Şimdi Ara

Gta Online Bitmek Bilmeyen Hileciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 1 hafta özellikle iyice arttılar. Tam önünze teleport oluyorlar sınırsız mermi ve ölümsüzlük ile gelip görevlerinizi bozuyorlar. Rockstar desteğe defalarca konu açtım adamların umrunda bile değil otomatik cevap verip kapatıyorlar konuyu. Şikayet ettiğim şeref yoksunlarının hiç biri ceza almadı. Hileyi yapanların levelleride az değil. 100 levelde var 500de. Tek çareniz var bunlar oyuna girdimi hiç bulaşmayın bunlara.
    Gta Online Bitmek Bilmeyen Hileciler
    Gta Online Bitmek Bilmeyen Hileciler
    Gta Online Bitmek Bilmeyen Hileciler
    Gta Online Bitmek Bilmeyen Hileciler


    Rockstar Desteğe mesaj atarsanız klasik olarak bu cevap geliyor. Umrunda bile değil kullanıcıların neler yaşadığı bu yüzden otomatik cevap veriyorlar:

    ""Hi Player, Thank you for contacting Rockstar Support. We are very sorry that your experiencing such an issue . We appreciate your cooperation in helping to keep GTA Online fair for all players. The most effective way to report cheaters in GTA Online is through the in-game menu. To report players in-game: • Pause the game and navigate to the “ONLINE” tab. • Select “Players”, and choose the name of the player cheating. • Select “Report”, and confirm your report with the “Exploit” category. No further information is required from you at this time. Have a great day ! Rockstar Support""



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 24 Şubat 2017; 21:13:31 >







  • Ana konuya bende yazdım orda da cevap veren olmadı herhalde bi bizde var bu olaylar. 1 level adam arabadan hızlı koşuyor patlayan mermi hilesi yazmış takır takır sıkıyor anında öldürüyor şirketin içine araba dolduran gördüm. Şuan en popüler olanı karakter elini başının üstüne koyup yere diz çöküyor ve server değiştirmezsen hiç bir şey yapamazsın. Rockstar anca arka planda ts discord skype açanları banlıyor. Bu hile yüzünden araba satamaz oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de parayı utanmadan 2 milyar basıp sonra oynadım yaptım triplerine giriyolar çok gülüyom onlara.
    bu arada bulsam almazmıyım kesinlikle alırım ne uğraşacam artık gidipo heist yapacam da 100 k alacam sonra 3 milyona şirket alacam falan falan.
  • hileyi yapan zaten yapmadan önce nickini değiştiriyor her girişinde yani reportlamak şikayet etmek bi işe yaramıyor bide aylık para ödüyolar bu hile için 15 dolardı sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutrgun

    hileyi yapan zaten yapmadan önce nickini değiştiriyor her girişinde yani reportlamak şikayet etmek bi işe yaramıyor bide aylık para ödüyolar bu hile için 15 dolardı sanırım

    Parasız olanlarda var :http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1204501&s=bb67f22eff42f3f8389b1c8335d87d7f

    Şu zamana kadar 6 kişiyi şikayet ettim hiç biri banlanmamış hepsi oynuyor halen. Üstelik rockstar desteğe mesaj atmama rağmen. Şu Rockstarla Valve adam olmaz gerçekten.İkisindede destek diye bir şey yok. İkisi bir Ea edemez kesinlikle.Steam dediğimiz zaten topluluk, adamlar parayı alıyor ama her şeyi topluluk hallediyor.




  • yapacak bişey kalmıyor işte ya yenı sunucuya gecıceksın yada adamı ghost moda alıyorsun, olmadı sende godmode'u acıp yoluna bakıcaksın nasılsa banlamıyor rockstar işte. yalan yok bende cok yaptım (cok ban yedim:D ) 2 tane rockstar hesabı aylarca oynadıkdan sonra banlandı hayla geçen mayıs ayında hileyle 3milyar yaptığım hesap hayla ban yemedi duruyor, sıktı ama oynamıyorum ilk zamanlar para kasmak için uykusuz kaldığımda daha güzeldi oyun:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 9 Mart 2017; 0:25:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.