Şimdi Ara

GTA Online Rehberi ve Soru Cevap Konusu [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
801
Cevap
58
Favori
116.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam T20 alın derken SEÇİN manasında alın kullanmışım. Custom vehicles'ı kapatın, o araca sahip olmasanız da araç seçenekleri arasından oyun size araçları veriyor modifiyesiz olarak.
    Yani muhtemelen aynı aracın modifiyelisine sahip olan diğer kişi, istese de o modifiyeli aracını alamamış oluyor, dolayısıyla sizin için şartlar eşitlenmiş oluyor. Sadece aşağıda yazanları yapın yeterli.

    options/jobs/play job/rockstar created/races/criminal records haritasını açın, 1 lap yapın, custom vehicles kapatın, slipstream kapatın, catch up kapatın, matchmaking'i ve auto invite'ı açın, 1 kişi bağlandığı anda yarışa başlayın, X80'i seçin, 3-2-1 derken hiç gaza basmayın, GO yazısı çıktığı ANDA gazlayın ki hızlı start yapmış olun, tek lap zaten kesin kazanırsınız.

    Ayrıca ben bu açıklamaları yaptığım zaman en hızlı araç T20 idi, şuanda X80 Proto aracı seçin, T20 değil.
    X80 Protonun üzerine gelip aracı gördükten sonra aşağıda Confirm'e basın, ardından aynı yerde continue çıkacak ona basın, bir sonraki ekranda da ready to play e basın.




  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    anladım, teşekkürler.
  • satın almadığım halde 3 alta st apt 10 evim. normal mi bu durum?
  • 2 gündür problem var oyunu açıyorum sadece story mode ve ayarlar çıkıyor online sekmesi yok story mode giriyorum alt yaparak online karakterimi seciyorum karşıma lisans çıkıyor onaylıyorum bilgileri alıp açıyor nasıl eski hale çevirebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R* hediye edebiliyor, genelde ikinci karaktere bir adet hediye ediyordu benim bildiğim, birinci karaktere de etmiş olabilir dolayısıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    R* hediye edebiliyor, genelde ikinci karaktere bir adet hediye ediyordu benim bildiğim, birinci karaktere de etmiş olabilir dolayısıyla.

    evet ikinci karakterim bu, ondaki leveli de aktardım. teşekkürler. para olduğu gibi duruyor ev var, garaj var. ne alsam acaba?
  • İyi yapmışsınız, ana karakter 120'nin üzerindeyse ikinci karakter de 120'den başlayabiliyor 4 ekimde çıkan Bikers DLC'den itibaren.

    Bankadaki para karakterler arası ortak. Cepteki para ortak değil.

    Ben kullanmadığım, yer olmadığı için almadığım birkaç aracı almıştım ikinci karaktere,
    Bir de Heist finalinde Kuruma'yı almak için gerekli olan 6 araçlık evi birinci karakterde 10 garajlı eve çevirmiştim, ikinci karakterde 6'lık garajı alıp kuruma koymuştum, heist finali yapacağımız zamanlarda ikinci karaktere geçiyordum, birinci karakterde +4 garaj yerim daha olmuştu bu sayede.
  • PS3 GTA VONLİNE HATASI ALIYORUM GÜNCELLEYEMİYORUM, YARDIM?
  • Dün gördüm bir heisti birden fazla kez bitirip bitirip tekrarlıyorlar nasıl oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online da bisiklet aldım ama garajda yok evin etrafında da göremedim tekrar satın almak istediğimde var gözüküyor nerde bu bisikletler bilen var mı?
  • Online'da Şirket + Motor kulübüm var..Sadece küçük depoya sahibim.. nakit 1.2$ ile ne şekilde alım yapmam gerekiyor ? 55 level..



    Son heist hariç hepsini tamamladım.. fikir verebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni başladım bayagi sardi. Kisa surede 35 level oldu. Lamarin gorevleri yaptim. Simdi telefindan rastgele missionlara giriyorum. 200bin kusure 10 garajli ev aldim. Su an 500 bin dolar var zenturneyi almak istiyorum. Bunun için para kasıyorum. Ama oyunun cogu seyini hala anlayabilmis değilim. Yardimci olmak isteyen eklesin BASTROOK-0-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 5 i en uygun fiyata nasıl online oynayabiliriz ? ne tavsiye edersiniz ?
    forumda 30-35tl ye hesap satanlar var örneğin ?
    play store da 90tl.

    gta 5 in sunucuları hangi ülkede ? ip sini bilen var mı ? ping ölçmek istiyorum
  • Online da oynarken herkes bir anda oyundan çıkmış gibi gözüküyor ama aslında beni atıyor, herkes serverda oynamaya devam ediyor. Uydunet internetim var bu sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jagatai

    online da bisiklet aldım ama garajda yok evin etrafında da göremedim tekrar satın almak istediğimde var gözüküyor nerde bu bisikletler bilen var mı?

    aynı sorunu yaşayan varsa bisikletler garajda arabaların yerini düzenlediğimiz yerin duvarında bende gözükmediğinden yok sandım ama yaklaşınca binebilmek için yazı çıkıyor bilginize.
  • Herkese selam GTA 5 online de yeni gelen import/export görevinde her seferinde high range araba getirmesini bilen varmı veya bir bugu falan varmı her seferinde high range araba getirmenin şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
  • Özel gorevler var mesala mario vs rpg yada sniper vs super bunlari nasil kurucaz rockstar created bolumunde yok oyuncularin tasarladigi online gorevleri nasil bulup acicaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jhonturk kullanıcısına yanıt
    Rockstar Games Social Club websitesine girip oyuna ekletmen gerekiyor.
  • jhonturk kullanıcısına yanıt
    Ya social club web sitesinden oyunu aratıp bulup add to game diyip options online jobs play job bookmarked kısmından o görevi açacaksınız,
    Ya da oyunda başkasının kurduğu LTS görevine girip görev bittikten sonra sağ altta Bookmark Job var ps4 için L1'e basılıyor sanırım, o şekilde de görevi bookmark'layabilirsiniz, sonrasında kendiniz de bookmarked jobs'tan o görevi açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.