|
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. GTA 6 ve güncel çıkacak olan UE5 motorunu kullanan oyunlar için GameGarage üzerinde bütçeme uygun Rtx 5080'li iki tane sistem buldum. Size biraz garip gelebilir ama monitöre ayrıyeten yatırım yapmamak için belirli bir süre maalesef 1080P de kullanmayı düşünüyorum, hem RT gibi zorlayıcı teknolojileri de kullanabilirim en azından, sizce bu sistemlerden işlemci tarafında Intel veya AMD bileşenlerinden hangisini tercih edersem darboğaz sorunu yaşamam, bu iki sistemden hangisini önerirsiniz. Önümüzdeki ramazan ayı içerisinde çok aşırı zamlanmadan almayı planlıyorum kısmet olursa. Donanım konusunda çok bilgili kişiler bana tavsiyelerde bulunursa çok memnun olurum, kafama göre direk almak istemiyorum. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 19 Şubat 2025; 13:23:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Sanırım acele etmeye gerek yok, Haziran Temmuz gibi almak daha mantıklı,hem okulların kapanacağı dönemlerde karne indirimleri falan da oluyor.