Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
78.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba öncelikle benim sıkıntım karakterimin tipinin ve pantolonunun hep turuncu olması. Yabancı sitelere de bakındım lakin böyle bişey bulamadım. Bulduklarımdada çözüm yolu sunulmamıştı 3-4 ay öncesine aitti. Ekran kartım ati mobility radeon 5650 hd, intel i5 işlemci. (resim kalitesi kötü olabilir küçük ekranda ayarlar düşükte çekmiştim resmi)
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativee06 -- 8 Ağustos 2015; 0:37:27 >




  • beyler selam. gta 5 i açarken bir süre sonra bilgisayarımın fanları aşırı hızlı çalışıyor ve pc çok fazla ısınıyor. Kasaya dokununca yanıyo resmen. ve bir süre sonra da kendiliğinden pc tık dye kapanıyor. Sistem az mı geliyor anlamadım bu kadar ısınmasının nedeni ne?

    sistemim:AMD FX6300 3.5 ghz işlemci
    4 GB dr3 ram 1600 mhz
    AMD radeon hd7850 2gb 256bit ekran kartı
    ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahibiolamayaninsan

    Arkadaşlar uzun zamandır Activation Required hatasıyla karşı karşıyayım.Fakat bunda herkesin dediği gibi tarihle bi alakası yok.Bilgisayar windows 10.2 tane hesap var bi ana hesap bir de başka bir hesap.(Hesap dediğim daha windows ekranını göstermeden önce hani hesapları gösterir ya onlar.)Arkadaşlar ana hesapta GTA 5 çalışırken diğer hesap da Activation Required hatası veriyor.Sizce bunun çözümü nedir?Lütfen yardım ederseniz sevinirim.

    aynı sorun bendede var.ne yaptıysam olmuyo.windows 8'de hiçbir sorun yokken windows 10'a geçtiğimde activation required hatası alıyorum.çözümünü bulursan buraya yazar mısın?
  • Hocam, bende çok sinir eden bir durum var, gölgeler geç yükleniyor, hatta yüklenmiyor diyebilirim. Mesela bir ağaca yaklaştım belli bir alan net gölge biraz ilerisi uzakta bir cisimmiş gibi, umarım anlatabilmişimdir. Nasıl çözüceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online çok geç yükleniyor. Single'da hiç sorun yok ama online çoğu zaman en geç benimki yükleniyor. 35Mbps akk'yi geçmemiş internet var ama yok, çok geç yükleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Online çok geç yükleniyor. Single'da hiç sorun yok ama online çoğu zaman en geç benimki yükleniyor. 35Mbps akk'yi geçmemiş internet var ama yok, çok geç yükleniyor

    Hdd den galiba. Ssd de hizli yukleniyor diyolar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Öyle olsa single da yavaş olurdu. Ama sadece online'da var. Ve raid0 kurulu normalin 2 katına yakın hız oluyor. Ama online'da port vs mi var acaba? Veya bizim altyapı mı tırt?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar franklin ve diğer 2 zenci arkadaşıyla baştaki görevlerden uyuşturucu anlaşması yapacağımız göreve gidiyorum binayı temizleyip duvardan atladıktan sonra arabaya binecekken oyundan atıyor. aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba?
  • Beyler ben oyunu gmgden aldım dun kurdum oynuyorum fakat bazı sıkıntılar var mesela oyun her açılışta windows ekran tipinde açılıyor tam ekranı elle yapıyom. birde orjinal oyun aldık internetsiz giremiyorum bu nasıl olacak?
  • Selamlar ben gta 5 i ps3 de oynuyorum daha yeni bir bozukluk mu geldi anlayamadim onceden yoktu nisan aldigimda kamera kendiliginden sola donuyor yolda birine ates edeceksem edemiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenBk -- 20 Ağustos 2015; 17:15:00 >
  • Arkadaşlar pc ye format attım. Win7 den win10 a gectim, nvidia son çıkan sürücüsünü kullaniyorum. Oyun sorunsuz yükleniyor. Hersey cok guzel, oyuna giriyorum menu ekrani cikiyor yine sorun yok fakat oyuna basla dedigimde oyun çöküyor. Oyunu kaldirdim birdaha kurdum yine ayni hatayi aliyorum. Yönetici olarak calistiriyorum ve win7 ve 8 uyumluluk olarak da denedim. Oyun orjinaldir ve win7 de sorunsuz olarak calisiyordu. Acaba win10 dan kaynakli bir problem mi? Yardimci olabilecek arkadaslar lutfen cevabinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlperenBk

    Merabalar hocam ekran şu şekil benim bi yardım edermisiniz?

    http://www.imgim.com/ekransiyahgrikarecikler.png

    ayrıca alt+enter tam ekran yapmıyor bi türlü ne yapmalıyım

    W7 Home Basic
    64 bit
    4GB Ram
    i3 İşlemci
    3.20 Ghz

    İlerlerde daha kötü ss de alamuyrm siyah gösteriyo
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

