< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GTA: Vice City Türkçe Yama 2020 Yayınlandı! (5. sayfa)
-
-
eline sağlık
-
Emeğinize sağlık, harika bir çalışma. Türkçe karakterler için fontun hazırlanmış olmasına da ayrı sevindim :)
-
Bu oyuna 2013'de bir arkadaş Türkçe karakterler ile bir yama yaptı sanırsam. Youtube'de vardı videosu. Ama yine de elinize sağlık.
-
Bu düzeyde bir yama ilk defa yapıldı. İyi oyunlar.
-
Teşekkürler.
-
Bu yamayı kullanarak hazırladığım Vice City serisini izlemek isteyenler gelsin:
-
Steam'de Vice City Definitive Edition modu var. Kullanmıyorsan öneririm. Yalnız Türkçe olması için modloader klasörlerinde de gxt ve models dosyaları var. Onları da değiştirmen lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: henrymorgan92Steam'de Vice City Definitive Edition modu var. Kullanmıyorsan öneririm. Yalnız Türkçe olması için modloader klasörlerinde de gxt ve models dosyaları var. Onları da değiştirmen lazım.
Göz atabilirim, sağ olasın.
-
Yamayı kullanarak çektiğim Vice City serisini izlemek isteyenler gelsin. Meşhur helikopter göreviyle uğraşıyorum:
-
Bu yamayı kullanarak hazırladığım Vice City serisini izlemek isteyenler gelsin:
-
şu yama mı daha da kaliteli yoksa bu yama mı?
-
Çektiğim videoları izleyerek anlayabilirsin.
-
yamayı indirdimde yamanın dosyasında 388KB diyor buda demek oluyorki bazı kısımları çevirmedi mi? yoksa başka bir sebep mi (mesela french.gxt 457KB)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 31 Aralık 2020; 20:14:21 > -
Hayır yamada çevrilmeyen hiçbir kısım yok. Her şey Türkçe.
-
-
tek seferde bitirmiştim, neredeyse hiç bir şey aklımda kalmadı muhakkak oynarım bu yama ile teşekkürler.
-
bide "RC" demek remote controlled demek veya "remote controle" demek ama siz niye türkçe çevirmediniz "RC" kelimesini? (eğer yanlış anladıysam kusura bakma)
-
bunu vardı heralde bu ne oluyor ben oynamıştım tr
-
bide "sniper" kelimesi TDK (türk dil kurulumu) baktım ama "sniper" kelimesi türkçede yokmuş :/ (çoğu türk sniper diyor ve bende farkındayım ama TDK da yok :/)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 6 Ocak 2021; 13:33:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X