Şimdi Ara

GTA SA ve NFSU 2 acilmiyor Acil Yardim Beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyun menüsü acilacakken oyundan atiyor.. systemi yeniden kurdum yine ayni hata.. ama bu sefer hata raporu veriyor.. NFSU 2 bile çalışıyor rahatlıkla oynuyorum ama GTA SA çalışmıyor.. SP2 yukluydu Sp2 siz xp pro kurdum acaba ondami hata veriyor diye bu Defa NFSU 2 de calismamaya basladi.. Driectx bir kere kurdum ama ne kadar yeniden kurmaya çalışırsam çalışayım tekrar kuruyor. normal şartlarda kurulum yapmaması lazım .. directx kurulu olduğunda ikinci defa kurmaya çalıştığında kurmamalı .. ama yinede kuruyor .. Fifa2005 oynatiyor Gta Vice City ouynatiyor bu haldeyken bile .. Ama NFSU 2 ile Gta SA calismyior lutfen yardım ..

    önceki kurulu olan işltetim sistemi yani nfsu nun calisdigi ama gta sa nin calismadigi : xp pro sp2 li
    son kurdugum işletim sistemi her iki oynunda calismadigi fakat diger oyunlarin calisdigi : Xp Pro (sp2 siz NO SP2)

    ANLAMADIM GİTTİ..lütfen yardim cildiracam.. bu pc den daha dusuk model pc bile GTA SA yi calistiyor.. utune ustluk bide NFSU 2 gitti iyimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi -- 15 Ağustos 2005, 12:29:17 >







  • yokmu boyle problemle karsilasan ya deli olucam .. lutfen yardiim.
  • Valla hatan biraz karışık senin. Ama sen vga sürücülerini ve diğer sürücülerini bir güncellle işleti sistemini birde başka cd den kurmaya çalış.
  • Arkadaş o sistemin kurulumundaki en ufak hata yada basitçe elindeki windows cd sinden de kaynaklanabiliyor.Mesela bende eskiden nfsu2 yeükleniyordu ama artık 1.cd nin sonuna gelince 2.cd yi istemeyip sürekli takılıyor.3-4 farklı oyun cd si ile denedim.
    Ama eskiden açılmayıp hata veren post mortem,fifa 2005 yada kill switch açılıyor.Bu çok ilginç 1 olay.



    NOT:Bazı arkadaşlar driver,vb masalı okumasın hepsini biliyorum.İşim bu.




  • quote:

    Orijinalinden alıntı: FrostyWarrior

    Arkadaş o sistemin kurulumundaki en ufak hata yada basitçe elindeki windows cd sinden de kaynaklanabiliyor.Mesela bende eskiden nfsu2 yeükleniyordu ama artık 1.cd nin sonuna gelince 2.cd yi istemeyip sürekli takılıyor.3-4 farklı oyun cd si ile denedim.
    Ama eskiden açılmayıp hata veren post mortem,fifa 2005 yada kill switch açılıyor.Bu çok ilginç 1 olay.



    NOT:Bazı arkadaşlar driver,vb masalı okumasın hepsini biliyorum.İşim bu.

    Saçmalamışssın ne alakası varsa sistemiyle bizim sistemimizde aynı nedne hiç öyle bir sorun yaşamadım.

    Arkadaşım Anakart Sürücülerini felan yükle. Ekran karıt sürücülerini güncelle sen FrostyWarrior
    bakma çok biliyor o. işlemci ısısına bak sanmıyorum fakat bi bak genede çeşitlli programlar var. Eğer genede olmassa yaz ne gibi sorun çıkardığını iyice yardımcı olmaya çalışırız.




  • Valla arkadaşım aynı sorun bendede var bir tek bu gta san andreas oynuyamıyorum tüm oyunları rahatlıkla açıp oynuyorum. Bu oyunun demo videosu geçtikten sonra ana menüye gelirken masaüstüne atıyor ve hata raporu veriyor ne yaptıysam çözemedim. Çok kişiye sordum bi yanıt alamadım windows. vs. kurup tekrar denedim olmadı ekran kartmın driver yeniledim yine olmadı. format attım yine olmadı sp siz kurdum win yine olmadı hiçbir virus programı yüklemeden gene kurdum yine olmadı. OLMADI yani ve ben bu oyunu oynuyamadım artıkta ugraşmıyorum çünkü çözen olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.