Şimdi Ara

Gta 6 Nasıl Olmalı? Sistem Gereksinimi Tahminleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birde başka bir yer söyle diyor (sanki geleğin oyunu GTA 9 falan :D):

     Gta 6 Nasıl Olmalı? Sistem Gereksinimi Tahminleriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyuncuBey -- 25 Temmuz 2016; 1:58:44 >
  • OyuncuBey O kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen gta 5 in özelliklerini yazmışsın. Bunların en az 4 katı olcak gta 6nın gereksinimleri. 4 gb ekran Kartı. 16 gb ram. 250 gb hdd en az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanılmıyorsam gta 5'in maliyeti 300 milyon $'dı. yani gta vi yine 400-500 milyonu bulur. birkaç sene daha gta 5'in ekmeğini yemeye bakarlar tahminim 2019'dan önce gta vi falan çıkmaz.
  • GTA V optimizesine sahip olsun, çöp olsun oynanır
  • Ram en az 8Gb,emran kartı GTX 760+ ,8 çekirdek işlemci.

    HDD kalmaz o zamana SSD bile eskir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

    Kardeş sen gta 5 in özelliklerini yazmışsın. Bunların en az 4 katı olcak gta 6nın gereksinimleri. 4 gb ekran Kartı. 16 gb ram. 250 gb hdd en az

    Öyle olmaz 3 tane çıkar;

    Gariban

    Orta hal

    Godaman

    Gariban (Şimdiye göre)Gt430,orta GTX 700 serisi Godaman 1080

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta v gibi dandik singlesi olmasın

    Single moduna ve fiziklere odaklanmalılar

    Gta v'deki gibi grafiğe ve multiplayere değil
  • harbiden 140gb olsa 50gb kotası olan bi insan 3 ayda indiricek 3mbitte indirmeye kalksa gene 3 ay surer zaten:)) lanet tnet:)) tek beklentim zenci karakter olmasın o frenklinin aile bireylerinin tek tek...:))
  • 140 ne ki 250-300 gb arasında olcak 4-5 seneye kadar çıkcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

    140 ne ki 250-300 gb arasında olcak 4-5 seneye kadar çıkcak

    Gta sa 3 Gb -Gta ıv 15 gb gta v 60 gb gta vı 300 gb

    Hem internetten beleşe indiriyorsunuz bide nankörlük etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

    Evet şuan gereksinim tahminlerim,

    En düşük 4 gb ekran kartı (fury x veya daha hızlısı) (30 fps) (1366x768)veya 1280x720)
    16 gb ram
    4 core i5

    Önerilen:(FHD) 16 gb ekran kartı 64 gb ram.
    Önerilen:(4k) 24 gb ekran kartı 64 gb ram
    Onerilen 8k: 32 gb ekran kartı 64 gb ram
    8 core i7

    ayrıca en az 260 gb hdd alanı isteyeceğini düşünüyorum
    Ve bu özelliklerden daha fazlasını isteyebilir bunlar olabilecek en düşük özellikler


    Eskiden ramler kilobyte tı.

    Sonra mb

    Sonra gb (1024 mb =1 gb)

    artık terabyte olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GTA VI çıkmasına o kadar çok zaman var ki o yılda çıkacak oyunların sistem gereksinimi dudak uçuklatır.
    kaldıki GTA V bile fazla bir sistem istemiyor.
  • Vice City de geçeceğini nerden kanaat getirdin merak ettim doğrusu. Soruna gelirsek Gta V gibi saçma sapan animasyonlar veya yeni karakterler ekleyip oyunun ana ihtiyaçlarından inşallah kısmazlar. Mesela o saçma sapan köpek gibi. Grafiklerinin GTA IV gibi olsun isterim. GTA V rezaletti. Oturma kalkma gibi çok küçük eylemleri de son saçma oyundaki gibi kısmazlar inşallah. GTA V büyük hayal kırıklığı olmuştur her zaman benim için. Keşke bu bir şaka gerçek oyunumuz bu değil sadece kullanıcıları test ettik diyip gerçek GTA V'ı piyasaya sürse Rockstar Games.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynanış ve içerik olarak yorum yapmak istiyorum, grafikler umrumda değil açıkçası.