    Zorlama hocam ekran karti yetmiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı problem bende de çıktı hocam dün yükledim oyunu normal açıldı banka soygunu vs. gerçekleşti dün 1-2 saat oynadım motor çalma görevine gelmiştim tam ordan kaçarken oyundan attı . bugün de denedim oyunu açmayı story mod da loading diyor dönüyor dönüyor yüklenmiyor . torrentten indirdim oyunu crack yok direk setup şeklinde kurdum. pc özelliklerini saymaya gerek olduğunu sanmıyorum çünkü ilk başta oynadım şimdi neden böyle oluyor acaba ?
  • Abiler, ablalar ağlamak üzereyim. Ses çıkmıyor DirectX 11 napmalıyım?!!?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde oyuna girdiğimde online butonu gözükmüyor.Story e girip onlineye giriyiorum ve her zaman sözleşmeyi kabul etme ekranı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim
  • Arkadaşlar oyun açılıyor loading story de çalışmayı durdurdu oluyor oyun orjinal değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar GTA 5'i şuan daki verilere göre sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyuna girdim.İlk görev olan Franklin ve Lamar görevini yaparken oyunda birden anlık takılmalar meydana geldi ve bu takılmalar oyunu neredeyse oynanamaz hale getirdi.Bildiğiniz saniye başı takılmalar oluyordu ve çok sinir bozucuydu.Daha sonra internetten yaptığım araştırmalar neticesiyle bu sorunun 'Memory leak(Bellek şişmesi,yetersizliği)' olduğunun kanısına vardım.Ve gerçekten de oyunu oynarken Görev Yöneticisine girdiğim de bilgisayardaki bellek kullanımı düzenli bir şekilde 3 GB'dan başlayarak 4.7-4.8 GB'lara kadar ulaşıyordu ve bu anlık takılmalar genellikle 4 GB'dan sonra başlıyordu.Sadece 3-4 ay önceki konulardan elde ettiğim araştırmalar sonra denediklerim ;

    -DirectX11'den DirectX10'a geçtim bu geçiş takılmaların DAHA GEÇ başlamasını sağlamaktan daha da ileri gidemedi.
    -Ara ara Alt+Tab yaptım fakat bu da sonuç vermedi.
    -Nvidia Kontrol Panelinden gta5.exe'yi maximum performanslı bir şekilde çalışması için ayarladım maalesef bu da sonuç vermedi.
    -Texture Quality ayarını Medium'dan High'a aldım bu ilk başlarda işe yarar gibi gözüktü ama ne yazık ki bu da fayda vermedi ve takılmalar devam etti.

    Arkadaşlar dendiğim bu 4 çözüm yolu da sonuç vermeyince araştırmalara devam ettim Page File,Virtual Memory ayarlamaları,CacheBoost programı kullanımı,Nvidia 350.12 driver'ının kurulması gibi önerileri de gördüm fakat bunları henüz denemedim çünkü kesin sonuç verdikleri hakkında net bir şeyler söyleyen yok.

    Biliyorum uzun uzun yazdım arkadaşlar ama bu konuda sizlerden ciddi yardım istiyorum oyun bir süre sonra dayanılmaz takılmalar yüzünden oynanamaz hale geliyor ve bu durumdan çok şikayetçiyim.Ve dediğim gibi çoğu kişide bu sorun 3-4 ay öncesinde varmış şuan da net bilgilere ulaşamıyorum ilgilenen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

    Sistem özellikleri ;

    CPU:İntel Core i7-2670QM,2.2 GHz Up to 3.1 GHz
    GPU:Nvidia GT540M 128Bit 2GB
    RAM:6 GB
    OS:Win7 Premium
    HDD:750 GB
    Ekran kartı sürücüsü:340.52(Önceden yaptığım güncellemeler ciddi soruna neden olduğu için güncellemekten korkuyorum.)




  • Emeğe saygı dedim, bu oyun hakeder dedim orjinal kutulu oyun aldık 180tl verip, alıp alacağıma bin pişman oldum. Oyunu yükledim, "GTA5 launcher çalışmayı durdurdu" hatasından kurtulamadım, 50mb bir küçük güncelleme yapıp hata veriyor. GT650m ekran kartını devreden çıkarıp daha sonra devreye sokarak denedim, oyunun içinden yönetici olarak çalıştırdım, uygulama uyumluluğunu denedim. Girip çıkmadığım site kalmadı, Nvidia forumda tek görebildiğim bu oyunun windows 7 ile uyumsuz olduğu ve bazı makinalarda bu sorunun çözülemediği yönünde. Windows 10 yükleyin deniyor. Gerçekten tek çözüm bu mu, yoksa atladığım yapabileceğim bişey varmı?

    Bilgisayarda adam gibi oynanırmı oynanmaz mı onu bile bilmiyorum gerçi, özellikler şöyle,
    Monster W150ER notebook
    I7-3610qm
    GT650m 1gb GDDR5
    4x2 8GB Kingston hyperx bellekler
    750gb 7200rpm Hdd




  • Selam patch4ng bende hatalı ve inmiyor 259mb bir dosya bunu nerden bulucam siz upload edebilirmisiniz çok makbule geçer Lütfen oyuna giremiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.