Şimdi Ara

GTR 2 mi ? Race The Wtcc Game mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi topik açıldıysa affola ama ben göremedim.

İki oyunda çok hoşuma gitti ama hangisi ?.Bi türlü karar veremedim ilk önce GTR 2 yi almaya karar vermiştim fakat daha sonra Race The Wtcc game de fia lisanslı arabaların olduğunu duydum onu da düşünmeye başladım arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim,ne yönden hangisi iyi sizce ?

Herkese Teşekkürler....

• Race firmanın çıkardığı en son oyun.Race bana GTR2 kadar zor gelmedi o yüzden hep Race oynuyorum.Oyunda şehir içinde olan yarış var ki sorma gitsin.Tam Gran Turismo.
    E tabi unutmadan bu iki oyunada direksiyon şart
  • Tabii ki GTR 2. Race oyunu gtr için yapılmış bir mod gibi duruyor ve aceleye gelmiş.
  • GTR tam kokpit falan çok gerçekçi ama bu oynu sevmen cin gtr tarrzı yarışı sevmen lazım
  • Toca 3

GTR 2 daha iyidir
  • Görünüşe göre düşündüğüm gibi GTR 2
  • bu GTR'nin açılımını bilen varmı ya? Yada bi açılımı varmı diye sorim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTR'ın açılımı Grand Turismo Racing dir. Resmi FIA GT yarışları yani.
  • bence ikiside güzel iki oyunda bende var sanki birbilerinin kopyaları gözle görülebilecek tek bariz fark otomobiller... birisinde SEDAN modeller diğerleride GT-R modeller :)
    birde ben formda göremedim varmı bilmiyorum RBR racing duydunuzmu hiç? RALLY
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikkeskin

birde ben formda göremedim varmı bilmiyorum RBR racing duydunuzmu hiç? RALLY

richard burns rally racing. bende var çok kötü bir oyun değil fakar bir cmr 05 kadar olamaz
  • gtr2 çok çok gerçekçi özellikle oto debriyajda elime tuştan birden çektiğim için motor un durması ve pite girdikten sonra motoru durdurmadığım için yakıt dolmadığı dolayısı ile 1. iken 30 uncu olmak
  • GTR 2 tabiki.GTR 2 için araba,mod,pist herşey var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.