    1)Vice City'de olmasını istemem çünkü her ne kadar Miami'yi sevsem de diğerlerine göre küçük bir yer bu yüzden her ne kadar next-gen ile gta5-gta4'teki gibi geliştirilip-detaylandırılacak olsa bile yine harita küçük olmak zorunda Los Santos ve Liberty City'e kıyasla. Bu da açıkçası günümüz şartlarında oyunun fazla tutulmasını engeller.

    2) Açıkçası her GTA oyununda Rockstar sağolsun (!) bir önceki oyunda olan özgürlükleri kaldırıp yeni oyunda daha kısıtlı özgürlükler (saçma bir tanım oldu biraz) tanıyor bize. GTA S.A.'te bisiklet sürme, kas yapma, yemek yeme, şişmanlama-zayıflama, traş olma ve saç şekli yaptırma, dövme yaptırma ve aklıma gelmeyecek bir sürü detay vardı. Zaten hala da en özgürlükçü oyun GTA SA'dır. GTA 4'te ise bunların hiçbiri yoktu ama yeni olarak bowlinge gitme, cep telefonu kullanma, taksi çevirme ve taksi ile bir yerlere gidebilme gibi gibi şeyler vardı. GTA 5'te ise bunlar da yok! (Taksi olayı vardı sanırım bir tek) Mesela bisiklet sürme olayı var ama yok desek daha doğru olur öylesine koyulmuş bir San Andreas gibi bisikletle gezemiyorsunuz 1-2 metre sürüp yoruluyorsunuz, sürmeye devam ederseniz karakteriniz ölüyor vs... GTA SA'da mesela bisiklet sürerken vücudumuz kaslanıyordu, gelişiyordu vs. Daha aklıma gelmeyecek ve yazarsam sayfalar dolusu olacak birsürü detay önceki oyunlarda olup GTA 5'te yok !!!

    Bu yüzden açıkçası yeni GTA oyunlarından da içerik anlamında bir ümidim kalmadı.

    3) Senaryo'ya gelirsek, Rockstar gene sağolsun (!) yukarıda saydığım şeyler gibi GTA 5 ile beraber özgün senaryo içeriğinin de içine etmiştir. GTA 4'ün o mafyatik ağır senaryosu, GTA SA'ın gangsta havası ve yine aile-çete ilişkili harika senaryosu, GTA Vice City'nin yine şaşalı, havalı ve tabir-i caizse "cool" mafyatik senaryosu gibi senaryolar nerede...GTA 5'in senaryosu nerede...

    Aynı şekilde aklıma gelmişken belirteyim GTA 5'teki senaryo görevleri de oldukça kötü, hele hele bazıları çok sıkıcı görevlerdi. Ben GTA 5'i bitirirken animasyon, komedi filmi izler gibi bitirdim. Eğlendim mi? Evet özellikle Micheal karakterinin yaşantısı ve diyaloglarında çok güldüm, eğlendim amma ve lakin eğlenmiş olmam benim oyunun senaryosunu ve görevlerini beğeneceğim anlamına gelmez. Eski serilerdeki zorluk, sürükleyicilik, merak unsuru GTA 5'te yok!

    GTA 5 benim gözümde daha çok, çoluk çocuğa hitap eden, içerik bakımından çok basit ve sıradan olan düz ve öylesine bitirilmelik bir oyundur. Sadece ONLINE kısmı ile ayakta duruyor şu an. GTA dediğin böyle değildi, biz GTA'yı böyle bilmedik. Grafiklerle resmen kandırıyorlar veletleri.

    Üstte de dediğim gibi GTA 6 ve sonraki GTA'lardan artık hiçbir ümidim yok. Yine grafikleri arttırıp düz bir içerik koyup önümüze sunacaklar.




  • Hocam yazınız veya makaleniz,çok faydalı olmuş. Çoğu konuda benim düşündüğümü yazmışsınız. Ben pek müsait olmadığım için okadar yazamadım. Ama özellikle GTA SA ve GTA IV hakkında yazdığınız sarsıcı bölüm net doğru. Sende belirtmişsin Grand Theft Auto Five, çocuklara hitap ediyor. Aklı başında hangi oyuncu ile bu konuyu tartışsam sonuç aynı çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

    Hocam yazınız veya makaleniz,çok faydalı olmuş. Çoğu konuda benim düşündüğümü yazmışsınız. Ben pek müsait olmadığım için okadar yazamadım. Ama özellikle GTA SA ve GTA IV hakkında yazdığınız sarsıcı bölüm net doğru. Sende belirtmişsin Grand Theft Auto Five, çocuklara hitap ediyor. Aklı başında hangi oyuncu ile bu konuyu tartışsam sonuç aynı çıkıyor.

