Şimdi Ara

GTA serisini benim gibi sevmeyen kaç kişi var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar GTA serisini benim gibi beğenmeyen kaç kişi var merak ediyorum . Bir türlü sevemedim şu oyunu. Tamam çok ayrıntı var oyunda belki ama .her türlü Sıkıyor beni .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamıyla zevk meselesi.Ben nötrümdür seriye karşı.Varsa elimde oynarım.Yoksa ne zamana kısmet olursa o zaman.

• Neyi sikiyor ki? Gorev yap gez dolas araba yarislarinda olmayan carpisma efektleri var zaten

• Senin gibi sevmeyen kaç kişinin olmasının ne önemi var?
  • Ilk iki oyunu cok oynardim. Ne zaman tps acisina gecti o zaman oyuna karsi bir sogukluk basladi bende, sadece denk geldigim yerlerde en fazla 10dk. Oynamak suretiyle tecrubelerim oldu. Pekte tarzim oyunlar olmamislardi. Sadece vice city 80 ler atmosferini yansıttigi icin biraz oynamak istedim ve oynadim. Sonra yine koptum oyundan. ps3 alinca ilk isim gta4 almakti ama almamdaki amac sadece eve gelen yegenleri oyaliyacak bir oyuna ihtiyacimin olmasiydi. Bu gune kadar oyunu kendim oynamak icin hic acmadim. Yani toparlarsam gta serisine bende mesafeli kalmisimdir. Hep bi cocuk oyunu gozuyle bakmisimdir. Ta ki youtube da gta 5 videolarini gorene kadar... Su anda gta5 i ikinci kez sindire sindire oynuyorum...online a baslamadim bile... bence deneyin...

• Gta 4 ü oynamadım yeni nesile 5 gelmezse onuda oynamam.Kısaca varsa oynarız yoksa pek aramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Senin gibi sevmeyen kaç kişinin olmasının ne önemi var?

sohbet olsun.

• gta 4 ve 5 hiç sevmedim. Ondan önceki seriler çok başkaydı. Gta 5 sevmememin nedenlerinden biri de konsolun tam akıcı olarak oynatamaması.
  • İnternet cafedeki bebeler gibi şehirde araba çalıp insanları öldürmeye çalışırsanız sevmezsiniz tabi.

Hikayeden birşey anlamayanlar ara videoları geçenler de zevk almaz oyundan.

GTA serisi efsanedir sevip sevmeme konusunda bu üstte yazdığım şeyler etkilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Kasım 2013; 18:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

İnternet cafedeki bebeler gibi şehirde araba çalıp insanları öldürmeye çalışırsanız sevmezsiniz tabi.

Hikayeden birşey anlamayanlar ara videoları geçenler de zevk almaz oyundan.

GTA serisi efsanedir sevip sevmeme konusunda bu üstte yazdığım şeyler etkilidir.

Aynen dediğin gibi yapıyorum :) ıngilizce yok ara videolar i geçiyorum. Hikayeden bir haber oynuyorum tabi. belki de sevememe sebebim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Ilk iki oyunu cok oynardim. Ne zaman tps acisina gecti o zaman oyuna karsi bir sogukluk basladi bende, sadece denk geldigim yerlerde en fazla 10dk. Oynamak suretiyle tecrubelerim oldu. Pekte tarzim oyunlar olmamislardi. Sadece vice city 80 ler atmosferini yansıttigi icin biraz oynamak istedim ve oynadim. Sonra yine koptum oyundan. ps3 alinca ilk isim gta4 almakti ama almamdaki amac sadece eve gelen yegenleri oyaliyacak bir oyuna ihtiyacimin olmasiydi. Bu gune kadar oyunu kendim oynamak icin hic acmadim. Yani toparlarsam gta serisine bende mesafeli kalmisimdir. Hep bi cocuk oyunu gozuyle bakmisimdir. Ta ki youtube da gta 5 videolarini gorene kadar... Su anda gta5 i ikinci kez sindire sindire oynuyorum...online a baslamadim bile... bence deneyin...

