyle çok yüksek ortalamaların mümkün olacağını pek düşünmüyorum, herkes üniversitenin yanında başka bir şeyler yapma peşinde o da ortalamalara yansıyor sanırım. Çalışkan arkadaşlarım var, ortalamaları yüksek ama nadirdir yani.

Hocam ilk defa böyle bir söylenti duydum, ne darı tam tersi fazla büyük bile geliyor yürümekten bıktık  Kampüs fazla geniş boşlukları yavaş yavaş yeni inşaatlarla doldurmaya başladılar. Kirlilik konusunda da böyle bişey zaten imkansız, her şeyi geçtim kampüsü kirletebilecek kadar fazla öğrenci nüfusu bile yok  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ODTÜ CENG
    9 ay önce açıldı
    Çukurova Ceng
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.