    Evet genel görünüm olarak çocuklara hitap ediyor ama burada şimdi yaşı büyük olup bu oyunu oynayan-oynamaya devam edenler karşı çıkabilir, üzerine alınabilir. Onların hepsi bence üzerine alınmamalı. Çünkü ben de, sen de, hepimiz canımız sıkılınca girip GTA 5 oynayan, oynamış adamlarız. Mesela ben canım sıkılınca bi' yarım saat falan girip gta V'te stunt yarışlarında stres atıyorum. Ama genel olarak GTA 5 konusunda düşüncem aynı. Yani oturup da Single modunda oynamam ben senaryoyu bitirdikten sonra. Mesela GTA SA öyle değil, hala bazen grafik modları falan yükleyip oynayasayım, defalarca bitiresim geliyor. Bir de o oyunda gizemli şeyler falan da vardı hatta forumda da konusu vardı o tatlı heyecan bile güzeldi, hayalet araba, ufo, mezarlıktan gelen sesler gibi 100'lerce gizemli içerik vardı oyunda keşfedilecek.




  • Evet zaten hepimiz oynadık. Ben şuan oynamam. Ama tabiki oynayan insanlar var birşey diyemem. Ama genel olarak yetişkin insanlara hitap edebilecek bir sinevizyonu oynanışı yok. Ennn basit örneği, arabada gaza bir basıyorsun, sanki NFS Most Wanted oynuyormuşum gibi araba saniyesinde uçuyordu. Ve bu dediğim en basit model arabada bile var. Gta sa da öylemiydi. sadece belirli 5,6 tane araç vardı sadece onlar Hızlı gidiyordu. Diğer arabalar günlük hayattaki gibi tad veriyordu.

    Şimdi çıkacak biri diyecek ulan tırrek milyarlık oyunu 5 satırınla mı karalayacan. Hayır benim kendi düşüncelerimi ifade etmekten başka bir amacım yok. Ve şunu anlatmaya çalıştım Grand Theft Auto yeni jenerasyon ekleme yapacağım derken oyunun bel kemiği ayrıntılarından kısmakta.

    Bu bana Yamaha 125cc Ybr yi andırdı. O model motor da 2004 de harika bir motor çıkardı. Hala hayranlıkla kullanırım. Ama modeller yükseldikçe genel olarak siperlikleri değiştirdi ve ufak tefek gereksiz parçalar ekledi (ayaklar, elcikler, benzin deposu, far yapısı, sinyaller) ve motorun gücünden kıstı.. Şuan 2014 Yamaha, 2004 Yamaha nın yanında elektrikli bisiklet gibi kalıyor.

    Aynı Gta Five gibi. Olmasada olacak şeyler yüzünden esas oyuncularını kaybetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çıkmadı. Sırf bunu yazmak için 1 yıl pusudaydım. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiiik , bu yazıyı GTA V oynayamayıp sabah akşam videolarını izleyen yazılarını okuyan arkadaşlara yazdım ;

    (Bir dostumun eski ama sağlam PC'sinde 4-5 saat Single 1 saat Online oynadım)

    Single'cı olduğumdan Single'ı anlatıyorum.


    GTA SA'da ki gelişim ve olay örgüsünü çok seviyordum başlarda bisikletle başladı sonra berber,kıyafetçi derken modifiye vs. çok hoşuma gitmişti.

    Bu oyunda o hissiyat yok olaylar birden gelişiyor.

    Modifiye olayı çok güzel keşke lisanslı arabalar olsaydı dedim ama olsun.

    Grafikler çok gerçekçi değil sadece renkleri iyileşmiş.(1920x1080 High ayarlarda oynadım.)

    10-15 yaş arası kişiler bu oyuna bayılmıştır ama ben oyuna bayılmadım araba donanımları dahi yok lisanslar alınmamış.


    Prologue en iyi bölüm sanırım polis arabasının hasar mekaniği gerçek oyunla aynı değil bunu söyleyim.


    Hikaye ilk başlarda film gibiydi sonrasını beğenmedim.

    Gerçek hayattan Yoga olması bence boş iş keşke araba yıkama fln olsaydı.

