Şimdi Ara

Gta iv'ün gta v'den çok daha iyi olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Bende size katılıyorum ama GTA IV'e iyi diyen akılsızdır gibi bir yakıştırma hiç hoş olmamış.



    GTA San Andreas gibi oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi yapımlarından birinden sonra GTA IV çok berbat gelmişti.Sadece arabayla bir bölgeye gidip 15-20 adam öldürülen bir oyun GTA olabilir mi?Battlefield al oyna daha iyi(Free takılmayacaksan).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA oynamaya GTA 2 ile playstation one da başlamış biri olarak ben de GTA IV>GTA V diyorum. Ama multiplayer konusunda kimse GTA V in eline su dökemez. Keşke şöyle vice city de geçen, gta iv kadar güzel fizikleri ve hikayesi olan, gta v gibi multiplayer ı olan bir gta çıkarsalar.
  • Komik, cidden öyle.




    GTA IV'ün ne kadar hypelanmasına rağmen en çok satan #3. oyun olduğunu hatırlamıyorum? Hatırlayanınız var mı?
  • Gta 4 ün karanlık temasını ve hikayesini bende çok sevdim ama oyun optimizasyon özürlü i7 7.nesil GeForce gtx 1050 ekran kartlı pc de bile fps 40 lara düşüyor gta5 de akıcı 60 fps var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fizikleri videodan izleyince bile berbat geliyor. Klasik Amerikan araçları gibi sağa sola yatan spor arabalar var. Yıllar önce Need for speed Porsche unleashed oynamış biri olarak kafayı yedim.
    Gta V ise bir iki şey hariç mükemmel. Curb boosting dedikleri bir olay var internetten bakın. Engebelere girip çıkan araçlar hız kazanıyor. İkincisi araçlar gerçek dünyadakinden yavaş, ama bu bir sorun değil çünkü haritanın bir ucundan diğer ucuna 1.5 dakikada gitseydik oyundan sıkılırdık. 3. sorun, araçları drag veya drift için özelleştirme imkanı yok. Tork fakiri araçlar. Ancak bu sıkıntılar 4'te de vardı. Onun dışında süspansiyondur yol tutuşudur, araçların kontrolden çıkınca verdiği tepkiler hepsi mükemmel. Sürmesini bilmiyorsanız o zaman iş değişir




  • GTA V`den ziyade evet en iyi gta oyunu IV. Oyunun tek sıkıntısı optimizasyon problemleri. Örneğin: benim 4096mb olan ekrean kartımı 512mb gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.