Bildirim
Gta evreninde dh fenomenleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Roman gavattı hocam ayıp ediyon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok tepki heyecanlanma ve tepki tarzın uyuyor
Gönlü temizdi ya. Vlad şerefsizine de çare yoktu ki hadi işten çıktın e ne yapcan? Adama gık demedikçe daha da efeleniyordu Roman'a akbaba kılıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
O ne ps 4 mü ?
Sen okadar sinirli degilsin genelde sakin ve sigma yapidasin trevorun tam tersi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 27 Aralık 2023; 22:13:57 > -
ben kim olurdum?
-
WADE
Skulky McNastyyoutube
Funniest Cutscene in GTA V (Trevor and Wade)https://www.youtube.com/watch?si=_5QhPAd8S407o-8Z&v=6XddzopPwKE&feature=youtu.be
Şoroş = RON
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
AAAAAAAARRRRRGHHHHH
Forumdaki halim öyle olabilir de reeelde sinir kupuyum ailem bıktı benden bu yüzden :( daha dun ve onceki gun baya bi olay oldu ;(
Nico cok silik bi karakterdi ya gta4u 2.kez bitiresim gelmedi belki de oyleyim :(
Edit:aylar sonra pcde actim ama pc bozuk reis psu bozuk o yuzden direkt kapandi bende sinir olup film açtım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 27 Aralık 2023; 23:59:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistemin ve ekran kartın ne ?
Ben yeni sistem dizdim aylar önce ultrada 70 fps de açıyor 1080p de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 0:20:34 >
İ5 6500 gtx 1060 16gb ram
Benim pc 2016da ilk aldigimda veriyordu o fpsi omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X