Şimdi Ara

GTA V açılırken social club ekranında çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 hafta önce bilgisayarıma ssd aldım ve sistemimi ona kurdum. HDD'ye ise oyunlarımı yükledim. Yedekten geri yükleme yaptığım GTA V ise çalışmayı durdurdu hatası veriyordu sürekli. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ama sorunum çözülmedi. AKK olayının değişmesinden sonra 2 gece önce oyunu sildim ve steamden tekrar indirdim ama aynı sorunu vermeye devam etti. Ekran kartı driver'ımı silip bir daha yükledim, ekran kartını devre dışı bırakıp oyuna girmeye çalıştım, uyumluluk modunda windows 7 ve 8'e aldım ama hiçbiri sorunumu çözmedi. Oyun sürekli aşağıda ekran görüntüsünü attığım yerde hata veriyor. Önce Social Club açılıyor ve loading yazısının altındaki simge dönmeye başlıyor ve birkaç saniye sonra o simge donuyor ardından da hata raporu geliyor. Bu sorunu yaşayıp da format dışında çözüme ulaşabilen var ise buraya yazmasını rica ediyorum. İyi forumlar. GTA V açılırken social club ekranında çalışmayı durdurdu hatası







  • Up bende de olmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update yapmanız gerekli güncelleştirmelerini kontrol et hem oyunun hem bilgisayarının

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Oyunu baştan indirdim yazdım nasıl güncelleme yapayım? Bilgisayarın güncelliği ile de alakası yok, en güncel sürümde. Mesaj kasmak için cevap yazmayın, çözüm bekliyoruz yaptığınıza bakın.
  • Msi Afterburner programı açıksa onu kapa. O şekilde sıkıntı olmadan giriyor.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı valla. Çok teşekkür ederim hocam. Bilgisayara format atmayı bile düşünüyordum sayenizde düzeldi.
  • Güzel kardeşim neden sert yapıyorsun benim mesajım boş mesaj değil ben sadece güncelliğinden bahsettim güncel diyip geçebilirsin ona göre daha bir sonuç cıkarabilirdik ama zaten bir arkadaş sana yardımcı olmuş ayrıca ben mesaj kasmak istesem senin sorununa yardımcı olmaya kalkmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.