Şimdi Ara

Gta IV oynarken !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta IV yükledim . İlk önce oyunda sürekli sarhoş mod oluyodu sildim yeni crack yaptım razor crack . Şimdide 10 dk oynuyorum bilgisayar kapanıyo . Sıcaklıktan diye düşündüm 44 derecede bile kapatıyo pc kendini . Pes 12 oynuyorum 5-6 saat bişey olmuyor.

Ekran kartım 2 gb Ati
    2 gb ram
    500 gb hafıza
    İNTEL PENTİUM

• Everest kararlılık testini deneyin.böylece sorun pcdemi yoksa oyundamı daha net anlaşılır.
  • oyunla ilgili bir durum olabilir ..başka oyunlarda sorun olmuyorsa yine farklı bir crackle dene bakalım ..reloded mesela ..
  • 44 C nerenin sıcaklığı? Cpu ve gpu sıcaklarına bakın.
  • Oyunun 6 7 tane güncelleştirmesi var onları yaptınız mı?
  • güncelleştirme falan yapmadım ilkkez kuruyorum tam bilmiyorum fakat daha önce sarhoş moduna geçiyodu crackde sorun var dediler o zaman kapanmıyordu böle

gÜNCELLEŞTİRME NASIL OLACAK YARDIM
  • crackden olabilir ben 10-15 tane crack denedim 1 tanesi gayet iyi çalıştı . internetten bürsürü crack indir , herkes
  • GTA IV patchlerini indirin derim öyle crack yapıp oynayın
  • Bilgisayar kendini tamamen elektirik kesilmiş gibi kapatıyorsa tek nedeni Power yetmemizliği yada Power arızasıdır. Başıma geldi. Başka powerla dene.
  • Oynun patchlerinden olabilir zaten sorunlu bir oyun GTA 4
  • Konu komple kural dışı yalnız. Forumda bu tür konuları konuşmak yasak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzubeyirr

Gta IV yükledim . İlk önce oyunda sürekli sarhoş mod oluyodu sildim yeni crack yaptım razor crack . Şimdide 10 dk oynuyorum bilgisayar kapanıyo . Sıcaklıktan diye düşündüm 44 derecede bile kapatıyo pc kendini . Pes 12 oynuyorum 5-6 saat bişey olmuyor.

Ekran kartım 2 gb Ati
    2 gb ram
    500 gb hafıza
    İNTEL PENTİUM

AIDA64 Extreme Edition programıyla oyun esnasında sıcaklıklara bakın Özellikle GPU 80 C geçiyorsa kapanıyor olabiliir.

Yukardaki arkadaşların dediğin gibi başka onun gibi ağır oyunlarda olmuyorsa oyun bozuk yada C***k bozuktur..
  • Googleye gta 4 1.0.7.0 crsck+patch yaz ve update yap masaustune cikarip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link verebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Googleye gta 4 1.0.7.0 crsck+patch yaz ve update yap masaustune cikarip

Böyle yorumlar yapmaya devam edersen ceza alırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Googleye gta 4 1.0.7.0 crsck+patch yaz ve update yap masaustune cikarip

Böyle yorumlar yapmaya devam edersen ceza alırsın..

Sinirsiz yemeyelimde bildigim kadariyla link vermek yasak bilgi vermeyi bilmiyorum. Sadexe adam hic bilgili degil yardim etmek istedim su an zaten yazliktayim net yok arada bi boyle iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.