Şimdi Ara

GTA SA Araba Yükleme Rehberi (Kolay Yol+Araba Paketleri) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
442.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam eyw yaa çok guzel bi guide olmuş hemen deniyorum
  • mükemmel bi çalışma çok saolun...

fakat şu araçları bir yere upload edip link atsanız daha iyi olacak...

saygılar...
    CrazyBoy1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 30 Ocak 2006 13:04:01 >
  • aga su klasık arabalar cok guzel olmus bu arabaları 1 patch te ne zman toplucaklar yawww
  • Teşekkürler, çok güzel anlatmışsın.
  • en üstte **** yerine ne yazılacak anlayamadım da
  •  GTA SA Araba Yükleme Rehberi (Kolay Yol+Araba Paketleri)

PROGRAMA BAŞLARKEN ARTIK BU HATA GELİYOR HEP VE HİÇ BİR ARABAYI YÜKLEYEMİYORUM ZATEN ÇOĞU ARABADA vehicles.ide carcols.dat handling.cfg yanında bi de carmods.dat var ama installer programında böyle bi bölüm yok onu nereye yapıştıracaz?

HAVADA TERS DÖNDÜK!
  • FORD FOCUS İNDİRDİM BLISTAC İSİMLİ ARABANIN ÜZERİNE KAYDET DİYO ÖYLE Bİ ARABA YOK ANLAMADIM GİTTİ!
  • HOCAM Bİ ARABAYI YAPTIKTAN SONRA BİR DİĞERİNE İZİN VERMİYOR BU YAF! installer programını çalıştırınca hata veriyor hep hiiç kime diyos!
  • BEnim de bir sorum var.

readme dosyasında arabayı hangi arabanın yerine kayıt edeceğimiz yazıyor, ben ilk 3 arabayı kendim oraya bakmadan kaydettim.oyunda şimdilik bir sorun yok ama sonradan sorun olur mu?

örneğin, BMW M5'i "sultan" a kaydet demiş, ben "sentinel"e kaydettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

BEnim de bir sorum var.

readme dosyasında arabayı hangi arabanın yerine kayıt edeceğimiz yazıyor, ben ilk 3 arabayı kendim oraya bakmadan kaydettim.oyunda şimdilik bir sorun yok ama sonradan sorun olur mu?

ARABALAR DEĞİŞTİ Mİ PEKİ SULTAN IN YERİNE SENTİNEL İN ÜZERİNE KAYDETTİĞİN ZAMAN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: recko

en üstte **** yerine ne yazılacak anlayamadım da

MAYTAP MI GEÇİON YOKSA GERÇEKTEN Mİ BİLMİON?
  • Arabalar değişti(çok da güzel oldu).Zaten belirttim şimdilik sorun yok sonra olur mu diye.Olur mu olmaz mı oynadıkça ortaya çıkar ama şimdiden sorup öğreneyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

quote:

BEnim de bir sorum var.

ARABALAR DEĞİŞTİ Mİ PEKİ SULTAN IN YERİNE SENTİNEL İN ÜZERİNE KAYDETTİĞİN ZAMAN?

HOCAM MESELA Bİ ARABA YÜKLEDİK SONRA Bİ ARABA DAHA YÜKLEMEK İSTİOZ PROGRAMI TEKRAR ÇALIŞTIRDIĞIMIZDA ŞU PENCERE GELİYOR YA HANİ(yukarıda ki) ondan sonra

GTA SA Araba Yükleme Rehberi (Kolay Yol+Araba Paketleri)

ilk önce bi araba yüklediğimiz için yukarıdaki pencerede görülen adrese gta3.img yazıyo ya işte o isimli bi dosya yüklediğimiz için bu hatayı veriyor galiba! Bu sonradan yükleyeceğimiz başka bir arabayı onun üzerine yüklememek için ne yapmam lazım yoksa olmuyor da!

• TAMAM ARKADAŞLAR TAMAM YENİ BİR ARABA YÜKLEMEK İÇİN GALİBA OYUNDAN ÇIKMAK LAZIM!
  • ARKADAŞLAR PEKİ ŞU ÇOĞU ARABANIN README sindeki carmods.dat ifadesini nereye yapıştıracam programda?

KİMSEDE CEVAP VERMİYO Kİ KARDEŞİM KENDİ KENDİME ÇIRPINIYORUM BURDA BAN.GIF!
  • quote:

ARKADAŞLAR PEKİ ŞU ÇOĞU ARABANIN README sindeki carmods.dat ifadesini nereye yapıştıracam programda?

dsotum bilsem emin ol yardımcı olurdum ama yapıcak bisey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj seco

quote:

ARKADAŞLAR PEKİ ŞU ÇOĞU ARABANIN README sindeki carmods.dat ifadesini nereye yapıştıracam programda?

dsotum bilsem emin ol yardımcı olurdum ama yapıcak bisey yok

TAMAM HOCAM YAZMAN YETERLİ ZATEN BEN BÜTÜN SORULARIMIN CEVABINI KENDİ BAŞIMA BULDUM SEN SAOL!

• quote:

Arabalar değişti(çok da güzel oldu).Zaten belirttim şimdilik sorun yok sonra olur mu diye.Olur mu olmaz mı oynadıkça ortaya çıkar ama şimdiden sorup öğreneyim.
    quote:

quote:

BEnim de bir sorum var.

WALLA BENDE Bİ FERRARI KAYDEDECEKTIM CEETAH IN ÜSTÜNE AMA LISTEDE CEETAH YOK BENDE BAŞKASININ ÜZERİNE KAYDETTİM İNŞ Bİ Şİ OLMAZ!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.