Şimdi Ara

[GTA5 Roleplay] Eclipse V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [GTA5 Roleplay] Eclipse V








    Giriş Yazısı
    Öncelikle hepinizi ekibim adına selamlıyorum. Uzun süredir üstüne planlar kurduğumuz ve daha öncesinde seVen adı altında Türkiye’nin ilk GTA5 rol sunucusunu açan kişiler olarak tekrardan bir GT-MP projesiyle karşınızdayız. Bu proje kapsamında ekipte bazı değişiklikler olsa da sizlere daha farklı bir sunucu-panel altyapısıyla hizmet verme kararını aldık ve GT-MP platformundaki ilk olma deneyimlerimizi size daha iyi yansıtmak için Eclipse V(five) olarak tekrardan sahnedeki yerimizi aldık. Sizlerin de bizimle birlikte bu “eğlence” işine katılabileceğinizi ve bizimle tekrardan bir roleplay deneyimine tanıklık edeceğinizi bilmek ekibimiz adına çok değerli bir durum. Sizlere tek vaad edebileceğim şey her zaman olduğu gibi burası oyuncularımızın hizmet alacağı ve kesinlikle benim yönetimim altında herhangi bir kesinti, kapanma yaşamayacağınız bir platform olacak.
    Alt kısımda bizi daha iyi tanımanız adına ekibimizle birlikte hazırladığımız kararlar ve politikalarımıza ulaşabilirsiniz.

    Admin Power Politikamız

    Bir insan rol yapmaya çalışırken önüne geçen engellerden en büyüğü "Admin Power" skandalıydı. Evet bizde bir düzen oturtmak için kendimize ufak miktarda birşeyler vereceğiz. Bunu gizli tutmak istemiyorum. Bu bülteni yazmadan önce hazırladığım ve sunucumuzun yönetimi dahilinde kullandığımız “Trello” isimli uygulamaya yazdığım liste aşağıdaki gibidir. Kendi elimle yazmaktansa bölümün ekran görüntüsünü koymayı tercih ediyorum. Ben bu yönetim ekibinin başında bulunduğum sürece o listeden herhangi bir artı ya da eksi olmayacak. Bu listenin rol başlangıcında sunucuya destek olmasını amaçladığım için bu şekilde minimumda tutulması ve gerekli olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak admin power sıfır olamaz, ideal ve makul olur düşüncesindeyim. Birisi admin power yaptı, "nasıl olsa yönetimden çıkartılamaz adam bilmem kim" kafasında düşüncelerinizi silmek içinde temin edebilirim. Kimseyi ekibimden çıkarmaya çekinmem. Yönetim ekibim bunu bilerek burada ve bizimle birlikte iş yapmakta.
    Görsel:https://s33.postimg.org/resfbkbdb/Screenshot_3.png

    Oluşum Destekleri Hakkında

    Bizler admin olarak birşeyler edinebiliyoruz. Çokta kolay olduğunun farkındayım. Üstte gördüğünüz açıklamada minimumda olsa kendi alacaklarımızı listeledik. Bundan yola çıkarak neden oyuncularımız da başlangıçta birşeyler edinemesin diye kendimize sorar olduk. İlerki dönemde açılacak oluşum desteklerinde makul ve minimum istekleri değerlendirip karşılıksız bırakmayacağımızdan emin olabilirsiniz. Bunu neden yapıyoruz sorusunun cevabı kesinlikle sizlerinde biryerlerden başlamasını istememiz ve bu durumdan herkesin eşit olarak yararlanmasını amaçlamamızdandır.