    Shooter Mekanikleri on numara olmuş cam kırılmaları da süper ben tabancayla bayağı ateş ettim SA ile mukayese edilemez IV'dan birkaç konu hariç çok çok iyi .


    Ceset ve insan parçalanma olayları GTA ya yakışmazdı ama en azından vücut hatları şekil değiştirebilirdi.

    Araba hissiyatı sattığım emsal aracıma(2013 C4) göre çok çok iyi yalan olmasın koca minibüs binek araçtan daha iyi yol tutuyor ş.içi ne lafım yok ama uzun yolda NFS u2 Drag yarışlarındaki gibi bir sistem gerçekçiliği arttırırdı.

    Kontroller grafiğe oranla rezil bi kere yumruk tekme vs.atacağım yeri kesin olarak belirleyebilmem lazım araba çalma daha gerçekçi olabilirdi.

    (5sn de Broadway kapısı açamazsın.)

    Haritada benim gibi K-Rose'cular için vahim olmuş Çöl/Country havası almak için dakikalarca yol gittim.

    Çöl kısmı biraz küçük Sahra gibi olsun demiyorum ama daha iyi olabilirdi.

    Şehir idare eder.

    Arabaları ben beğendim Washington favorimdir.(SA kasa yumurtaydı bu 2008 yani, GTA IV'la gelen kasa iç mekan olarak kötü ama bana çocukluğumu hatırlarıyor. :)

    Otoban olayı sürüş kısmı hariç çok iyi.

    Karakter arası geçişlerde şu saçı en uzun olan kişi arabanın kaputuna oturmuş denizi izliyordu süper bir detay.

    Bunun dışında favori karakterim yok bana ne el alemin Coni sinden.




    Yazıyı fazla uzatmayı sevmem + ve - ler.


    +'lar

    Grafik canlılığı

    Heyivanlar(Vatoz bile var.)

    Shooter Mekanikleri

    3 karakter

    Farklı coğrafyalar

    Şu dağlarda yaşayan topluluklar

    İnternet

    Modifiye(Lastik-jant ve renk olarak 10 numara)

    Silah modifiyesi

    -'ler ;

    Araba lisansları,motor ve donanım farkları.

    Hasar modellemesi .

    Sokakta ki tipler tanıdık geliyor GTA IV'da ilk defa gördüğüm insanlar vardı.

    Silah efektleri yetersiz.

    Sürüş dinamikleri zayıf.

    Bilardo olmaması vahim olmuş.

    Savaş uçağı spor arabayla aynı hızda gidiyor gerçekte yolcu uçakları 900 km hızla giderken bu oyunda bu hata olmamış.

    Harita şekli kötü .

    Eğer oyunlarla haşır neşirsen IV & EFLC oynamadıysan al,eğer zor beğenen biriysen büyük beklentilere girme istiyorsan al.

    GTA 6 da ise :

    Hava olayları
    Adam akıllı TV ve internet
    Lisanslı arabalar+donanım ve bayiden satın alma olayı.



    GTA SA'da ki aktiviteler.

    ve Türkçe Dublaj + Altyazı

    En azından Altyazı.

    Yoksa ne olacağını DH'liler bilir söylemeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şehirin içinde kaybolmak istiyorum en büyük eksiklik bu oyunda v e bakin heryer otoyol dağla örtülü şehir arada sıkışmış 4 ten daha ufak şehir var 4 güzeldi newyork tu ama oda ufakti tadı damakta kaliyordu şehrin daha fazla gökdelen daha çok sokak cadde olmaliydi
    Yeni oyunda şehir çok büyük olmalı şehrin uçtan uca 25 30 dk sürmeli iç mekan daha çok olmalı hotdog esnaf vs etkileşim yaşayan çevre daha çok olmalı hatta bazi ofislerin içine girilmeli çalişan insanlar olmalı restaurant cafe gibi iç mekanlarda oturma olmalı çoğu evde oturan aile olmalı evleri soyabilme olmalı
    Sistem gereksinimleri.
    Boş alan 120 gb
    Önerilen bellek 16 gb 4K için
    1080p için 12gb ram
    Önerilen 6gb 8gb Gtx 1070
    İ7 6600
    Min 4gb Gtx 960
    12 gb min
    İ5 6500
    64bit
    Win 10 8.1 8
    Ve tahminen oyunun geçeceği şehir Miami'dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.