Şimdi Ara

GTA GÜNCELLEME YAPARKEN 80029564 HATASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurvirage -- 12 Mayıs 2015; 20:15:24 >
  • Call of duty serisinden ghost'tu taktım sorunsuz açtı ama oyun cdlerilede alakalı olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurvirage -- 12 Mayıs 2015; 20:16:55 >
  • Bf4 ps3 platform beraber oynayacak eklesin levelim 20 ama iyi oynuyorum :D skype filan konuşabiliriz, tek oynamak sıkıyor psn ıd : Noodmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BU SORUN MODEMDEN KAYNAKLANIYOR YAPMANIZ GEREKEN HATA VERDİĞİ YERE KADAR BAŞKA BİR WİFİ İLE GÜNCELLEYİN (EĞER BAŞKA MODEM BULMA İMKANINIZ YOKSA) KURUP BİR SONRAKİ DOSYAYI YÜKLEMEYE BAŞLAYINCA AYARLARDAN KENDİ MODEMİNİZE BAĞLAYIN VE BİR DAHA GİRİN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR PSN HATA VERİRSE O ZAMANA KADAR YÜKLEDİĞİNİZ İŞLEMLER SIFIRLANIR AMA BAŞKA BİR HATA VERMEDEN DEDİĞİMİ YAPARSANIZ OLUR BEN YAPTIM EĞER İNTERNETTEN HAKKINIZ YOK İSE VODAFONLULARA ÖZEL VODEFONE YANIMDA UYGULAMASINI İNDİRİP EK PAKET ALARAK BEDAVA 2 GB İNTERNET YÜKLENİYOR BEN BU ŞEKİLDE YAPTIM İNŞALLAH YAPARSINIZ
  • armaanyldz A kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun kardeşim. Bunun çözümünü superonline yapamadı. Sony Müşteri hizmetlerinin verdiği çözümler işe yaramadı. Bebeyimsin sen :) Allah ne muradın varsa versin. Duaların kabul olsun inşallah :D

Superonline internet kullanan PS3 kullanıcıları GTA 5 oyunun güncellemesini yapamıyorsa: Oyun cd kutusunun sırtında bulunan bir numara var. dünya resmi ve 1, 2, 3 numaraları. 1 se amerika 2yse avrupa 3se asya. ordaki rakam neyse Playstation Network'ten hesap alırken o bu numaralara ait kıtalardan ülkeseçin sonra güncellemenizi yapın. Kesin çözüm. Aynen armaanyldz kardeşimin anlattığı gibi. OHHH !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: armaanyldz

çok uğraştım ve sonunda çözümü buldum. bende de aynu sorun oluyordu. illk önce aldığın oyunun kutusunub arkasına bak. orada bir kutucuk içinde dünya işareti ve bir sayı olur bu sayılar 1, 2 veya 3 olur. 1: amerika yapımı 2:avrupa yapımı 3: asya yapımı seninki kaç numara ise ona göre bir psn açman gerekir. eğer 1 ise amerikan psn hesabı, 2 ise avrupa psn hesabı (almanya fransa türkiye gibi ülkeler 2'ye girer. eğer 3 ise hong kong çin japonya gibi ülkelerin hesabını alabilirsin
    aldığın yeni hesap ile psnye giriş yap. sonra oyuna gir genelde güncelleme var yüklemek ister misiniz diye sorar. yuvarlak tuşuna basark oyunun hikaye kısmına gir. start tuşuna bas menüden online seçeneğine gel. yeni aldığın psn ile giriş yap (1, 2, 3 olayına çok dikkat ederek) güncelleme var indirilsin mi diyecek evet diyerek indir ve sorunsuz inecektir. ben denedim oldu.

ÇÖZÜM KESİN. Teşekkürler

• Güncellemenin bölge kodları ile alakası yoktur bilhassa güncelleme geldiğinde kullandığın psn bölgesi ne olursa olsun otomatik indirim yapar kasmaya gerek yok

Güncellemeler dns adresleri le alakalıdır otomatik verirsin dns kod çözülemediği için güncellemeyi yapmaz o yüzden en sağlıklı yöntem dns adresi vermektir.

208.67.222.222
    208.67.220.220

bu dns adresini girersen sorunun çözülecektir. Eğer bu da olmazsa başka dns adresini denemende fayda var. Gerçi 9 yıla yakın bu dns adresini kullanıyorum sorun yaşamadım kafa rahat.
  • dns dahil herşeyi yaptım yine de yükleme kısmında %14 de hata veriyor. bf4 online oynayamıyorum. yeni bir çözüm bulan var mı arkadaşlar
  • rentacar2 kullanıcısına yanıt
    Çözümü bulabildin mi ? pes 17 trial'de hata veriyor bende de.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.