Şimdi Ara

Gta V başıma bela oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Elimde asus f541 laptop var alırken GTA 5 'i oynatır die aldık fakat şuanda oyunda kasma ve donma hataları yapıo buna çare olabilecek bildiğiniz bir yol var mı ??? Sorun Ram de mi harddiskte mi ekran kartında mı acaba LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    Gta V başıma bela oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axor200 -- 14 Kasım 2017; 17:23:33 >







  • Low modunda mı kastı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarları hep kıstık yüksek performanslı olarak ayarlayıp ordan da ayarları kıstık ama hala oyunda kasma falan oluyo genellikle polislerin peşime takıldığında ve görev yaptığımda daha çok kasılıyor.Bu ram Yüzünden mi ekran kartından mı harddiskten mi acaba bunu nasıl öğreniriz.
  • axor200 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlemci ve ekran kartından ne bekliyosun ki.Bence açtığına dua et oyunu.
  • Bence ortada öyle büyütecek birşey yok.GTA V için aldıysan üzülerek söylüyorum ki boşuna almışsın.Bu PC'den iyi bir GTA V performansı beklenemez.Bir an önce değiştiemeni öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke almadan önce iyi bir araştırma yapsaydınız.
  • Kardeşim bende de 940MX var bende low da 50 fps alıyorum ama seninde benim de ekran kartlarımız çok kötü. Bilgisayar alırken gerçekten çok iyi araştırmak gerekiyor. Ben açıkçası laptopta oyun oynamaa taraftarı değilim. Oynayacaksan masaüstü bi bilgisayar toplayacaksın ve ekran kartın en kötü gtx 950 olmalı ki rahatça oynayabilesin.

    Masaüstünün verdiği tadı hiçbişey vermiyo benimki de laptop, Oynatıyo mu güzel oynatıyo ama bi desktop değil yani. Isınmasıydı fan temizliğiydi falanıydı filanıydı hep meşakatli işler. Masaüstünde açıyosun temizliyosun fanı ilk günkü gibi oluyo :D. 920MX gerçekten çok düşük bir kart oyun için. Ama ofis işleri için güzel bi laptop sendeki
  • Öncelik İlginiz alakanız İçin Hepinize teşekkür ederim.Ben bu bilgisayarı aldığımda sordum soruşturdum ama tabi el elin eşşeğini ıslık çalarak ararmış misali herkes met etti amma dediğiniz gibi laptop kucağımızda kaldı.İyi bilmek gerekiyormuş.Çok sağolun
  • Asus N56Vz-S4255H modelini kullanıyorum, benim kartım çok daha dandiktir GT650M, orta-high ayarda çok rahat şekilde oynadım GTA V'i. Bence sorun başka bir şeyden kaynaklı olmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sánchez

    Asus N56Vz-S4255H modelini kullanıyorum, benim kartım çok daha dandiktir GT650M, orta-high ayarda çok rahat şekilde oynadım GTA V'i. Bence sorun başka bir şeyden kaynaklı olmasın?

    Daha dandiği İ5 işlemci + Nvidia 630m var bende de. Shader ve MSAA anti aliaxing dışında ne varsa genelde yüksek ayarladım. Textureler de maksimum. 25-40 fps aralığında gidiyor rahatça. Her şeyi kapatirsam da 45-55 FPS arasında gidiyor. Her türlü sorunsuz.

    GTA IV'nin rezil portundan sonra çok mutlu oldum açıkçası.

    Anti Aliaxing açınca görüntü daha iyileşiyor ama fps bayağı düşüyor ondan açamıyorum gerçi bu donanımla buna şükür demek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum ram çok etkiliyor oyunu. Bende ilk başta 6gb ram vardı. Ekran kartım 1050ti olmasına rağmen takılmalar oluyordu. Msi after burner ile işlemci, ram, ekran kartı kullanımlarını gözlemlediğimde ram in yetersiz geldiğini farkettim. Ram ilavesi yaptıktan sonra ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynamıştım oyunu. Oyun 7-8 gb ram kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    Bende de R9 270 vardı, RDR2 duyurulduğunda platformlarda "PC" olmadığını görünce sinirden kudurdumAynı hafta bilgisayarı sattım gidip bir PS4 aldım. GTA V çok başarılı optimizasyon'a sahip.Fakat GTA IV'ü de patchlerle akıcı bir şekilde oynamak mümkün.Ha bana sorsanız 200 FPS dahi verse oynamam IV'ü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • san andreas kur ozaman
  • 4gb ram de oyunun çalışması bile mucize. Ekran kartı ve işlemci yeterli aslında. Ram i 8,12 veya 16 ya çıkar, yağ gibi oynatırsın oyunu.
  • Ben de bu yüzden masaüstü alacakken son anda laptop aldım. Bende de aksiyon anında kasıyordu. Ama ekranın kalitesini düşürünce düzelmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 7. nesil işlemci
    8 gb ram
    2gb gtmx920 ekran kartı
    1 tb hafıza ile gayet iyi gta 5 oynayabiliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.