Şimdi Ara

GTA V alınır mı hala?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2014 de xbox 360 ta, 2016 da ps4 te oynadim iki kere hikaye modunu bitirdim. Ps te online modda çok az oynadim grubum olmadığı için sıkıldım bıraktım heist filan yapamıyordum. Şimdi PC için gta v almayı düşünüyorum 45 lira gibi fiyata geliyor steamda. Sizce almalı mıyım kararsız kaldım oynanır mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Alma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende PS4 te falan oynadım. Emin ol PC gibi zevk vermiyor. 2 gün önce aldım bende. Sadece tek başına bir süre sonra sıkıcı ve para kazanması zor oluyor. Bende arkadaş arıyorum kendime. Bulamazsam bir hafta on güne büyük ihtimalle canım sıkılacak diye girmeyecem oyuna :)
  • al. online modda elbet arkadaş buluyorsun kendine. crewlere katıl social clubtan. ben bi çinli buldum. elemanla görev yapıyoruz. bir de bunun arkadaşları var onlarla da girdik 1 defa. tek başına olduğun zaman sıkıcı evet. ama arkadaşlarla girdiğin zaman CoD pubg nfs oyunlarının bir araya gelmiş hali gibi. tüm modlar var savaş istersen savaş, yarış istersen yarış, görev istersen gta görevleri de mevcut. tek kötü yani yüklenmesi uzun sürüyor.

    akşam bi servera katıldım. air war başlatmışlar f16lar savaş helikopterleri havada kapışıyor her yerden rpg yağıyor yerde tanklar.

    tavsiye ederim.
  • İyi alalım bari sıkılıp oyanamiyacam gibi duruyor ama 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu malum yerlerden indirip bitirdim sonra çok hoşuma gittiği için 2 sene önce indirimde aldım son 2 sene 120 saatten fazla oynadım singleplayer'da modlarla free roamda takıldım 120 saat boyunca (tek bir görev bile yapmadım çünkü zaten dediğim gibi önceden oyunu bitirmiştim) şimdi FiveM'i keşfettim ve mükemmel. FiveM'i CS:go daki topluluk sunucuları gibi düşünebilirsin , bir sürü modlu server var (drift/yarış serverları çok güzel ayrıca bayağı bir RP serverı da var). oyunun cidden sonu yok, PC deki modlar sağolsun.
  • Oynayan varsa PC'de ben de eşlik edebilirim. Arkadaş bakıyorum kendime bulamadım pek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.