Ilk ikisi dediğin zaman piyasada 3D oyun mu vardı

Teknoloji olsa onlarda tps olurdu

Dediğin gibi ama san Andreas ve Gta 5 oynanmalı senaryo ugrasilmis bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Kasım 2013; 19:59:38 >

• sıkıyor diyorsan, görev yapmıyorsundur. rastgele dolaşıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Kasım 2013; 20:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Ilk iki oyunu cok oynardim. Ne zaman tps acisina gecti o zaman oyuna karsi bir sogukluk basladi bende, sadece denk geldigim yerlerde en fazla 10dk. Oynamak suretiyle tecrubelerim oldu. Pekte tarzim oyunlar olmamislardi. Sadece vice city 80 ler atmosferini yansıttigi icin biraz oynamak istedim ve oynadim. Sonra yine koptum oyundan. ps3 alinca ilk isim gta4 almakti ama almamdaki amac sadece eve gelen yegenleri oyaliyacak bir oyuna ihtiyacimin olmasiydi. Bu gune kadar oyunu kendim oynamak icin hic acmadim. Yani toparlarsam gta serisine bende mesafeli kalmisimdir. Hep bi cocuk oyunu gozuyle bakmisimdir. Ta ki youtube da gta 5 videolarini gorene kadar... Su anda gta5 i ikinci kez sindire sindire oynuyorum...online a baslamadim bile... bence deneyin...

Ilk ikisi dediğin zaman piyasada 3D oyun mu vardı

Teknoloji olsa onlarda tps olurdu

Dediğin gibi ama san Andreas ve Gta 5 oynanmalı senaryo ugrasilmis bence

Sebebini bilemiyorum ama gta3 ten sonr kopmustum ben seriden... 3d oyun elbette vardi o siralarda her ne kadar ilkel olsalarda... mesela bir outlaws vardi, daha oncelerde de doom, wolfenstein gibi oyunlar vardi ama outlaws cigir acmisti bence, tavuklara dinamit atmanin verdigi hazzi hala cogu oyundan alamadim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Evet arkadaşlar GTA serisini benim gibi beğenmeyen kaç kişi var merak ediyorum . Bir türlü sevemedim şu oyunu. Tamam çok ayrıntı var oyunda belki ama .her türlü Sıkıyor beni .

+1 bende cabuk skildim bu oyundan sevemedim biturlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen oyun oynamayı seviyor musun diye sormalı sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 10 Kasım 2013; 21:47:15 >
  • Rdr yi de sevemedim. Arada bir kestirme gidişler olsa da bir görev için anasının nikahina kadar gidiyorduk git git bitmiyordu %30 a kadar dayandım:) açık dünya bana göre değil demekki buna karar verdim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

Sen oyun oynamayı seviyor musun diye sormalı sana

Zevk meselesi kardeşim. Bazı oyunlar sarmayınca sarmıyor ışte. Geniş bir oyun zaman sıkıntısı da buna etken olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

Sen oyun oynamayı seviyor musun diye sormalı sana

Zevk meselesi kardeşim. Bazı oyunlar sarmayınca sarmıyor ışte. Geniş bir oyun zaman sıkıntısı da buna etken olabilir.

Anlıyorum , bende cod'dan nefret ediyorum 10 senedir aynı oyuna para veriyorlar
  • Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi gta 5 diğer gta'lara göre çok kısa kalmıyor mu hikaye süresi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Arkadaşlar bilmiyorum farkettiniz mi gta 5 diğer gta'lara göre çok kısa kalmıyor mu hikaye süresi olarak?

Bence sana öyle geldi çünkü yan görevlerle felan 100 saati geçiyor. Ve diğer gta oyunlarınından çok çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir_buber -- 10 Kasım 2013; 23:02:21 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.