    Son Söz

    Var olan düzenlerden kopup yeni bir düzene adım atmanız hayli zor olacak. Farklı roleplay sunucularından kendi malvarlığınızı bırakıp buraya gelmeniz için belki de hiçbir sebebiniz olmayabilir. Bunu da anlıyorum. Sizlere söyleyeceklerimiz üst kısımda yazdıklarımız ve sizin aramıza gelerek deneyimleyecekleriniz olacaktır. Burada sizleri sunucumuza ısındıracak ve burayı size sevdirecek tek kişi ilk etapta yönetim ekibi olacaktır. Sizleri zor duruma sokan değil, zor durumlardan çıkartan prensiplerimizle yönetim ekibi olarak arkadaşınız ve yanınızdayız. Bu söylediklerim tamamen profesyonel çerçevede ve oyuncu-yönetici esaslarına dayalı olarak gerçekleşecektir. Bir yönetici sunucudan ne kadar yararlanıyorsa bir oyuncu ondan daha fazla yararlanmalıdır. Çünkü biz sizlere burada bir hizmet veriyor düşüncesi içersindeyiz. Bu hizmetten mutlu olmanız ve bu hizmeti bütün ürünleriyle kullanmanızı istiyoruz. Son olarak; Eclipse roleplay sadece bir roleplay sunucusu değil, roleplay adına açılmış, içersinde hard-rp olan ve oyuncusuna hizmet odaklı açılmış bir sunucudur.

    terminal
    City of Ducks
    Head of Operations


    Biz Kimiz?
    SA:MP platformuna beta testinde katılan ve uzun süreler boyunca birçok sunucuda rol yönetimlerini üstlenmiş kişilerden oluşan profesyonel bir ekibiz.
    Yönetimimiz tamamen şirketleşme anlayışında olan ve kendini kurumsal bir biçimde yöneten ekip lideri ve ekibe sahiptir. Herhangi bir bütçe kaygısı yaşamadan kendi sunucusunu oluşturan üst yönetim ekibimizle sizlere en iyi rol ortamını oluşturmayı ve maksimum eğlence alacağınız bir hizmet sunmayı planlıyoruz. Hizmet dememizdeki yegane sebep, sizler bizim oyuncularımız ve aynı zamanda müşteri(kullanıcılarımızsınız). Zamanında yapmış olduğumuz GTA5’de ilk olma onurunu taşırken bu sistemde daha önceden sizlerin hata olarak gördüğü bütün herşeyi eleyerek hizmetimizi sizlere sunmayı planlıyoruz. Eclipse V ekibi eğlensin diye açılmış bir sunucu değil, ekibi oyuncuları eğlendirsin ve onların istediklerini versin amacıyla kurulmuş bir Hard RP sunucusu olacaktır.

    Ekip Yönetimimiz
    Unutmadan altını çizmek isteriz ki, ekibimiz kendi işini bilen ve farklı karakteristik özelliklere sahip kişilere sahip. Sizlerle saygı çerçevesinde ilişki kurmayı, profesyonel ve en iyi yardımı sağlamakla yükümlü kişilerdir. Sunucu içi, forum içi ve discord platformu içersinde bulunan her yöneticimiz sizin için burdadır. Aksi taktirde ekipte herhangi bir yeri yoktur.


    [GTA5 Roleplay] Eclipse V


    HEAD OF DEPARTMENTS
    Head of Operations & Community
    Tugay “terminal” Sakaoğlu
    Managing Director

    Süleyman "Punisher™" Şen
    Roleplay Management & Co-Founder

    Oktay "OutCry" Öztürk
    Graphic Designer - Manager




    DEVELOPER'S SIDE
    Developer
    Ozan “Widmore” Mudul
    Head of Development - L7

    Furkan "Asperatus" Aydın
    Developer




    ADMINS & HELPERS
    Lead Admin
    Atakan "Grinch" Terzi
    Lead Roleplay Admin

    ROLEPLAY ADMINS

    Kubilay "TheHusky" Çıtır
    Roleplay Admin IV

    Miina
    Roleplay Admin IV - Event Yöneticisi

    Talha "könig" Altun
    Roleplay Admin I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminalV -- 13 Mart 2018; 15:59:30 >







  • Sunucu hakkında bilgilendirme videoları







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminalV -- 13 Mart 2018; 15:58:10 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.